Ultima vizită a fost: Acum este 29 Iun 2025, 21:14

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 175 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Bauturile...vol II
MesajScris: 26 Iul 2006, 15:57 
Diva

Citat:

exact. bauturi alcoolice, suc, apa, parajituri si tort noi le aducem

in cazul meu de bauturi se ocupa prietena mea - conduce un supermarket si imi face rost de bautura (suc, apa minerala, bauturi alcoolice, vin, sampanie,etc, etc)la pret de producator! nu imi bat capul! la fel de tort tot ea se ocupa!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Iul 2006, 15:59 
Diva

Citat:

in cazul meu de bauturi se ocupa prietena mea - conduce un supermarket si imi face rost de bautura (suc, apa minerala, bauturi alcoolice, vin, sampanie,etc, etc)la pret de producator! nu imi bat capul! la fel de tort tot ea se ocupa!

ai scapat de-o grija!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Iul 2006, 16:03 
Diva

Citat:
ai scapat de-o grija!

Da, sunt norocoasa!
nu ma pricep deloc la partea cu bauturile! prietena mea draga e o scumpete! nici macar nu am rugat-o eu! s-a oferit sa am ajute! oricum e o grozava! si am incrdere in ea!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Iul 2006, 16:33 
Diva

Citat:

nu-ti mai bati capu'!!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Iul 2006, 01:29 
Veteran

Citat:
eu iau vinul de la Focsani, whisky tot din duty free..a aranjat nasul ....apa si sucurile erau problema! Da zici ca in Cora sunt cele mai ieftine? Sper ca nici la gin sa nu exagereze...in Carrefour un Wembley la 1 l (exista si la 0,7 l) costa 320 000.

vinul l-am luat de la focsani,apa de la un en-gross,sucurile de la billa si metro,angelli+garrone+sampanie de la metro,iar whisky mi le-a adus o ruda din italia..

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Noi 2006, 17:03 
Diva

Citat:

saru-mana pt sfat!:flowers:
fetelor... cam cat suc/ apa/invitat?plsss:-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Noi 2006, 17:08 
Diva

Citat:
In mod normal se calculeaza cam 1 l suc si 1 l apa pe invitat.
Exemplificare negativa (la noi, logic): 1,5 l suc acidulat + 0,5 l suc natural + 1,5 l apa pe invitat. Si acum mai avem din ele....
Recunosc ca ne-am gandit ca e totusi vara si poate se beau mai multe sucuri si apa.

A, inca ceva la care sa fiti atente: cafeaua. Sa aveti 2 cafele in meniu (sau posibilitatea de a cumpara voi o cafea si ei sa o faca) si sa fie la cerere. Pentru ca e logic ca unii vor dori sa bea 3 cafele si altii nici una.
ms mult...esti o scumpa:-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Noi 2006, 19:06 
Veteran

Citat:

Noi am avut 3 cafele, dar am rugat sa nu le faca si sa le duca pe mese sa ramana p-acolo, mai bine sa intrebe cine vrea si cine nu...

Si cu bauturile, noi am luat axact cat ne-a spus seful de sala, chiar daca ni s-a parut putin...Nu a fost asa...Afara de ce a fost planificat, s-au mai cerut doar 6 sucuri in timpul noptii...
Sfatul meu este sa aveti incredere in oamenii de la restaurant pentru ca ei stiu cel mai bine...:ok:

Asa am facut si noi. Ce ne-au spus cei de la sala asa am facut. Ei stiu cel mai bine, si cu bauturile dar si cu prajiturile. Noua ne-au mai si ramas, dar s-a putut restitui ce nu s-a desfacut. A fost bine.
Ca si bauturi alcoolice noi am avut: tuica, coniac, visinata (foarte apreciata de invitati), 2 feluri de vin, bere (alcoolica si nealcoolica) si sampanie. Nimeni nu a simtit lipsa altor bauturi. :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Noi 2006, 20:48 
Diva

Citat:

pai si noi 2 feluri de vin si berea nelipsita :rolleyes:
noi nu am pus ginul.dar daca trebuie...

Fetelor, sa nu uitati de bere fara alcool. E foarte important pentru cei care conduc, vor mai fi cazuri.;)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Noi 2006, 23:06 
Diva

Citat:

Fetelor, sa nu uitati de bere fara alcool. E foarte important pentru cei care conduc, vor mai fi cazuri.;)

Si redbull.Ca se va consuma.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Noi 2006, 23:14 
Diva

Noi am avut whiskey (pt barbati in principal) si martini (pt femei), vin, tuica, bere alcoolica si nealcoolica, suc si apa...pt cantitati ne-am luat dupa ce ne-au spus cei de la restaurant mai ales la suc si apa...berea care a ramas am putut sa o ducem inapoi iar taria am baut-o a doua si a treia zi acasa...:))

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Noi 2006, 23:30 
Veteran

Am avut:
-apa plata
-apa minerala
-suc natural-la carton de 1l
-suc acidulat -Orangina
-cola light si normala
-whiskey
-gin
-martini
-rom bacardi-se face cu cola
-vin alb frantuzesc demisec-scump dar a facut impresie
-sampanie frantuzeasca
-3 cafele astea au fost incluse in meniu
!M-am ferit de red bull vara deoarece in combinatie cu diverse alte bauturi alcoolice e destul de toxic
!berea e mai putin eleganta, nunta e o petrecere cu pretentii, totusi. in plus, daca ai nunta vara risti sa se consume mai mult bere si sa ramai cu celelalte!-sfatul meu

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 175 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]