Citat:
Eu am o problema: parintii mei sunt divortati de cand noi eram foarte mici. Noi nu suntem apropiati de tatal nostru si nici nu prea ne vedem decat cel mult o data pe an sau chiar si o data la doi-trei ani. Nu stiu cum sa fac acum...Mama a zis ca ea nu vrea ca el sa vina, dar e o situatie cam penibila. Pot sa nu-l invit pur si simplu? Nu mi se pare OK...Sau sa nu-i spun ca ma marit? Nici asa nu mi se pare OK.
La voi cum e situatia?
Sincer, daca tu simti ca nu vrei sa-l inviti, nu-l invita. Daca vroia, putea sa afle singur ca i se marita fata si macar sa te sune sa te felicite.
Sotul meu a fost in aceeasi situatie. Parintii lui sunt divortati de cand avea el 6 ani. El, parca ar fi vrut sa-l cheme pe tatal lui la nunta, desi de cand au divortat parintii lui,el, tatal, nu l-a cautat nici macar o data. Exact ca si in cazul tau, soacra mea, i-a spus sa nu-l cheme si.... Nu l-a chemat. Din moment ce mama lui, care la crescut singura, a avut aceasta dorinta, ea era mult mai importanta, pentru ca ea i-a fost aproape intotdeauna, nu l-a chemat.
Asta iti recomand si tie, sa te gandesti la mama ta care te-a crescut si daca dorinta ei e sa nu-l chemi, nu-l chema. Eu cred ca ai fi mai fericita sa iti vezi mama fericita la nunta ta, decat sa-ti fie si tatal alaturi si mama suparata ca l-ai chemat. Dupa nunta, poti sa-i trimit cateva poze cu nunta voastra, noi asa am facut, dar.....nici macar nu ne-a sunat sa ne felicite. Asa ca, trage singura concluziile. Ai putea sa patesti la fel.