Ultima vizită a fost: Acum este 10 Iul 2025, 21:05

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 435 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 22  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: In ce stadiu suntem cu pregatirile - V
MesajScris: 27 Iul 2006, 18:30 
Diva

Citat:

hehehe, nu ma las!! mai ales acu cand ma apropii. iti dai seama am pronit de astazi de cand am aflat de shmen de la nr.20 parca:-`:gun::-`

mai ai 7 si te-ai scos! nu te lasa!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Iul 2006, 18:48 
Junior

Citat:

hehehee:D
right!
Am ajuns la cifra magica:zoombie:
Just look at me!!
I know what i'm doing!:gun:
(X)

(X)si eu abia asteptam sa ajung la cifra magica pt a-mi pune o imagine .... acum iata ca am depasit cifra insa nu reusesc cu nici un chip sa-mi pun imagine (X)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Iul 2006, 18:52 
Junior

Citat:

vezi la cerinte. Dimensiune de 80x80 pixeli si sa nu depaseasca 15kb

da.... stiu asta. Incercasem in fel si chip si renuntasem in cele din urma.
Mai incerc din nou sa vedem ce iese
Urati-mi succes!;)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Iul 2006, 18:59 
Junior

Citat:

Stai , ca eu cred ca acu am atins pragul parca, nu_:rolleyes::D

ai deja 51
da-i batai
bafta:ok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Iul 2006, 19:31 
Junior

Citat:
sa va mai povestesc ce-am facut....
Aseara mi-a venit nasica acasa sa ma vada in rochii (mireasa si cununie civila) ca nu a putut pana acum si i-au placut foarte mult. Cu nasul am eu oarece probleme ca e mistocar si ma cam oftic, spre rusinea mea.:(

Am comandat verighetele ieri si le luam pe 4 august. Sunt tare finute si simple. Sunt tare fericita ca le-am gasit. Am caut de mi-au sarit ochii si nu gaseam nimic care sa ne placa.

Mai trebuie sa-mi imbrac mirele....

ca tot mi-ai amintit de nasi.
in ziua cand mi-am cumparat rochita, nasul meu chiar a venit de acasa sa o vada cand eram inca la probe. La un moment dat (dupa atata probat) chiar oscilam intre doua corsete. Unul imi placea mai multa dar parca tot nu ma hotaram si atunci parearea lui a contat foarte mult. A zis "da ma, asta e. e perfect". Si nasica/prietena mea e o scumpica. Am hoinarit impreuna dupa rochita si prin ploaie si prin soare.
:)Tin mult la ei.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Iul 2006, 22:34 
Veteran

Pozele de studio par nefiresti. Tu faci cum crezi...daca iti doresti asa de mult...
Imi amintesc de o prietena care si acum(dupa 5 ani) regreta pozele de studio. A pierdut 2 ore acolo pt ca fotograful a insistat sa le arnjeze deget cu deget, fir cu fir, floare cu floare. Rezultatul: paraca sunt impaiati, poze nefiresti, de kkat.
Daca ai putin timp intre biserica si restaurant, ia-ti iubitul de o mana si pritenii de alta si mergeti in parc sau la un rond de flori. S-ar putea sa fii f surprinsa cate poze frumoase poti face in natura! Noi asa ma facut (cam 435 de poze, pe care le-am scos deja pe hartie si le-am trimis tuturor invitatilor) avand grija sa ne pozam cu toate fam in parte.
Poate te mai gandesti...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Iul 2006, 22:47 
Veteran

Citat:
draga mea, am facut actorie , am stat la poze, stiu cat sunt de "nefiresti" pozele de studio. tinand cont ca avem nunta in noiembrie nu ma bazez pe vreme frumoasa sa fac poze in parc. vom face si din acelea dupa cununia civila dar vreau sa fiu sigura ca nu o am surprize. apoi, un fotograf profesionist nu te face sa pari "nefireasca", dar , inca o data, gusturile NU se discuta. sedinta dureaza maximum 45 de min.

eu raman la parerea mea ca pozele de studio facute de cine tb dau f bine. in plus sunt o completare superba a nunti. le vom face inainte de cununia civila sa aratam fresh ;)

ah...si nu ma mai gandesc decat dc stiu ca nu va ploua..ceea ce nu am cum sa stiu.

Atunci: Spor la pregatiri! si Nervi de otel! ca mai ai ceva timp in fata.

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 435 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 22  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]