Ultima vizită a fost: Acum este 08 Iul 2025, 16:29

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 435 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5 ... 22  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: In ce stadiu suntem cu pregatirile - V
MesajScris: 25 Iul 2006, 14:17 
Diva

Citat:
Emotii nu am deloc, in schimb slabesc desi mananc normal (chiar cam mult dupa parerea mirelui proprietate personala).
Nu am luat prajituri, ci doar bomboane.
Vom avea insa prajituri si nu numai pentru servit intre cununia civila si cea religioasa pentru cei care nu vin la nunta si vor sa vina acasa. Pe acestea impreuna cu turta, chec, mancare pentru ciorba de potroace, le face mama si le vom aduce la noi probabil vineri. Ca noi numai de gatit nu stam acum...

Mult succes!
In ziua nuntii lasa emotiile "acasa" si distreaza-te! Asta e cel mai important. Sa nu te intereseze lumea, va fi cineva care tot va avea ceva de comentat. Insa in ziua cea mare, tu esti cea mai importanta cu mirele tau, asa ca, va doresc distractie maxima!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Iul 2006, 14:44 
Diva

Citat:

Mult succes!
In ziua nuntii lasa emotiile "acasa" si distreaza-te! Asta e cel mai important. Sa nu te intereseze lumea, va fi cineva care tot va avea ceva de comentat. Insa in ziua cea mare, tu esti cea mai importanta cu mirele tau, asa ca, va doresc distractie maxima!
TRUE!:wok::wok::wok::wok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Iul 2006, 15:12 
Diva

Citat:
Emotii nu am deloc, in schimb slabesc desi mananc normal (chiar cam mult dupa parerea mirelui proprietate personala).
Nu am luat prajituri, ci doar bomboane.
Vom avea insa prajituri si nu numai pentru servit intre cununia civila si cea religioasa pentru cei care nu vin la nunta si vor sa vina acasa. Pe acestea impreuna cu turta, chec, mancare pentru ciorba de potroace, le face mama si le vom aduce la noi probabil vineri. Ca noi numai de gatit nu stam acum...

sa ai o nunta superba!!! daca o sa ai emotii, incearca sa treci peste ele. este normal sa ai, dar daca nu te gandesti la asta o sa-ti fie mai usor.
asteptam poze.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Iul 2006, 16:25 
Veteran

Fetelor, eu am scapat sambata! M-am maritat! Acu' ma pregatesc pt luna de miere.
Nu va mai strsati atat ca nu merita! Toata pregatirile astea stau sub semnul "mult zgomot pt nimic". Desi nunta a iesit bine iar inviatii au plcat dupa 5 dimineata, aproape nimeni (decat prietenii f apropiati) nu a remarcat ce si de unde luasem florile, aranjamentele si chestiile de pus in piept (chiar daca erau din argint). Asa ca relaxati-va, vara e lunga si vpoi trebuie sa fiti odihnite. Eu am stat pana in ultimul moment cu pregatirile si am fost f obosita a doua zi. Noroc ca exista energizante!!!
Spor la treaba!!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Iul 2006, 16:33 
Diva

Citat:
Fetelor, eu am scapat sambata! M-am maritat! Acu' ma pregatesc pt luna de miere.
Nu va mai strsati atat ca nu merita! Toata pregatirile astea stau sub semnul "mult zgomot pt nimic". Desi nunta a iesit bine iar inviatii au plcat dupa 5 dimineata, aproape nimeni (decat prietenii f apropiati) nu a remarcat ce si de unde luasem florile, aranjamentele si chestiile de pus in piept (chiar daca erau din argint). Asa ca relaxati-va, vara e lunga si vpoi trebuie sa fiti odihnite. Eu am stat pana in ultimul moment cu pregatirile si am fost f obosita a doua zi. Noroc ca exista energizante!!!
Spor la treaba!!!

Vrem niste poze...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Iul 2006, 16:51 
Veteran

Citat:

Vrem niste poze...

:~* sunt destul de timida, nu-mi place sa ma recunoasca lumea...mai ales ca lucrez intr-un mediu cu f multi oameni si f diversi...
Daca aveti intrebari...va ajut cu pacere cu sfaturi si sugestii. Mia ales ca am muncit mult pt decoruri, meniuri si atmosfera. Cum am mai spus nunta a iesit aproape perfect, ne-am distrat aproape ca la un chef, mai toti s-au dus acasa sa se descalte si sa se imbrace mai comod pt a dansa in continuare

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Iul 2006, 17:15 
Diva

Citat:

:~* sunt destul de timida, nu-mi place sa ma recunoasca lumea...mai ales ca lucrez intr-un mediu cu f multi oameni si f diversi...
Daca aveti intrebari...va ajut cu pacere cu sfaturi si sugestii. Mia ales ca am muncit mult pt decoruri, meniuri si atmosfera. Cum am mai spus nunta a iesit aproape perfect, ne-am distrat aproape ca la un chef, mai toti s-au dus acasa sa se descalte si sa se imbrace mai comod pt a dansa in continuare

te inteleg... si eu am avut aceeasi chestie cu recunoscutul... cu pozele puse pe net... si nici nu-ti dai seama cata lume viziteaza macar site-ul, ca am primit mesaje sau telefoane de la cei care m-au recunoscut :mellow:
dar am trecut (greu) peste asta, cu gandul ca poate pozele mele vor putea fi o idee pentru celelalte mirese (un fel de "asa da/asa nu")...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Iul 2006, 17:21 
Diva

Citat:

In general sunt o timida! dar cu fotografiile nu am treaba! le-am pus pe site si gata! unora le plac, altora nu! dar ce treaba am cu asta!?! si daca ma recunosc cunoscutii - foarte bine! ;););)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Iul 2006, 17:45 
Diva

Citat:
Spor la treaba!!!

puteam sa bag mana in foc ca asa va fi! Nimanui nu -i va pasa ca tu ai in par tiara swarowski si ca mirele tau e imbracat de la Dinasty sau ca florile de pe masa au costat o avere!!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Iul 2006, 17:59 
Diva

Citat:
Spor la treaba!!!

Probabil nu au remarcat fiindca era totul in regula! ia sa vezi daca erau de prost gust cum ar fi remarcat!:devil:
Imi amintesc de o replica a unei viitoare miresici de aici care la intrebarea alteia daca ii plac fotografiile postate de respectiva a spus ca nu a facut nici un comentariu ca nu avea de ce, ca erau in regula! ar fi comentat daca nu-i placeau sau i se parea ceva ciudat sau mai stiu cum! Am fost la o nunta unde s-au orientat spre a iesi cu bani la sfarsit, adica invitatii nu au prea fost bagati in seama - nu s-au pus clasicele flori in piept la nuntasi, invitatii ieftine, mancarea - sa fie, etc, etc - dupa nunta au fost comentarii! am fost si la o nunta frumoasa, cu aranjamente dichisite etc etc, nu s-au facut comentarii pe seama lor fiinda era aproape perfect totul! noi, aici, miresicele/viitoare miresici comentam si desfacem firul in patru! in rest nu e asa mare agitatie! parere personala! O:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Iul 2006, 18:44 
Veteran

Citat:

puteam sa bag mana in foc ca asa va fi! Nimanui nu -i va pasa ca tu ai in par tiara swarowski si ca mirele tau e imbracat de la Dinasty sau ca florile de pe masa au costat o avere!!!

asa e..si in privinta asta nu am exagerat cu aruncatul banilor..ci am pus accentul pe lucrurile vizibile..si cele mai imp...
macare...bautura...si muzica..si iar muzica...
in rest totul aranjat frumos..huse aranjamente pe mese..dar nu prea scumpe si exagerate..nu baloane...pompos..nici nu imi plac..
localul oricum e super el amenajat..
si sa ne simtim noi bine...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Iul 2006, 12:45 
Junior

Citat:
-vineri ma duc la proba la rochita de cununia civila cu pantofii
-sambata mergem in oras sa-i cumparam lui costumul,camasa si cravata de civila

Hello!
Imi poti spune si mie te rog unde anume iti faci tu rochita pentru cununia civila?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Iul 2006, 13:16 
Veteran

si eu voi face acel party cu ciorba de potroace cu tot la curte la o ruda si pt ca am mai facut si cu alte ocazii sper sa fie super:p

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 435 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5 ... 22  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]