Ultima vizită a fost: Acum este 27 Iun 2025, 00:44

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 414 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 21  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: POVESTEA NUNTII TALE
MesajScris: 01 Aug 2006, 00:33 
Nou Venit

foarte frumoase pozele. Ale mele nu s-au aprobat inca

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Aug 2006, 12:36 
Diva

Citat:
foarte frumoase pozele. Ale mele nu s-au aprobat inca

S-au aprobat si ale tale.
M-am uitat cu interes la toate pozele postate de voi (si ale Lauritei, si a tale si ale Liviei).
Toate pozele sunt frumoase, dar voi ati fost superbe!!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Aug 2006, 12:39 
Diva

Citat:

M-am uitat cu interes la toate pozele postate de voi (si ale Lauritei, si a tale si ale Liviei).

Scuze, Emilialigi in loc de Laurita! Am gresit!!!
Scuze, inca o data!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Aug 2006, 00:52 
Nou Venit

multumesc, oana, dar nici cu tine nu mi-e rusine:ok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Aug 2006, 01:16 
Veteran

si inseamna ceva "ca s-a stins lumanarea in biserica"??

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Aug 2006, 16:17 
Veteran

superbe pozele va doresc casa de piatra si belsug la toate proaspetele miresici!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Aug 2006, 22:53 
Diva

Citat:
asa ziceam si eu ca nu vreau gaini si m-am trezit ca au venit chelneritele alea cu o gaina la nasu de ca sa faca si ele bani.
nici nu ma gandeam ca voi avea gaina
surprize surprize

pai numai atat ai de zis despre nunta ta? :(( dar poze? ai pus doar doua si gata? :((

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Aug 2006, 21:42 
Diva

Citat:
Cel al carei lumanare se stinge in biserica moare primul. Eu oricum stiam ca eu voi fi prima (cum am stiut la cateva luni dupa ce l-am cunoscut ca el e "the one" - dar am avut grija sa nu i-o spun :p).
Am avut o saptamana de miere pe care am petrecut-o la mare. Cea mai buna veste, pentru mine, e ca ma pot transfera linistita in septembrie si in februarie dau licenta fara sa ma las calcata in picioare de un profesor "smecher"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Merci pentru urari!
Am 31 de ani.....:lol:

La multi ani...sanatosi.
Si felicitari pt transfer.Pe cand mai multe poze?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Aug 2006, 21:43 
Nou Venit

Citat:
si eu am avut un singur regret..ca parca s-a terminat prea repede..iar ca intamplari mai deosebite..mama a vrut muzica mai incet la nunta,ca deranja nuntasii..cel mai emotionant moment mi s-a parut tortul..a fost mai special..am pus si eu poze pe contul meu pentru cine vrea sa le vada..

nu ai avut voal?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Aug 2006, 00:54 
Veteran

Citat:

nu ai avut voal?

nu pt ca nu am vrut.dar am avut cativa trandafirasi in par (clamite)..

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Aug 2006, 03:51 
Diva

a trecut si nunta mea...a fost frumos...am fost atat de frumosi...la starea civila mi-a tremurat rau mana cand am semnat dar, in schimb, am spus un "DA" hotarat fata de mirele meu care a soptit un "DA" timid...cand am iesit din primarie am facut poze si la un moment dat a venit un domn francez la mine si m-a intrebat daca poate sa faca o poza cu mine (sora mea era transatorul), am facut o poza, a plecat si peste vreo 10 minute s-a intors si m-a intrebat daca poate sa ma imbratiseze...mirele i-a spus ca ii da voie doar o secunda...a fost o chestie inedita, haioasa...emotionant la biserica unde nu prea imi puteam retine lacrimile...la sfarsitul juramintelor m-am cam balbait si pur si simplu nu imi dadeam seama ce se intampla cu mine...eram cu capul in nori...parca nu eram eu cea care se marita...ne-am tinut tot timpul slujbei de mana pana ne-a zis preotul ca avem toata viata inainte pentru asta...la sfarsit a spus ca suntem una dintre cele mai frumoase perechi pe care le-a cununat el (a si specificat ca sunt vreo 800 in 10 ani) si m-a imbratisat...a contat mult...
...petrecerea...a fost reusita...asa spun ai mei, ai lui, oaspetii...eu zic ca se putea si mai bine...
...sincer, nu stiu cum e la voi...dar la noi n-a fost ca in povesti....emotii, lacrimi si fericire...a fost mult stres, multa oboseala, prea putin timp pentru emotii...
....am avut o camera la hotel in noaptea (dimineata) nuntii si pot sa zic ca ne-am inceput casnicia minunat...asa cum mi-as dori sa fie toata viata..."pana la sfarsitul vietii mele" cum spune la biserica...

poze maine...doar ale amatorilor deocamdata...

apropo...mireselor de 19 august....gabriela, angelina...sambata pe la ora 17 m-am gandit mult la voi....eu eram cu mirele in masina, in drum spre Satu Mare...incercam sa imi imaginez cam cum sunteti...sper din suflet ca ati avut o nunta frumoasa...si va doresc casa de piatra si multa fericire in cuplu...sa va iubiti mult...:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Aug 2006, 22:24 
Nou Venit

Citat:
a trecut si nunta mea...a fost frumos...am fost atat de frumosi...la starea civila mi-a tremurat rau mana cand am semnat dar, in schimb, am spus un "DA" hotarat fata de mirele meu care a soptit un "DA" timid..

sa fiti fericiti!!!!

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 414 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 21  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]