... mi-a placut insa ca s-au pupat f des, s-au imbratisat si si-au cautat privirea unul celuilalt si nu pot sa cred ca se pot preface atat de mult timp... chiar se iubesc in felul lor

mi-a mai placut reactia lor din filmuletz cand au vazut rezultatul testului si privirea ei si imbratisarea lor de dupa difuzarea filmului...
cica s-a vrut o nunta dupa modelul "de afara" insa, desi a fost f selecta, nu a fost pe gustul nostru, evident... nici nu se compara linistea si "cumintenia" invitatilor de la nunta aceasta cu distractia de la nunta lui Mutu, de exemplu, unde mireasa, domnisoarele de onoare, surorile si prietenele ei au dansat la greu

;);) (au dansat toti invitatii dar eu asta imi amintesc in mod special

)
sambata n-am urmarit toata nunta, as fi fost curioasa sa-i vad pe cei de la directia 5... in orice caz, locatia a fost de nota 10
mireasa coafata f simplu, elegant si chiar mi s-a parut mai distinsa si mai misterioasa ca niciodata... n-a apelat la tiara si nici la nu stiu ce alte artificii pt ca n-are nevoie..dar nu suntem toate la fel de norocoase

:-`
pe o scara de la 1 la 10, as da nota 7 nuntii lor. ...anyway, who am I to judge??? :rolleyes:
ai foarte mare dreptate. chiar se iubesc in ciuda gurilor rele. cat poti sa te prefaci? si bucuria de a deveni parinte nu poate fi minciuna.
bravo lor!!! chiar daca sunt antipatici, au avut o nunta superba. monica a fost frumoasa, a avut o rochia extrem de simpla si fina. pentru ce sa apeleze la nu stiu ce creator de renume din tara sau din strainatate? rochia de mireasa trebuie sa fie simpla, fara zorzoane. nu suport rochiile incarcate cu nu stiu ce flori, pietricele, cristale, etc...voalul a fost fabulos.
nota 8. pacat ca invitatii nu au dansat, iar muzica a lasat de dorit.