Ultima vizită a fost: Acum este 08 Iul 2025, 20:27

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 50 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Nunta Anului - Iri si Monica!
MesajScris: 25 Iul 2006, 15:18 
Diva

Citat:
... mi-a placut insa ca s-au pupat f des, s-au imbratisat si si-au cautat privirea unul celuilalt si nu pot sa cred ca se pot preface atat de mult timp... chiar se iubesc in felul lor :love: mi-a mai placut reactia lor din filmuletz cand au vazut rezultatul testului si privirea ei si imbratisarea lor de dupa difuzarea filmului... :rocker: :kiss: :wok:
cica s-a vrut o nunta dupa modelul "de afara" insa, desi a fost f selecta, nu a fost pe gustul nostru, evident... nici nu se compara linistea si "cumintenia" invitatilor de la nunta aceasta cu distractia de la nunta lui Mutu, de exemplu, unde mireasa, domnisoarele de onoare, surorile si prietenele ei au dansat la greu ;););) (au dansat toti invitatii dar eu asta imi amintesc in mod special :D )
sambata n-am urmarit toata nunta, as fi fost curioasa sa-i vad pe cei de la directia 5... in orice caz, locatia a fost de nota 10 :ok:
mireasa coafata f simplu, elegant si chiar mi s-a parut mai distinsa si mai misterioasa ca niciodata... n-a apelat la tiara si nici la nu stiu ce alte artificii pt ca n-are nevoie..dar nu suntem toate la fel de norocoase :~*:-`
pe o scara de la 1 la 10, as da nota 7 nuntii lor. ...anyway, who am I to judge??? :rolleyes:

ai foarte mare dreptate. chiar se iubesc in ciuda gurilor rele. cat poti sa te prefaci? si bucuria de a deveni parinte nu poate fi minciuna.
bravo lor!!! chiar daca sunt antipatici, au avut o nunta superba. monica a fost frumoasa, a avut o rochia extrem de simpla si fina. pentru ce sa apeleze la nu stiu ce creator de renume din tara sau din strainatate? rochia de mireasa trebuie sa fie simpla, fara zorzoane. nu suport rochiile incarcate cu nu stiu ce flori, pietricele, cristale, etc...voalul a fost fabulos.
nota 8. pacat ca invitatii nu au dansat, iar muzica a lasat de dorit.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Iul 2006, 17:37 
Diva

A fost o nunta deosebita, in felul ei ... iar daca nu ar fi fost televizata, in direct, cred ca atmosfera ar fi fost diferita ... prezenta permanenta a reflectoarelor in spatele invitatilor i-au cam incomodat ...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Iul 2006, 17:51 
Diva

Citat:
A fost o nunta deosebita, in felul ei ... iar daca nu ar fi fost televizata, in direct, cred ca atmosfera ar fi fost diferita ... prezenta permanenta a reflectoarelor in spatele invitatilor i-au cam incomodat ...

ai dreptate. am vazut si eu aseara mult mai atenta cum au decurs lucrurile la nunta. pacat ca nu au avut muzica buna, in afara celor de la DJ PROJECT

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Iul 2006, 00:11 
Veteran

Mie mi-a placut muzica (atat cat am putut vedea la TV deoarece nu am avut timp)deoarece aproape nimeni nu a stat jos. Nu stiu daca au avut populara deoarece nu-mi place, ma oboseste.
Mi-au placut invitatii cum au fost imbracati: fetele in rochii simple si de bun gust (mai putin toapele de la Trident:zoombie:) iar baietii in smoking si papion. Decorurile au fost de exceptie.
Daca nu as fi stiut ce "lume buna" (citeste parveniti) a participat la nunta as fi zis ca e o nunta perfecta, pe gustul meu.
:ok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Iul 2006, 14:43 
Diva

Citat:
Mie mi-a placut muzica (atat cat am putut vedea la TV deoarece nu am avut timp)deoarece aproape nimeni nu a stat jos. Nu stiu daca au avut populara deoarece nu-mi place, ma oboseste.
Mi-au placut invitatii cum au fost imbracati: fetele in rochii simple si de bun gust (mai putin toapele de la Trident:zoombie:) iar baietii in smoking si papion. Decorurile au fost de exceptie.
Daca nu as fi stiut ce "lume buna" (citeste parveniti) a participat la nunta as fi zis ca e o nunta perfecta, pe gustul meu.
:ok:

da, tinutele au fost frumoase. nu au isti cu nimic in evidenta. au fost de bun gust, finutze...muzica a lasat de dorit.
pacat.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Iul 2006, 11:58 
Diva

parerea mea? nu mi-ar fi placut o nunta ca a lor. mai bine mai simpla dar sa ne simtim toti bine, nu sa adormim pe mese:.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Iul 2006, 12:54 
Diva

Citat:

Perfecta dreptate, GinaAngelina!
:D:D thx!:~*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Iul 2006, 19:37 
Junior

Citat:
Mda, aseara , adica pana in 4 si juma imi facusem nr. dar aveam problema cu poza!
M-a ajutat cineva ca nu-s chiar atat de desteapta desi am incercat sa modific eu la size, si practic imi aparea imagina in 15 kg dar nu am reusit.
Multumesc lui Dadi in mod oficial.
va pup.:lips:

In sfarsit am reusit si eu sa-mi postez un avatar.
abia astept sa fie aprobat!~;)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Aug 2006, 22:24 
Junior

Citat:
au spus ei cam tot ceea ce as fi vrut sa spun eu :
http://www.jurnalul.ro/articol_57974/nu ... atiei.html

Imi pare rau ca ai picat tu, ginaangelina la nimereala dar...
Mie cel care a scris articolul mi se pare cea mai josnica persoana de pe fatza pamantului. Mi se pare un ziarist de doi bani. Nu dau nici o ceapa degerata pe articolele lui si pe parerile lui mediocre.
Explicatii: nu era obligatoriu sa ii placa nunta, invitatii, fitzele sau hainele. Nu trebuia nici macar sa-i laude, sau sa scrie ceva de bine despre ei. Dar HALUL in care a scris articolul ala... lasa ingrozitor de dorit. Ma asteptam la mai mult de la un ziarist teoretic cu studii, cu capul pe umeri, cu mai mult bun simt.
Dar nicidecum nu ma asteptam la mizeria de comentarii pe care le-a facut la adresa evenimentului care vrand nevrand l-a implicat. Nu e vina lui ca cei doi s-au casatorit. Nu e meritul sau nemeritul lui cum a iesit nunta sau cum s-au distrat invitatii. Nu a fost nunta lui si nu a dat el banii.
SO F..K OFF. SCRIE MAI FRUMOS CA DE-AIA ESTI ANGAJAT.
Repet. Imi pare rau ca tu ai picat la mijloc, dar de cand am citit articolul respectiv, eu nu mai citesc ziarul acela.

Ca si comentariu, mie mi-a placut toata nunta, mai putin muzicantii. Mediocri, pentru faima care o au.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Aug 2006, 22:26 
Junior

Citat:

Si nasha era insarcinata si n-a patit nimic in biserica.

Nasha trecuse de primele luni, cu greturi si tot tacamul de stari nasoale.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Aug 2006, 13:10 
Diva

Citat:

Imi pare rau ca ai picat tu, ginaangelina la nimereala dar...
Mie cel care a scris articolul mi se pare cea mai josnica persoana de pe fatza pamantului. Mi se pare un ziarist de doi bani. Nu dau nici o ceapa degerata pe articolele lui si pe parerile lui mediocre.
Explicatii: nu era obligatoriu sa ii placa nunta, invitatii, fitzele sau hainele. Nu trebuia nici macar sa-i laude, sau sa scrie ceva de bine despre ei. Dar HALUL in care a scris articolul ala... lasa ingrozitor de dorit. Ma asteptam la mai mult de la un ziarist teoretic cu studii, cu capul pe umeri, cu mai mult bun simt.
Dar nicidecum nu ma asteptam la mizeria de comentarii pe care le-a facut la adresa evenimentului care vrand nevrand l-a implicat. Nu e vina lui ca cei doi s-au casatorit. Nu e meritul sau nemeritul lui cum a iesit nunta sau cum s-au distrat invitatii. Nu a fost nunta lui si nu a dat el banii.
SO F..K OFF. SCRIE MAI FRUMOS CA DE-AIA ESTI ANGAJAT.
Repet. Imi pare rau ca tu ai picat la mijloc, dar de cand am citit articolul respectiv, eu nu mai citesc ziarul acela.

Ca si comentariu, mie mi-a placut toata nunta, mai putin muzicantii. Mediocri, pentru faima care o au.

stai linistita!! :D Eu tind sa cred ca reporterii au scris articolul ....ca sa faca pe plac "sefului de ziar"...ca sa vanda ziarul pana la urma! E posibil ca lor personal sa le fi placut nunta!:p:p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Aug 2006, 13:36 
Diva

Citat:

Daca nu va este cu suparare care este treaba cu articolul din ziar si de ce tu , Angelino cazusesi la mijloc?:love:
ca nu pricep o iota...:gun:

(X)(X)(X) am gasit eu pe net un ziar ...jurnalul....vezi ca am dat linkul mai sus! Mihaela a citit articolul si a postat comentariul la el!:p:p:p:p:lips:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 50 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]