Citat:
Fetelor, eu am scapat sambata! M-am maritat! Acu' ma pregatesc pt luna de miere.
Nu va mai strsati atat ca nu merita! Toata pregatirile astea stau sub semnul "mult zgomot pt nimic". Desi nunta a iesit bine iar inviatii au plcat dupa 5 dimineata, aproape nimeni (decat prietenii f apropiati) nu a remarcat ce si de unde luasem florile, aranjamentele si chestiile de pus in piept (chiar daca erau din argint). Asa ca relaxati-va, vara e lunga si vpoi trebuie sa fiti odihnite. Eu am stat pana in ultimul moment cu pregatirile si am fost f obosita a doua zi. Noroc ca exista energizante!!!
Spor la treaba!!!
Probabil nu au remarcat fiindca era totul in regula! ia sa vezi daca erau de prost gust cum ar fi remarcat!:devil:
Imi amintesc de o replica a unei viitoare miresici de aici care la intrebarea alteia daca ii plac fotografiile postate de respectiva a spus ca nu a facut nici un comentariu ca nu avea de ce, ca erau in regula! ar fi comentat daca nu-i placeau sau i se parea ceva ciudat sau mai stiu cum! Am fost la o nunta unde s-au orientat spre a iesi cu bani la sfarsit, adica invitatii nu au prea fost bagati in seama - nu s-au pus clasicele flori in piept la nuntasi, invitatii ieftine, mancarea - sa fie, etc, etc - dupa nunta au fost comentarii! am fost si la o nunta frumoasa, cu aranjamente dichisite etc etc, nu s-au facut comentarii pe seama lor fiinda era aproape perfect totul! noi, aici, miresicele/viitoare miresici comentam si desfacem firul in patru! in rest nu e asa mare agitatie! parere personala!