Ultima vizită a fost: Acum este 29 Iun 2025, 07:49

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 228 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: buchetele domnisoare de onoare
MesajScris: 26 Iul 2006, 17:07 
Diva

Citat:
Intrebari: ce fel de flori folositi pentru pus in piept in cazul persoanelor din familie?! naturale sau artificiale?!
Dar pentru mire si nas? la nase se pune floare in piept?!
Personal, am facut comanda pentru mire, floare din buchetelul meu, pentru nasi, flori din buchetelul naselor! si pentru membrii familiei - putini la numar adevarat! - tot flori naturale! idem pentru lumanari si corsajele domnisoarelor(asa se cheama florile de pus la mana domnisoarelor de onoare?!)!

atat nasul/nasa, mirele si parintii (ai mei si ai lui) vor avea cocarde naturale facute din florile pe care le voi avea eu in buchet! D-ra de onoare si cavalerul vor avea flori artificiale , putin mai mari decat ale celorlalti invitati!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Iul 2006, 17:28 
Diva

Citat:

atat nasul/nasa, mirele si parintii (ai mei si ai lui) vor avea cocarde naturale facute din florile pe care le voi avea eu in buchet! D-ra de onoare si cavalerul vor avea flori artificiale , putin mai mari decat ale celorlalti invitati!

M-ai linistit! inseamna ca e in regula ca o sa am flori naturale - asa doresc!
Nasa mea doreste sa-i ramana amintire florile din piept! cum sa fac?! sa am de rezerva si flori artificiale?! oricum, mi le-a cumparat deja nasica draguta! e de prost gust sa am doua randuri de flori de piept?! vorbesc aiurea , stiu, dar pentru asta e forumul, sa auzim si absurditati de acest gen!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Iul 2006, 17:53 
Diva

Citat:
M-ai linistit! inseamna ca e in regula ca o sa am flori naturale - asa doresc!
Nasa mea doreste sa-i ramana amintire florile din piept! cum sa fac?! sa am de rezerva si flori artificiale?! oricum, mi le-a cumparat deja nasica draguta! e de prost gust sa am doua randuri de flori de piept?! vorbesc aiurea , stiu, dar pentru asta e forumul, sa auzim si absurditati de acest gen!

Buna!
Si eu am avut doar flori naturale in pieptul mirelui, familiei, nasilor, dar si a invitatilor. La cei apropiati poti pune trandafiri de diferite culori, sa se potriveasca cu tinutele(eu asa am avut: mirele-portocaliu ca si buchetul meu, nasii-rosu casi buchetele naselor si parintii-galben). La restul invitatilor am avut floricica miresei. Arata foarte bine.
Eu zic ca florile naturale sunt mult mai deosebite decat cele artificiale, care eu zic ca nici nu arata bine si nici nu mai sunt la moda(au fost odata, asta-i drept).

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Iul 2006, 17:53 
Diva

ma refeream la corsajele pt domnisoarele de onoare facute din organza. am vazut ca sunt mai multe flori sau o singura floare din organza pusa/puse pe o fundita din organza. dau foarte bine puse pe mana.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Iul 2006, 17:55 
Diva

Citat:

mirele va avea floare din buchetul meu, nasul si nasa din buchetul nasei. parintii mei si socrii tot flori naturale, dar culori diferite.

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Re: Buchetele si lumanarile - vol III
MesajScris: 07 Aug 2006, 15:12 
Diva

Azi am dat comanda de buchete, lumanari si cocarde! Am platit avansul ....am ales modelele,... si florareasa a spus ca ne poate face aranjamente pentru mese din florile primite la cununia civila! Super de treaba florareasa ..si super ieftina floraria! Unde mai puneti ca se afla la Unirii???:love::love::love:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Aug 2006, 13:36 
Diva

Citat:

Unde la unirii? imi poti spune?

iti dau pm! E ok?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Aug 2006, 15:19 
Diva

Citat:
iti dau pm! E ok?

eu o sa am buchetul din trandafiri albi si trandafiri somon (o culoare roz cumva)...cu cocardele ce fac? pentru mire...neaparat culoarea somon ca alb nu merge pentru ca are costum alb...dar cu ceilalti? habar n-am...nasii, nasele, parintii, cavalerii...ce fac?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Aug 2006, 15:21 
Diva

Citat:

eu o sa am buchetul din trandafiri albi si trandafiri somon (o culoare roz cumva)...cu cocardele ce fac? pentru mire...neaparat culoarea somon ca alb nu merge pentru ca are costum alb...dar cu ceilalti? habar n-am...nasii, nasele, parintii, cavalerii...ce fac?

da malinka!!! DA !! Asa o sa-l am si eu...6 somon si 5 albi!!:lips::lips::lips: Bravo!! Buchetul nasei va fi numai somon! Ia cocarda mirelui va fi alba....restul somon!:love::cool::love::cool: Eu am pus la mire alb pt. ca are costumul negru! Tu poti inversa culorile!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Aug 2006, 15:26 
Diva

Citat:
da malinka!!! DA !! Asa o sa-l am si eu...6 somon si 5 albi!!:lips::lips::lips: Bravo!! Buchetul nasei va fi numai somon! Ia cocarda mirelui va fi alba....restul somon!:love::cool::love::cool: Eu am pus la mire alb pt. ca are costumul negru! Tu poti inversa culorile!

da' cum ai tu buchetul pe somon ca stiu ca decoratiunile le ai pe grena...sau nu? doar invitatia era asa?

si...merge sa le pun cocarde albe celorlalti?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Aug 2006, 15:38 
Diva

Citat:

da' cum ai tu buchetul pe somon ca stiu ca decoratiunile le ai pe grena...sau nu? doar invitatia era asa?

si...merge sa le pun cocarde albe celorlalti?

nu are nimik ca decorul e crem cu visiniu la restaurant! Mie imi plac trandafiri aia somon! Plus ca nasa a cerut expres d-aia! Daca ea voia visinii faceam compromis ....dar n-a vrut:devil::devil:!! Eu zic ca merge ...doar sunt trandafiri din buchetul tau! Daca nu le puneai culorile din buchet era nasol!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Aug 2006, 15:47 
Diva

Citat:
Fetelor, eu sunt in dilema: sa-mi fac buchet de civila sau nu? Ma gandesc ca ar fi in plus, la cate flori voi primi atunci, dar parca mi-ar placea un buchetel finutz din frezii. Voi ce ati ales?

Eu am inainte cu o zi civila, deci normal ca imi fac altul.Dar pt cine are in aceeasi zi...poate sa nu aiba buchet.

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 228 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]