Ultima vizită a fost: Acum este 09 Iul 2025, 23:16

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 435 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 22  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: In ce stadiu suntem cu pregatirile - V
MesajScris: 09 Aug 2006, 17:44 
Diva

Citat:
toata lumea ma dispera
acum cica nu pot sa port aur
sa o creada ele ca imi pun toate prcariile
nu imi gasesc nici bobocei sa imi pun in par
si nu o pot regla pe soacra mea

nu o poti regla? poate regula!!!! Asta o sa le fac eu la toti cei din familie care se tot baga in seama cu sfaturi "binevoitoare"!!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Aug 2006, 17:45 
Veteran

Citat:
toata lumea ma dispera

Hei, ia-o usor ca se vor rezolva toate. Normal ca poti sa porti aur! Porti ce vrei tu pentru ca tu le porti, nu altcineva. Bobocei de care vrei o sa gasesti cu siguranta. Eventual pune o poza cu ce-ti doresti si sigur o sa te ajute cineva pe forum cu o informatie. Despre soacra... eh, aici e mai complicat, dar cu putin tact ar trebui sa o dai pe brazda. Daca nu... consoleaza-te ca te mariti cu fiu-sau si nu cu ea. ;)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Aug 2006, 17:47 
Veteran

Citat:
toata lumea ma dispera

de ce nu poti purta aur?ce fel de bobocei cauti?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Aug 2006, 17:48 
Diva

Citat:
de ce nu poti purta aur?ce fel de bobocei cauti?

hai ca tu o poti ajuta caci si ea e tot din Galati!! Vreau sa-mi schimb familia!!! Caut familie de inchiriat pe perioada nuntii!!!! Platesc oricat!!!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Aug 2006, 17:51 
Veteran

Citat:
hai ca tu o poti ajuta caci si ea e tot din Galati!! Vreau sa-mi schimb familia!!! Caut familie de inchiriat pe perioada nuntii!!!! Platesc oricat!!!!

Si tu ai probleme cu familia? Ce-au fratilor cu totii?? Cred ca si voi sunteti mai sensibile ca de obicei de la atata stres si dati prea multa importanta la ce zice unul si altul. Pe bune, un pic de nesimtire e sfanta uneori!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Aug 2006, 18:15 
Diva

Citat:

Si tu ai probleme cu familia? Ce-au fratilor cu totii?? Cred ca si voi sunteti mai sensibile ca de obicei de la atata stres si dati prea multa importanta la ce zice unul si altul. Pe bune, un pic de nesimtire e sfanta uneori!

eu abia acum observ ca socrul meu e de o prostie rara ....si parca ma afecteaza mai mult ca niciodata strambele pe care le baga maica-mea!! Sa-i BEEP pe toti!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Aug 2006, 18:18 
Veteran

Citat:
eu abia acum observ ca socrul meu e de o prostie rara ....si parca ma afecteaza mai mult ca niciodata strambele pe care le baga maica-mea!! Sa-i BEEP pe toti!!

Tu fata, nu traiesti cu ei! Asa ca linisteste-te si lasa-i in plata domnului pe toti. O sa treaca si nunta si o sa se potoleasca cu totii.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Aug 2006, 18:37 
Diva

Citat:

Tu fata, nu traiesti cu ei! Asa ca linisteste-te si lasa-i in plata domnului pe toti. O sa treaca si nunta si o sa se potoleasca cu totii.

stiu!!! Da' nu -mi vine sa cred totusi cate perle pot sa scoata din ei!! M-am ingrozit in 2 zile!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Aug 2006, 18:42 
Veteran

Citat:
stiu!!! Da' nu -mi vine sa cred totusi cate perle pot sa scoata din ei!! M-am ingrozit in 2 zile!!

Eh, nuntile sunt evenimente stresante pentru toti cei implicati, asa ca e un motiv bun sa se dea in stamba, din pacate. :mellow:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Aug 2006, 19:07 
Veteran

Citat:

Eh, nuntile sunt evenimente stresante pentru toti cei implicati, asa ca e un motiv bun sa se dea in stamba, din pacate. :mellow:

eee daca la inceput totul era roz iata ca odata cu pregatirile si eu am descoperit ca am un socru cam agitat saracu ma si amuza a lucrat in armata si se agita si planuieste ca si cum e la garnizoana sau cum s-o numii faza e ca nu deranjeaza ca de nunta ne-am ocupat noi din fericire nu am avut discutii dar e altfel decat ai mei si uneori ma calca pe nerviiiiiii iar soacra e foarte atenta cu baiatu ei PREA ATENTA pt un baiat la 26 ani el e ok nu am ce zice dar sunt si momente cand mi-ar place sa le zic vreo 2 (X) de fapt le-am zis uneori.. si de aceea sa le spun mama si tata inca nu simt si nu stiu daca voi simti ca e potrivit vreodata ca mama si tata am deja si sunt super:lips:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Aug 2006, 19:11 
Veteran

sa nu uit vroiam sa va intreb fetelor am auzit ca in cele mai multe cazuri cu cateva saptamani inainte de nunta probabil de la stres multe cupluri au tras cate o cearta zdravana din tot felul de motive voi ati patit ca vad ca la mine ori apare ceva legat de socrii ori de pregatire cred ca nu scapam :-`

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Aug 2006, 19:14 
Veteran

Citat:
sa nu uit vroiam sa va intreb fetelor am auzit ca in cele mai multe cazuri cu cateva saptamani inainte de nunta probabil de la stres multe cupluri au tras cate o cearta zdravana din tot felul de motive voi ati patit ca vad ca la mine ori apare ceva legat de socrii ori de pregatire cred ca nu scapam :-`

Noi am avut noroc ca socrii si parintii au fost in limitele decentei cu mofturile, asa ca am ratat cearta. Oricum, discutii in contradictoriu am avut pe diverse teme ale nuntii, pe implicarea lui prea putina... dar au trecut toate o data cu nunta. ;)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Aug 2006, 19:18 
Veteran

ok deci sunt un bonus la nunta si ele fac parte din oferta asta e ....mady ai dreptate ne ramane impacarea...

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 435 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 22  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]