Ultima vizită a fost: Acum este 17 Mai 2025, 16:00

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 315 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 16  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: nunta
MesajScris: 03 Iul 2006, 14:39 
Senior

eu fac nunta in ploiesti ....pt ca ne-am trezit tarziu si n-am mai gasit lokal liber in bukuresti .drept urmare eu fiind din ploiesti am reusit aici sa facem

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Re: nunta
MesajScris: 03 Iul 2006, 16:05 
Diva

Citat:
eu fac nunta in ploiesti ....pt ca ne-am trezit tarziu si n-am mai gasit lokal liber in bukuresti .drept urmare eu fiind din ploiesti am reusit aici sa facem

eu am luat restaurantul din februarie. dar nu este restaurantul pe care ni l-am dorit pentru ca nu am gasit. erau ocupate sau aveau costuri prea mari si cerinte iesite din comun.

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Re: Voalul acopera fata...sau nu?; manusi sau nu?
MesajScris: 04 Iul 2006, 16:32 
Veteran

Citat:

eu mi-am luat manusi scurte din dantela, dar albe.
incearca prin cocoru, sau prin centru pe lipscani. sigur o sa gasesti.

eu cred ca o sa iau manusile mamei mele din dantela alba.de mica am visat ca la nunta mea sa le port .deci, cred ca o sa le port. sunt ffff frumoase

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Iul 2006, 19:49 
Junior

eu nu o sa imi pun voal pe fata ( nu cred ca vreau sa las impresia de mireasa " cuminitica") in conditiile in care stam deja impreuna de mai bine de 5 ani..

Manusile sunt f f frumoase.. dar daca ai bafta de o zi .. torida... nu cred ca ii va face placere cuiva care va vrea sa iti sarute mana ( de exemplu)....

:huh:

e doar parerea mea!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Iul 2006, 19:51 
Junior

Manusile sunt f f frumoase.. dar daca ai bafta de o zi .. torida... nu cred ca ii va face placere cuiva care va vrea sa iti sarute mana ( de exemplu)....

He he... cel putin din punctul asta de vedere am noroc. Cu nunta in octombrie sigur voi purta manusi:ok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Iul 2006, 19:53 
Junior

Citat:

eu cred ca o sa iau manusile mamei mele din dantela alba.de mica am visat ca la nunta mea sa le port .deci, cred ca o sa le port. sunt ffff frumoase

:rocker:
e grozat pt. ca astfel vei putea sa le consideri a fi "ceva vechi" sau "ceva de imprumut" - asta daca tii la principiile astea:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Iul 2006, 20:16 
Diva

Citat:
eu nu o sa imi pun voal pe fata ( nu cred ca vreau sa las impresia de mireasa " cuminitica") in conditiile in care stam deja impreuna de mai bine de 5 ani..

:huh:

e doar parerea mea!

Pe mine tocmai soacra-mea nu m-a lasat sa-mi pun voalul pe fata. Mi-a zis ca nu se cade din moment ce nu mai sunt domnisoara.
Si mai ales rudele de la tara, daca aveti, sigur vor avea de comentat.
In legatura cu manusile, eu am avut, dar in biserica a trebuit sa le scot. In biserica trebuie sa aveti mana libera, fara manusa. Si, preotul m-a pus sa-mi dau jos inelele care le aveam pe inelare la inceputul slujbei, ca sa ne poata si logodi (adica ne muta verigheta de pe dreapta pe stanga). Chiar si inelul de logodna a trebuit sa-l scot.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Iul 2006, 20:21 
Diva

Citat:

In legatura cu manusile, eu am avut, dar in biserica a trebuit sa le scot. In biserica trebuie sa aveti mana libera, fara manusa. Si, preotul m-a pus sa-mi dau jos inelele care le aveam pe inelare la inceputul slujbei, ca sa ne poata si logodi (adica ne muta verigheta de pe dreapta pe stanga). Chiar si inelul de logodna a trebuit sa-l scot.

si eu am avut manusi in biserica. dar preotul mi-a zis ca nu e cazul sa le scot, ca imi pune verigheta deasupra :D... cica daca mi-am pus manusi inseamna ca mi-au placut si nu-mi strica el mie cheful pentru atat :D... cred ca si asta (ca multe altele) tine de preot :ok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Iul 2006, 02:42 
Diva

Citat:
Eu nu imi iau manusi. In primul rand ca nu-mi plac si apoi o sa fie destul de cald.
Voal o sa am iar in par vreau sa-mi pun niste ace de par din cristale swarovski, doar ca nu am gasit inca. Daca ati vazut pe undeva va rog sa-mi spuneti si mie.Eu nu ma gasit pana acum decat unele care au in cap o singura piatra iar eu vreau sa fie ca o floare din multe pietricele. Numai ca pe unde ma umblat eu nu ma gasit.

Ace de par cu cristale Swarovski am vazut eu la un magazin de pe b-dul Pache Protopopescu, langa sediul Pro TV-ului.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Iul 2006, 17:53 
Senior

Stiti cumva? voalul e obligatoriu? ca eu nu vreau voal... si in plus, nici nu se prea potriveste cu rochia....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Iul 2006, 18:45 
Veteran

Citat:
Stiti cumva? voalul e obligatoriu? ca eu nu vreau voal... si in plus, nici nu se prea potriveste cu rochia....

Draga mea, am avut nunta acum o saptamana. Nu am purtat voal nici macar la biserica. Din mai multe motive: 1.sunt un pic mai noncomformista; 2. nu-mi plac miresele-sablon; 3. modelul si culoarea rochiei nu se pretau la voal 4. am vrut sa dau nuanta de "altceva".
In par am avut un ac marisor din cristale sub forma de stea de mare si 2 asemantoare mult mai mici. Se potriveau cu cerceii si medalionul care erau identice.
Preotii de la biserica nu au comentat nimic. Nici eu nu le-am cerut parerea.
Iar ceilalti invitati au fost placut surprinsi (macar in aparenta)
Asa ca e decizia ta. Succes!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Iul 2006, 18:50 
Senior

Citat:

Draga mea, am avut nunta acum o saptamana. Nu am purtat voal nici macar la biserica. Din mai multe motive: 1.sunt un pic mai noncomformista; 2. nu-mi plac miresele-sablon; 3. modelul si culoarea rochiei nu se pretau la voal 4. am vrut sa dau nuanta de "altceva".
In par am avut un ac marisor din cristale sub forma de stea de mare si 2 asemantoare mult mai mici. Se potriveau cu cerceii si medalionul care erau identice.
Preotii de la biserica nu au comentat nimic. Nici eu nu le-am cerut parerea.
Iar ceilalti invitati au fost placut surprinsi (macar in aparenta)
Asa ca e decizia ta. Succes!

vreau sa te vad in poze!

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 315 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 16  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]