Ultima vizită a fost: Acum este 26 Iun 2025, 17:42

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 345 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Cununia Civila...vol II
MesajScris: 08 Aug 2006, 17:50 
Diva

Citat:

Fa ca tine, zi ca ei. Parca avea cineva dictonul asta pe la semnatrura pus. Se potriveste la tine de minune.
Succes%%-

eu sunt aia cu dictonul :p era vorba bunicului meu... mi-o spunea de cate ori ma supara careva cu prea multe pretentii :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Aug 2006, 17:55 
Diva

Citat:

Dadi, uite iti spun sincer cum am facut eu la nunta noastra.
Stiu ca nu este frumos dar cred ca m-am gandit sa fie "sanatos".
Suna urat dar am facut cu strigat, si sa veyi ce misto a iesit ca la licitatie.
Adevarul ca am avut oameni cu bani, majoritatea navigatori, si acu 4 ani numa tata mi-a dat 300 de para , frate-miu si el, nici macar nu era in tara, tot 300 de para si lista a continuat.
Sa veyi ce licitatie a fost mai tare decat cea la care s-a vandut chitara lui Handrix

o fi! Insa chiar aseara am fost la restaurant si exact problema asta am pus-o la insistentela "sotului"....nu pot sa va descriu in ce situatie penibila am intrat! A inceput patronul sa rada cu lacrimi! Si a zis: " daca tii cu orice pret sa iesi in evidenta.....go on....striga darul!Insa la ultimile 30 de nunti pe care le-am avut nu l-a strigat nimeni!" Cu alte cuvinte ..daca vrei sa fii singurul taran din Bucuresti, nu ai decat sa strigi darul! Si chiar astazi am imprimat plicurile cu numele de familie ale invitatilor! Ele vor tine loc de place - carduri!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Aug 2006, 17:57 
Diva

Citat:

Si chiar astazi am imprimat plicurile cu numele de familie ale invitatilor! Ele vor tine loc de place - carduri!

mi se pare cea mai buna solutie :ok:... de compromis, ce-i drept :p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Aug 2006, 13:03 
Diva

Pai m-au enervat.... Nu vor nunta la catolici ca trebuie dupa religia baiatului.
quote]

mie la biserica mi-au zis ca nunta se face dupa religia fetei...socrii tai de unde stiu invers?

si noi am depus actele pentru civila, ieri....e tare mare diferenta intre bucuresti si orasele mici...nu e nici coada, nici lista de asteptare, nimic...foarte simplu...bine ca s-a rezolvat, acum nu mai putem da inapoi...:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Aug 2006, 13:48 
Diva

la noi nunta se face cu strigare. avem un "vornic" care face strigarea darului si nu mi se pare deloc josnic sau taranesc gestul. nu vreau sa investesc la nunta 150 mil. si sa ma trezesc ca dupa nunta primesc doar 50. este mult mai "sanatos" cu strigare. asa ne-au sfatuit si cei de la restaurant:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Aug 2006, 13:49 
Diva

Citat:
la noi nunta se face cu strigare. avem un "vornic" care face strigarea darului si nu mi se pare deloc josnic sau taranesc gestul. nu vreau sa investesc la nunta 150 mil. si sa ma trezesc ca dupa nunta primesc doar 50. este mult mai "sanatos" cu strigare. asa ne-au sfatuit si cei de la restaurant:D

tu unde faci nunta?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Aug 2006, 17:04 
Veteran

Citat:

Nunta= prilej de bucurie si nu de imbogatire, parerea mea.
Daca ti-e atat de frica ca vei iesi in pierdere de ce nu dai o masa la restaurant parintilor si prietenilor apropiati? Ce rost are sa te complici cu aceasta "investitie"?!
In legatura cu "strigatul darului", de fapt un gest balcanic de ultima speta, mie personal mi se pare sinonim cuvantului "japca".
Nu mi-o lua in nume de rau, dar, nu mi-as dori sa vin la nunta ta daca as fi in locul cunoscutilor tai.:wokno:
Dar nu sunt...:flowers:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Aug 2006, 17:59 
Diva

Citat:

In legatura cu "strigatul darului", de fapt un gest balcanic de ultima speta, mie personal mi se pare sinonim cuvantului "japca".
Nu mi-o lua in nume de rau, dar, nu mi-as dori sa vin la nunta ta daca as fi in locul cunoscutilor tai.:wokno:
Dar nu sunt...:flowers:

cred ca fiecare face la nunta lui cum crede de cuviinta :ok:... dar recunosc ca urasc nuntile cu strigare. de fapt, am fost doar la una si am plecat mai devreme numai de groaza de a asista la toata "licitatia" :mellow:... desi ma distram super bine, am plecat mai repede decat as fi vrut, doar pentru a avea posibilitatea de a inmana plicul :wacko:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Aug 2006, 19:38 
Diva

Citat:
La starea civila semnam cu numele nou sau cu cel vechi(?)

In momentul in care depui actele se semneaza cu numele actual iar in ziua cununiei se semneaza cu numele nou.

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 345 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]