Ultima vizită a fost: Acum este 29 Iun 2025, 07:39

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 228 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5 ... 12  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Buchetele si lumanarile - vol III
MesajScris: 25 Iul 2006, 14:50 
Diva

Citat:
Nu. Coditele nu au cum sa se vada daca buchetul e pe microfon pentru ca in partea cu burete a microfonului se infig coditele florilor ca sa aiba apa (buretele e umed, logic). Imagineaza-ti un microfon normal, de cantat. Exact asa arata.

si e mai bine sa fie asa, cu microfon?
mie mi-ar placea tare mult un buchet la care coditele sa fie legate cu o panglica, deci sa se vada coditele...dar oare o sa fie o problema, o sa se ofileasca mai repede? ca doar pentru asta e microfonul, sa stea florile proaspete, nu?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Iul 2006, 15:08 
Diva

Citat:

mie mi-ar placea tare mult un buchet la care coditele sa fie legate cu o panglica, deci sa se vada coditele...dar oare o sa fie o problema, o sa se ofileasca mai repede? ca doar pentru asta e microfonul, sa stea florile proaspete, nu?

si mie mi se pare mult mai interesant buchetul care are coditele legate cu fundita.
asa il fac si eu.

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: buchetele domnisoare de onoare
MesajScris: 25 Iul 2006, 19:23 
Junior

Face cineva dintre voi buchetele de acelea de prins la mana pentru d-soarele de onoare. DE exemplu eu m-am hotarat sa fac, numai ca nu stiu daca se pricep cei de la florarie; nu stiu ce culori sa folosesc, pentru ca nu stiu inca cu ce se vor imbraca. eu o sa am o domnisorica mica de tot ( 3 ani) care va arunca petalele in biserica, doua domnisoare de 14 ani care se vor ocupa cu florile de pus in piept , si doua mari impreuna cu cavaleri care vor conduce invitatii la mese. ( cate o pereche pentru fiecare sala- pentru ca sunt doua). Ma gandeam daca sa folosesc aceeasi culoare pentru panglica ( un auriu- cum vor fi salile ornate ) sau sa le fac cu culori diferite ( in ton cu accesoriile lor) si sa le pun doar aceeasi floare (ca si in buchetul meu). VOi ce parere aveti?

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Re: buchetele domnisoare de onoare
MesajScris: 25 Iul 2006, 19:44 
Diva

Citat:
Face cineva dintre voi buchetele de acelea de prins la mana pentru d-soarele de onoare. DE exemplu eu m-am hotarat sa fac, numai ca nu stiu daca se pricep cei de la florarie; nu stiu ce culori sa folosesc, pentru ca nu stiu inca cu ce se vor imbraca. eu o sa am o domnisorica mica de tot ( 3 ani) care va arunca petalele in biserica, doua domnisoare de 14 ani care se vor ocupa cu florile de pus in piept , si doua mari impreuna cu cavaleri care vor conduce invitatii la mese. ( cate o pereche pentru fiecare sala- pentru ca sunt doua). Ma gandeam daca sa folosesc aceeasi culoare pentru panglica ( un auriu- cum vor fi salile ornate ) sau sa le fac cu culori diferite ( in ton cu accesoriile lor) si sa le pun doar aceeasi floare (ca si in buchetul meu). VOi ce parere aveti?

Eu le-am pus flori la maini domnisoarelor de onoare. Arata atat de bine, sunt asa de frumoase. Domnisoarele au avut cate un trandafir, aceeasi culoare, roz.
Eu te sfatuiesc sa le pui asa ceva pe maini domnisoarelor de onoare, ca sa se distinga de restul domnisoarelor de la nunta. Si dupa parerea mea arata mult mai bine decat o floare pusa in piept.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Iul 2006, 19:47 
Diva

Citat:
nu stiu ce culori sa folosesc, pentru ca nu stiu inca cu ce se vor imbraca. eu o sa am o domnisorica mica de tot ( 3 ani) care va arunca petalele in biserica, doua domnisoare de 14 ani care se vor ocupa cu florile de pus in piept , si doua mari impreuna cu cavaleri care vor conduce invitatii la mese. ( cate o pereche pentru fiecare sala- pentru ca sunt doua). Ma gandeam daca sa folosesc aceeasi culoare pentru panglica ( un auriu- cum vor fi salile ornate ) sau sa le fac cu culori diferite ( in ton cu accesoriile lor) si sa le pun doar aceeasi floare (ca si in buchetul meu). VOi ce parere aveti?
uf ......tara ia foc ( de la canicula) si nelly28 ..isi pune probleme d-astea! Eu zic sa le asortezi cu accesoriile lor ...nu imbraci omul dupa culorile salii ci sala o amenajezi dupa gustul omului! Ar fi culmea ....vrei sa para ca ar lucra in restaurant pe post de picolite? ca numai chelnerii, receptionerii, barmanii se imbraca dupa culorile firmei la care lucreaza!!! Ele sunt d-re de ONOARE...fa-le sa simta asta..sa fie onorate ca vor conduce oamenii la mese....nu sa para ca intra in staff-ul localului!! Si zic sa pui flori la maini numai celor care vor conduce oamenii la mese...celelalte oricum sunt prea mici pt. asta si cred ca vor avea rochite destul de "inflorate" ca sa zic asa, cu tul si alte floricele din material!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Iul 2006, 14:19 
Junior

[Multumesc mult oana. Da zi-mi de ce au fost prinse florile?( material ma refer)

Eu le-am pus flori la maini domnisoarelor de onoare. Arata atat de bine, sunt asa de frumoase. Domnisoarele au avut cate un trandafir, aceeasi culoare, roz.
Eu te sfatuiesc sa le pui asa ceva pe maini domnisoarelor de onoare, ca sa se distinga de restul domnisoarelor de la nunta. Si dupa parerea mea arata mult mai bine decat o floare pusa in piept.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Iul 2006, 14:22 
Junior

la acest raspuns nu cred ca e nevoie sa mai comentez........ era o intrebare .. si nu o problema... credeam ca pe acest forum intra persoane care isi dau sfaturile reciproc... ( da se pare ca m-am inselat eu sau se inseala altele).

Citat:
uf ......tara ia foc ( de la canicula) si nelly28 ..isi pune probleme d-astea! Eu zic sa le asortezi cu accesoriile lor ...nu imbraci omul dupa culorile salii ci sala o amenajezi dupa gustul omului! Ar fi culmea ....vrei sa para ca ar lucra in restaurant pe post de picolite? ca numai chelnerii, receptionerii, barmanii se imbraca dupa culorile firmei la care lucreaza!!! Ele sunt d-re de ONOARE...fa-le sa simta asta..sa fie onorate ca vor conduce oamenii la mese....nu sa para ca intra in staff-ul localului!! Si zic sa pui flori la maini numai celor care vor conduce oamenii la mese...celelalte oricum sunt prea mici pt. asta si cred ca vor avea rochite destul de "inflorate" ca sa zic asa, cu tul si alte floricele din material!
:mellow::mellow::mellow:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Iul 2006, 14:24 
Junior

DA e si asta o idee! ( un sfat bun de luat in calcul).
[
quote]eu am sa-i pun domnisoarei de onoare o bratara de flori naturale. Am vorbit cu dna care-mi face aranjamentele si mi-a zis ca se poate. Exista un buretel sau o banda pe care se pun floricele mici.

Am ales aceasta varianta deoarece domnisoara e zvapaiata si s-ar putea sa rupa floarea.......:-` cand danseaza. Si oricum e mai deosebita.:lol::lol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Iul 2006, 14:43 
Nou Venit

Citat:

M-a inebunit nasa ca e urat, greu si foarte neplacut cand il tii in mana... De aceea sunt asa preocupata.

:flowers: In legatura cu microfonul. Este un rau necesar (are un capat un burete imbibat in apa care va pastra florile proaspete, chiar si o perioada dupa nunta). Si Buchetele de alte forme sau lumanarile au acest burete verde si greu (din cauza apei)... Toate florile se taie scurt la codita si se aranjeaza cu sarma... altfel nu ar avea forma dorita...
Daca floraria care il face stie cum sa mascheze acest burete (nu neaparat cu staniol, care de fapt ar atrage atentia :~* ), nu ar trebui sa iti faci probleme ca va arata urat. Am ajutat la nunta sora-mii la buchete si lumanari (am terminat Floricultura) si profa' cu care am lucrat este o maestra ... sor-mea se uita si nu stia cum de stau trandafii asa "teatral" :blink:
Numai bine si fericire va doresc, mireselor!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Iul 2006, 14:55 
Diva

Citat:
la acest raspuns nu cred ca e nevoie sa mai comentez........ era o intrebare .. si nu o problema... credeam ca pe acest forum intra persoane care isi dau sfaturile reciproc... ( da se pare ca m-am inselat eu sau se inseala altele).

:mellow::mellow::mellow:

pacat ca intelegi gresit exprimarea ..era o exclamare ...o gluma! Si daca ai citi cu atentie..ai vedea ca spre final ti-am dat si un sfat...o opinie...o parere! Dar ...fiecare intelege ce vrea si cum vrea!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Iul 2006, 14:59 
Junior

fara comentarii!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Iul 2006, 15:03 
Nou Venit

Citat:

:rolleyes: Ar putea totusi ca dupa ce taie coditele sa inconjoare cu ele coada microfonului... si asa va parea ca buchetul e intreg de sus in jos... e munca in plus, nu mai vorbesc de cata minutiozitate...dar cred ca o sa arate mai bine :flowers:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Iul 2006, 15:43 
Diva

Citat:

eu o sa le pun domnisoarelor de onoare corsaje, dar nu din flori naturale pt ca nu tin. am gasit in oras corsaje facute din organza care aratau fff bine. am o domnisoara mare (sora mea care are 24 ani) si finuta nopastra de 1 an si 6 luni.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Iul 2006, 16:56 
Diva

Intrebari: ce fel de flori folositi pentru pus in piept in cazul persoanelor din familie?! naturale sau artificiale?!
Dar pentru mire si nas? la nase se pune floare in piept?!
Personal, am facut comanda pentru mire, floare din buchetelul meu, pentru nasi, flori din buchetelul naselor! si pentru membrii familiei - putini la numar adevarat! - tot flori naturale! idem pentru lumanari si corsajele domnisoarelor(asa se cheama florile de pus la mana domnisoarelor de onoare?!)!

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 228 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5 ... 12  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]