Ultima vizită a fost: Acum este 31 Aug 2026, 15:21

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 345 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Cununia Civila...vol II
MesajScris: 07 Aug 2006, 15:26 
Diva

Citat:

si eu am rezolvat pentru 19 la ora 9:00. Si chiar era omor....cand am plecateu la ora 9:00 se adunasera vreo 130 persoane. Si sunt super incantata ca nu au fotograf angajat.

eu nu stiu daca au sau nu fotograf angajat....insa ala oricum nu va vedea un leu pe pozele pe care le va face!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Aug 2006, 18:17 
Diva

Citat:
La ce sector ai cununia? Noi avem la 4 si este absolut oribil. Zona plina de tigani cu puradei si in interior miroase a crama. Sunt oripilata. Bine ca tine putin ca altfel ma urcam pe pereti. Desi cred ca s-ar darama casoaia.

eu am la sectorul 3 .....e mai curatel ...sla de oficiere..este varuita in alb....are niste perdele de catifea visinie...si in colturile tavanului are niste chestii gen "Casa Poporului"...vopsite in auriu. E dragut in interior! Problema mea e fotograful care cica face poze cu japca, la pretul de 300.000/buc, min 5 bucati, iar daca nu vrei sa le platesti, ktii aia de functionari nu vor sa iti elibereze certificatul de casatorie ...deci adio cununie religioasa! E jecmaneala pe fatza! Vom vedea ce si cum pe 18 august!!):(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Aug 2006, 18:21 
Diva

Citat:
eu am la sectorul 3 .....e mai curatel ...sla de oficiere..este varuita in alb....are niste perdele de catifea visinie...si in colturile tavanului are niste chestii gen "Casa Poporului"...vopsite in auriu. E dragut in interior! Problema mea e fotograful care cica face poze cu japca, la pretul de 300.000/buc, min 5 bucati, iar daca nu vrei sa le platesti, ktii aia de functionari nu vor sa iti elibereze certificatul de casatorie ...deci adio cununie religioasa! E jecmaneala pe fatza! Vom vedea ce si cum pe 18 august!!):(

si eu tot la sectorul 3 am. sa-i puna ala cu coarne sa faca figuri cu fotograful ca-i ia mama zmeilor.
nu ma obliga nimeni sa fac poze cu fotograful lor. punct!!!!
ma gandesc cu groaza la ziua in care voi depune actele.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Aug 2006, 18:28 
Diva

Citat:

si eu tot la sectorul 3 am. sa-i puna ala cu coarne sa faca figuri cu fotograful ca-i ia mama zmeilor.
nu ma obliga nimeni sa fac poze cu fotograful lor. punct!!!!
ma gandesc cu groaza la ziua in care voi depune actele.

stai linistita .....circul nu e la depusul actelor! Sa-ti dau un pont! Vezi ca se fac liste de duminica dupa amiaza, cu cei care "stau la coada"! Noi azi dimineata la ora 07:30 cand am ajuns ne-am trecut pe lista si eram perechea cu nr. 45. La nr.31 deja se epuizasera orele pt. sambata! Daca ai cununia sambata sa te duci din timp sa-ti faci programarea pe lista sa nu ai surprize! Stii ce tre sa ai la tine? ---->>> 1 dosar cu sina, certificate prenuptiale, certificate nastere : original+copie, buletine : original + copie, un timbru fiscal de 10.000. Bafta!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Aug 2006, 18:37 
Diva

Citat:
stai linistita .....circul nu e la depusul actelor! Sa-ti dau un pont! Vezi ca se fac liste de duminica dupa amiaza, cu cei care "stau la coada"! Noi azi dimineata la ora 07:30 cand am ajuns ne-am trecut pe lista si eram perechea cu nr. 45. La nr.31 deja se epuizasera orele pt. sambata! Daca ai cununia sambata sa te duci din timp sa-ti faci programarea pe lista sa nu ai surprize! Stii ce tre sa ai la tine? ---->>> 1 dosar cu sina, certificate prenuptiale, certificate nastere : original+copie, buletine : original + copie, un timbru fiscal de 10.000. Bafta!!

stiu de acte. merci oricum. dar de unde ouii mei sa stiu eu la ce ora sa strange lumea pentru lista? ma duc sa stau toata duminica acolo?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Aug 2006, 18:38 
Diva

Citat:

stiu de acte. merci oricum. dar de unde ouii mei sa stiu eu la ce ora sa strange lumea pentru lista? ma duc sa stau toata duminica acolo?

noi am auzit azi ca disperatii s-au dus de duminica! Cica pe la ora 3! Niste dementi!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Aug 2006, 18:39 
Diva

Citat:

noi am auzit azi ca disperatii s-au dus de duminica! Cica pe la ora 3! Niste dementi!!

frate ce nebunie si cu listele astea. ca pe vremea lui ceasca...
atunci o sa bat si eu drumu' duminica pana acolo.
si o sa stau pe acolo, ce sa fac?
si de unde am eu certitudinea ca luni dimineata o sa fie aceeasi lista?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Aug 2006, 18:45 
Diva

Citat:

frate ce nebunie si cu listele astea. ca pe vremea lui ceasca...
atunci o sa bat si eu drumu' duminica pana acolo.
si o sa stau pe acolo, ce sa fac?
si de unde am eu certitudinea ca luni dimineata o sa fie aceeasi lista?

fata! Lista o tine un gardian de la primarie! Nu cred ca se sterge aia cu lista la :back: si a doua zi fac alta! Niste demeti cica au stat la primarie in masina de ieri seara pana acum ..dar eu cred ca ori minteau ...ori erau provinciali si n-aveau unde dormi!:p:p Ma rog! Vezi tu! Daca vrei o ora super sambata!...treci duminica pe la 3-4 , vb cu "portareasa" aia de la politia de "aproximatie" si trece-te pe lista!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Aug 2006, 18:54 
Diva

Citat:
fata! Lista o tine un gardian de la primarie! Nu cred ca se sterge aia cu lista la :back: si a doua zi fac alta! Niste demeti cica au stat la primarie in masina de ieri seara pana acum ..dar eu cred ca ori minteau ...ori erau provinciali si n-aveau unde dormi!:p:p Ma rog! Vezi tu! Daca vrei o ora super sambata!...treci duminica pe la 3-4 , vb cu "portareasa" aia de la politia de "aproximatie" si trece-te pe lista!

am inteles.
merci mult.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Aug 2006, 17:14 
Diva

Citat:

Imi pare rau ca-ti spun dar eu cred ca nu tine de obiceiuri chestia cu numele dupa casatorie.
Asa este de multa vreme si mi se pare corect sa porti numele barbatului iubit. Pentru mine este o onoare, un dar de iubire daca vrei asa, nu inseamna ca daca porti numele lui esti mai putin tu.
In fine, ti-ai dat parerea ta mi-am dat-o si eu.
:rocker:%%-

De-acord cu batori.Trebuie sa fie o onaore in virtutea faptului ca va iubiti si vreti sa fiti unul cum spune la biserica.Asa e la mine cel putin.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Aug 2006, 17:21 
Diva

Citat:

m-ati inteles gresit... Eu ma revolt impotriva socrului. Normal ca vreau sa ma cheme dupa numele lui iubitel. Dar nu scap nici o ocazie sa-l impung pe socrulet:devil:

evil nora...:devil::devil::devil:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 345 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]