Ultima vizită a fost: Acum este 09 Iul 2025, 23:24

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 435 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 22  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: In ce stadiu suntem cu pregatirile - V
MesajScris: 27 Iul 2006, 23:04 
Veteran

Citat:

mercic, stau bine cu nervii ca stiu sa ma organizez!:) de fapt, totul e rezolvat , doar sa confirm la prajituri si tort...in rest totul e pus la punct....evident in sept tb sa iau la mana furnizorii sa nu uite ;) LOL

Pune-i pe invitati sa confirme prezenta, si nu doar verbal atunci cand primesc invitatiile.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Iul 2006, 23:12 
Veteran

Citat:

Pune-i pe invitati sa confirme prezenta, si nu doar verbal atunci cand primesc invitatiile.

Si nu sta sa vina toti la ora ceruta pe invitatie.Incepeti fara daca nu sunt punctuali...
La noi i-am chemat la 8 si au venit toti pana pe la 10:30. De-mi venea sa mor, evident, am inceput fara unii absenti.
Nasol a fost ca angajasem niste dansatori pt deschidere si stateau dupa noi.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Iul 2006, 03:30 
Diva

Rasfat placut, DJ! Si casa de piatra.Te asteptam cu poze.Unde mergeti in luna de miere?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Iul 2006, 14:13 
Diva

casa de piatra si multa multa distractie celor 6 miresici care maine isi vad visul implinit:love: . astaptam poze si impresii:lol: :rocker::rocker::rocker:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Iul 2006, 14:40 
Diva

Citat:
Multumesc mult! A fost.
Pacat ca a fost si cu peripetii; uitasem sa programez si tratamentul cosmetic si noroc ca o am pe ruda lui Victor cosmeticiana si ne-am dus aseara pe capul lor sa mi-l faca.
Ne-am luat verighetele si pana la urma le-am gravat cu initialele: a lui DJ (macar pe verigheta lui sa raman DJ) si a mea VV.
Azi sa mai luam sucul, apa si maruntisurile, sa ducem din ele la restaurant si cam atat.
A, si alta veste super: ruda lui Victor va putea sa ajunga in timp util sa imi faca machiajul de mireasa! E cea care trebuia sa imi faca initial si coafura si machiajul si va spuneam ca i-a iesit un machiaj de vis!
La cat timp de rezerva am probabil o sa mai intru pe forum si azi si maine intre cununia civila si cea religioasa...

casa de piatra. sa fii fericita!!
gata ai scapat de alergatura.
eu mai am o luna si 11 zile care trec ca fulgeru'.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Iul 2006, 14:43 
Veteran

o nunta de vis fetelor care se casatoresc maine si casa de piatra:flowers:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Iul 2006, 15:06 
Junior

Citat:
Multumesc mult! A fost.
Pacat ca a fost si cu peripetii; uitasem sa programez si tratamentul cosmetic si noroc ca o am pe ruda lui Victor cosmeticiana si ne-am dus aseara pe capul lor sa mi-l faca.
Ne-am luat verighetele si pana la urma le-am gravat cu initialele: a lui DJ (macar pe verigheta lui sa raman DJ) si a mea VV.
Azi sa mai luam sucul, apa si maruntisurile, sa ducem din ele la restaurant si cam atat.
A, si alta veste super: ruda lui Victor va putea sa ajunga in timp util sa imi faca machiajul de mireasa! E cea care trebuia sa imi faca initial si coafura si machiajul si va spuneam ca i-a iesit un machiaj de vis!
La cat timp de rezerva am probabil o sa mai intru pe forum si azi si maine intre cununia civila si cea religioasa...

%%-
Sa va fie intr-un ceas bun si sa aveti o nunta de vis!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Iul 2006, 15:24 
Diva

Citat:
unde ai gasit palaria??? caut cu disperare o palarie pentru cuninie si nu stiu unde as putea gasi

nu dispera!!! Lipscani, magazinul Victoria, Magazinul Unirea!! Aici vei gasi cu siguranta!

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Palarii
MesajScris: 28 Iul 2006, 15:30 
Diva

Citat:
unde ai gasit palaria??? caut cu disperare o palarie pentru cuninie si nu stiu unde as putea gasi

Eu am vazut mai multe palarii in magazinul Victoria (etaj I) si Cocor, iar in Unirii la un magazin pe aripa Splai.
Daca nu vrei musai pe alb mai poti incerca si un magazin de la intrarea din Carrefour Orhideea ... dar sunt pe nuante de bleo.
Bafta!!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Iul 2006, 18:15 
Diva

Mai avem de luat doar nectarinele si merele din fructe (am luat deja bananele si portocalele)

eu nu cred ca voi lua portocale...sunt anevoioase la partea cu curatatul ....nu cred ca nimeni va fi dispus sa se murdareasca pe maini cu suc de portocala! Le voi inlocui ci struguri! Lista finala de fructe va fi urmatoarea : banane, struguri, nectarine/piersici, posibil mandarine...ca nu sunt foarte zemoase!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Iul 2006, 19:29 
Junior

Citat:
Cred ca o sa mai si ramana, pentru ca am nunta mica; 49 de invitati cu noi, DJ si fotografi cu tot. Si nu vor bea toti bere.
Eu cel putin sigur nu o sa beau.:p

:\ciudat
nu stiu dece dar la noi in zona nu se serveste bere la nunti.
toata lumea pune si bere?

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 435 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 22  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]