Ultima vizită a fost: Acum este 19 Mai 2025, 23:12

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 174 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 5, 6, 7, 8, 9
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: PENTRU VIITOARE MAMICI
MesajScris: 10 Mai 2006, 16:10 
Diva

Citat:

Si eu imi doresc mult 2 baieti, dar cateodata ma gandesc ca poate ar fi bine sa am si o fata.....Sper totusi sa nu fac 2 fete ca mor:lol:

si eu la fel...as innebuni sa am 2 fete..sa-si bage altii**** in munca mea.....dar daca stai sao gandesti mai bine....iportant e sa fie sanatosi ...fara malformatii si destepti!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Mai 2006, 20:32 
Diva

Citat:

Fata m-ai facut sa rad:D:D Cu lacrimi...Ce nebuna esti:D
Normal ca si eu imi doresc sa fie orice, dar sanatosi si destepti, dar asa imi place mie sa glumesc cu fetele. Ca ele o sa-l iubeasca mai mult pe ta-su si el mai mult pe ele decat pe mine. Macar un bait sa am si eu, sa aiba cine sa ma iubeasca si pe mine:D
(X)(X)(X)(X) abia acum am ajuns la mesaj!! hihihhiihihihh da ...ideea ta o impartasesc si eu!!:love::lips::love::lips::love::cool:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Iun 2006, 00:48 
Diva

Citat:

si eu la fel...as innebuni sa am 2 fete..sa-si bage altii**** in munca mea.....dar daca stai sao gandesti mai bine....iportant e sa fie sanatosi ...fara malformatii si destepti!!

de unde le scoti?:):) ce tare:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Iun 2006, 00:52 
Diva

Citat:
Tinand cont de faptul ca salariul meu e mai mare decat al lui, asa e, cele 8 milioane vor fi ca si inexistente...
Oricum, noi avem peste 30 de ani, deci prea mult nu putem sa amanam.

parca ziceai pe undeva ca voi vreti sa va apucati de treaba imediat dupa nunta, nu? abia astept sa vad cine o sa fie prima mamica:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Iul 2006, 02:35 
Junior

Citat:
-dragele mele,eu sunt o miresica de octombrie si o viitoare mamica de martie
-eu am 30 de ani si mirele meu are 32, ne dorim ff mult un bebe(e adevarat ca ne doream sa-l concepem dupa nunta) ,insa Doamne-Doamne a hotarat sa ni-l dea acum
-mirele meu pluteste de fericire,nunta a trecut deja pe planul doi si ,desi suntem constienti amandoi ca venirea pe lume a bebe-ului nostru ne va schimba fundamental viata abia asteptam sa se nasca

Doua negatii dau o afirmatie... corect este TOTUL NU ESTE INTAMPLATOR!
Felicitari pt bebe! Crestere usoara si ai grija de voi!
Eu m am grabit putin.. dar asae de Sus.. Doamne ajuta! Se poarta miresuci cu burtica!! Ideea de baza ca sa se nasca bebe in familie crestina!! si binecuvantata!! Poate va ganditi sa l si botezati!!:wok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Iul 2006, 18:50 
Diva

Citat:
-eu am 30 de ani si mirele meu are 32, ne dorim ff mult un bebe(e adevarat ca ne doream sa-l concepem dupa nunta) ,insa Doamne-Doamne a hotarat sa ni-l dea acum
-mirele meu pluteste de fericire,nunta a trecut deja pe planul doi si ,desi suntem constienti amandoi ca venirea pe lume a bebe-ului nostru ne va schimba fundamental viata abia asteptam sa se nasca

Felicitari !
Cred ca esti in al noualea cer! Si eu imi doresc un bebe, dar cred ca la anul in primavara de apucam de treaba.
Sa ai o nastere usoara, un bebe sanatos si o nunta ca-n povesti!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Iul 2006, 15:53 
Diva

Citat:

sa fiti fericiti toti trei. sa ai o nastere usoara si o nunta ca-n povesti. si noi dupa ce ne intoarcem din luna de miere incepem s ane pregatim de bebe. o sa fac pauza de anticonceptionale atat cat trebuie sai dupa aia ne apucam de treaba.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Iul 2006, 13:45 
Diva

Citat:

sa fiti fericiti toti trei. sa ai o nastere usoara si o nunta ca-n povesti. si noi dupa ce ne intoarcem din luna de miere incepem s ane pregatim de bebe. o sa fac pauza de anticonceptionale atat cat trebuie sai dupa aia ne apucam de treaba.

si eu la fel...dar noi abia de la anul...cand voi renunta la anticonceptionale....sa mai stam un an liberi...

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 174 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 5, 6, 7, 8, 9

Ora este UTC + 2 [ DST ]