Ultima vizită a fost: Acum este 26 Iun 2025, 11:50

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 17 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: cum sa fac?
MesajScris: 02 Aug 2006, 21:57 
Diva

pai...daca ti se pune la dispozitie si partea de jos...cred ca e mai ok asa...aranjezi frumos mesele si jos si sus si ringul de dans sa fie jos...asa mi se pare mai bine...si, eventual, hotarasti tu cine sa stea sus si cine jos...

stai linistita, asta nu e o problema asa de mare...bine ca ai si optiunea asta...mie mi se pare mult mai bine asa decat sa-i inghesui pe toti si sa nici nu fie loc de dans...:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Aug 2006, 22:26 
Diva

Citat:
da, am la dispozitie si partea de jos, plus ca mai are si o terasa mica, dar draguta afara, si lumea poate sa mai iasa si afara, si cred ca e mai bine sa ii impart, oricum, multumesc mult, nu mai am mult pana la nunta, o luna si o saptamana si nu stiu daca mai rezist cu stresul asta, de abia astept sa scap :D, multumesc mult pt raspuns, m-ai incurajat putin :)

cu terasa e si mai bine...o sa fie super...si eu am asa...cateva mese dragute si stiu ca o sa prinda bine, mai ales la mijlocul lui august cand am eu nunta...

...cu stresul, ce sa iti zic...stiu cum e pentru ca nu cred ca cineva e mai stresat decat mine...mai am...cate zile...16 zile...:gun::gun::gun:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Aug 2006, 12:47 
Diva

Citat:
Stai linistita, nu vor fi probleme!
Eu am fost la o nunta astfel impartita si m-am distrat f bine. Jos erau cei mai in varsta, sus erau tinerii. Ringul era jos si la inceput coboram sa dansam acolo. Apoi insa s-a incins atmosfera la noi si urcau cei de jos, chiar daca nu aveam un ring propriu-zis; mesele nu au fost ingramadite si oamenii s-au simtit bine. Cand era un moment important coboram cu totii. Probabil veti avea voi de alergat mai mult, dar in rest nu e nici o problema. :ok:

Buna!
Si eu as propune la fel. Sa-i pui pe tineri sus, pentru ca , in general, ei nu se supara. Tinerii se distreaza oricum.
Cei in varsta si masa mirilor sa fie jos, precum si ringul de dans. Tinerii vor cobora, sigur, sa danseze, fara prea multe comentarii.
Eu zic, ca pe terasa sa pui cateva mese, dar sa nu asezi invitati. Sa le ai doar aranjate, ca in cazul in care oamenii vor sa ia o gura de aer, sa aiba unde sa se aseze.
Mult succes la aranjari, oricum le-ai face!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Aug 2006, 20:46 
Junior

Citat:

Draga Tina,
Eu te pot ajuta cu un sfatuc. Eu mi-am facut nunta intr-un local nu ca al tau cu etaj dar intr-un fel seamana cu ce zici tu.
Restaurantul la mine avea 2 aripi. M-am gandit ca si tine sa nu se supere careva ca nu este pus unde trebuie, si anume poate careva vroia in cealalta aripa.
Dar totul a iesit foarte bine.
Parerea mea este ca sus sa-ti pui rude de-ale tale si de-ale lui, prieteni mai cunoscuti care sa poata sa discute intre ei fara sa coboare jos, iar jos sa pui persoane mai putin cunoscute si oamenii nasilor.
Oricum ideea este sa asezi sus persoane mai putin pretentioase.
Succes!

VAd ca mai are cineva problema asta .. sa va spun ce am patit noi... cand am inchiriat restaurant.. ne gandeam la maxim 140 de persoane cat are sala de jos:) .. F bine.. Pana la urma ne-am dat seama ca o sa mai fie alte 50 sa spumen si am luat si sala de sus ( etajata).... Si acuma am ajuns de fapt sa ne dam seama ca vor fi vreo 220 ( ca vin cate 4-6 de la o familie) si cu tot cu muzicanti ... CE ne facem am spus:huh:.. ne-am hotarat sa luam si niste corturi:) - restaurantul are ca o tentativa de teresa-- am vrut sa aducem o firam din Bucuresti ,., dar ne-au cerut vreo 1500 de euro.. asa ca ne vom cumpara noi doua-trei corturi de banii astia... si le folosesc la botez... cum o sa ii punem; ne hotaram cu doua sapatamni inainte cand vom avea confirmarile.. Eu cred ca lumea se va simti bine... daca nu .. ce pot sa fac eu... Daca nu ii chemi se supara............
Stii sigur ca vin 70 de persoane.. De obicei unii spun sigur sigur... si nu vin ( si suprizele sunt de la cei tineri, crede-ma)...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Sep 2006, 16:03 
Veteran

Citat:
Buna tuturor!
Am o problema, si nu stiu ce sa fac.Am rezervat restaurantul acum vreo 2 luni, iar proprietarul m-a asigurat ca incap 65 de persoane si cu ring de dans , toate acestea la etaj. Problema e ca eu am acum 70 de persoane care vin la nunta, iar cand am revenit la restaurant sa vad cum as putea sa ii aranjez, mi s-a spus ca sus nu incap mai mult de 50 de persoane, asa ca nu stiu ce sa fac. Am tot rearanjat invitatii, si am doua variante. Una sa ii pun pe toti sus, fara ring de dans, si sa se danseze jos( caz in care ar fi cam inghesuiala sus), sau sa ii impart cat de cat pe varste si sa pun sus vreo 48 si restul jos. Nu stiu care ar fi cea mai buna varianta. Partea de jos nu se vede de la etaj. Ma tot intreb daca nu s-ar supara invitatii pe mine, sau ce reactie ar avea? Voi ati mai fost la nunti unde erau impartiti invitatii?Cum a fost, am nevoie de incurajari pana nu o iau razna de tot.Restaurantul arata foarte bine, elegant, rafinat, dar mic ....:(, ce sa fac?
si eu m-am izbit de aceeasi problema,dar stiti ce am facut? cu 2 sapt.inainte de nunta mi-am schimbat restaurantul...l-am luat pe cel mai superb sa zicem asa din Iasi.Si asm fost tare multumita;)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Sep 2006, 17:03 
Diva

Citat:
am schimbat restaurantul...l-am luat pe cel mai superb sa zicem asa din Iasi.Si asm fost tare multumita;)

cel mai bun raspuns!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Sep 2006, 17:20 
Veteran

Citat:
VAd ca mai are cineva problema asta .. sa va spun ce am patit noi... cand am inchiriat restaurant.. ne gandeam la maxim 140 de persoane cat are sala de jos:) .. F bine.. Pana la urma ne-am dat seama ca o sa mai fie alte 50 sa spumen si am luat si sala de sus ( etajata).... Si acuma am ajuns de fapt sa ne dam seama ca vor fi vreo 220 ( ca vin cate 4-6 de la o familie) si cu tot cu muzicanti ... CE ne facem am spus:huh:.. ne-am hotarat sa luam si niste corturi:) - restaurantul are ca o tentativa de teresa-- am vrut sa aducem o firam din Bucuresti ,., dar ne-au cerut vreo 1500 de euro.. asa ca ne vom cumpara noi doua-trei corturi de banii astia... si le folosesc la botez... cum o sa ii punem; ne hotaram cu doua sapatamni inainte cand vom avea confirmarile.. Eu cred ca lumea se va simti bine... daca nu .. ce pot sa fac eu... Daca nu ii chemi se supara............
Stii sigur ca vin 70 de persoane.. De obicei unii spun sigur sigur... si nu vin ( si suprizele sunt de la cei tineri, crede-ma)...
DA asta e cat se poate de adevarat.Nenorocita de soacramea se batea cu pumnul in piept ca vine sigur sigur cu 40 de perechi.Bun pt. linistea mea am schimbat sala.Iar in ziua nuntii ne-a anuntat ca de fapt vine doar ea cu socrelu ca nu i-a venit nici macar unu din cei 80:rolleyes:.Am inebunit bineinteles dar Dumnezeu a fost cu noi si a iesit totul ca la carte.Nici cele mai ascutite limbi nu au avut nimic de comentat:D.Asa ca ...curaj in tot ceea ce faceti

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Oct 2006, 20:13 
Junior

Citat:
DA asta e cat se poate de adevarat.Nenorocita de soacramea se batea cu pumnul in piept ca vine sigur sigur cu 40 de perechi.Bun pt. linistea mea am schimbat sala.Iar in ziua nuntii ne-a anuntat ca de fapt vine doar ea cu socrelu ca nu i-a venit nici macar unu din cei 80:rolleyes:.Am inebunit bineinteles dar Dumnezeu a fost cu noi si a iesit totul ca la carte.Nici cele mai ascutite limbi nu au avut nimic de comentat:D.Asa ca ...curaj in tot ceea ce faceti

Ce sa spun.. am avut vreo 220 de persoane ( cred) ... nici acuma nu stiu cati au fost.. am avut oameni si in sala de jos, si in cea de sus si pe teresa,,, a iesit super
s-a dansat pe rupte.. au fost aranjati de la inceput pe mese care unde sa stea,, jos- rudele, parintii si invitatii parintilor. sus- prietenii nostri din Bucuresti, pe teresa- invitatii tinerii din Severin. Se pare ca toata lumea s-a distrat. Cei din Bucuresti cel mai mult ca au venit de vineri si au plecat duminica/unii luni...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Oct 2006, 11:09 
Senior

buna:)
nu stiu ce ai putea sa faci insa dc vrei un sfat in nici un caz nu imparti nuntasii dupa varsta se vor simti prost si in fiecare grupa de varsta e unul mai rebel, altul mai retras ideea e sa nu se vada diferente conteaza:ok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Noi 2006, 12:44 
Diva

tina,cred ca vin cu raspunsul cam tarziu...dar iata...eu la nunta mea am vut vreo 75 de invitati chiar peste in jur de 80 sa zic...si cand am fost in ultima saptamana sa stabilim nr de persoane ..managerul restaurantului zicea ca incap doar 50 maxim 60 dar cand am zis 70 fara sa stiu ca au sosit mai multi decat ne asteptam...dar au incaput cei aproape 80 de nuntasi in sala...i-am aranjat in asa fel incat sa nu se supere familia mea si a lui...nu aseza rude ale familiei lui cu ale tale...nu va iesi bine...incearca sa ii asezi in asa fel incat sa se cunoasca...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Noi 2006, 19:05 
Diva

Problema s-a rezolvat (intr-un fel sau altul). Subiectul se inchide.

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 17 mesaje ] 

Ora este UTC + 2 [ DST ]