Ultima vizită a fost: Acum este 09 Iul 2025, 15:50

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 435 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 22  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: In ce stadiu suntem cu pregatirile - V
MesajScris: 09 Aug 2006, 19:25 
Veteran

Citat:

am experimentat cearta. Era sa anulez tot. :gun::-`
Mai mult nu-ti mai spun. A trecut si o tinem inainte.

ok lasa ca e bine ca a trecut deci e adevarat.. teoria se confirma or fi si cazuri in care criza nu apare dar putine (!)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Aug 2006, 19:26 
Diva

Citat:

Si noi ne certam, dar nu socrii sau nunta sunt problema ci pisica:D:D:D Dar cred ca de la stres e, altfel nu-mi explic....Lasa ca cearta e buna. Daca e urmata imediat de o impacare, e buna;);)

la noi e altfel!! Ma uit la el si mor ...am impresia ca nu e bun de nimik si m-am pricopsit cu un pampalau! Si isi saracul niste suturi ....de la modul in care conduce pana la felul in care vb! Probabil ca sunt o scorpie! Nu zice nimik! Am ajuns la capatul puterilor! Uneori simt ca daca mai face o greseala il strang de gat!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Aug 2006, 19:32 
Veteran

apropo de asta ca nu intamplator am deschis subiectul si la noi cred ca problema este a mea tot asa si eu am ajuns de curand sa ma iau de el ca nu conduce am mers la mare un pic si desi are permis pana nu va avea masina proprie nu ale parintilor nostrii nu vrea sa se bage eee nu s-a inteles cu mine m-am simtit aiurea mereu eu la volan si am avut aceeasi senzatie de regret si panica ca nu e destul de copt!!!si potrivit(!):rolleyes: asta e se mai intampla si am fost chiar irascibili o perioada ma intreb luna viitoare o sa ne scoatem ochii? sau va fi mai bine ma straduiesc sa nu mai apara discutii ca realizez ca suntem presati dar parca nu reusesc de aceea imi place sa cred ca e o criza "normala"

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Aug 2006, 19:33 
Diva

Citat:

Profit de aceasta ocazie sa spun ca emoticoanele de aici nu sunt suficiente pentru a ne experima corect.:D
Eu acum l-as folosi p-ala care se tavaleste pe jos de ras:D Dar n-am cum....Simt ca-mi reprim sentimentele:D
Mie oricum mi-au dat lacrimile:D

;)) da...pai nu mai suport...am impresia ca eu trag ca vita la jug ...si restul sta, se uita, dau directive si coate de genul: "uite-o si pe proasta asta!"

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Aug 2006, 19:34 
Veteran

Citat:

Profit de aceasta ocazie sa spun ca emoticoanele de aici nu sunt suficiente pentru a ne experima corect.:D
Eu acum l-as folosi p-ala care se tavaleste pe jos de ras:D Dar n-am cum....Simt ca-mi reprim sentimentele:D

Si eu la fel! Ginuta, iarta-ne, dar ai fost tare dragalasa! :D

Acu si eu aveam aceeasi senzatie, ca ma marit cu un pampalau pentru ca pe om nu prea-l preocupa nunta asa cum vroiam eu! Fetelor, sunt putini barbatii care sa se implice, asa ca nu-i mai torturati pe ai vostri ca-s la fel ca majoritatea. Pe bune, asta nu e un semnal de alarma, nu inseamna ca e pampalau si in alte aspecte ale vietii. Al meu nu e, garantat! Ma pot baza pe el in absolut orice... mai putin nunta. :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Aug 2006, 19:35 
Diva

Citat:
apropo de asta ca nu intamplator am deschis subiectul si la noi cred ca problema este a mea tot asa si eu am ajuns de curand sa ma iau de el ca nu conduce am mers la mare un pic si desi are permis pana nu va avea masina proprie nu ale parintilor nostrii nu vrea sa se bage eee nu s-a inteles cu mine m-am simtit aiurea mereu eu la volan si am avut aceeasi senzatie de regret si panica ca nu e destul de copt!!!si potrivit(!):rolleyes: asta e se mai intampla si am fost chiar irascibili o perioada ma intreb luna viitoare o sa ne scoatem ochii? sau va fi mai bine ma straduiesc sa nu mai apara discutii ca realizez ca suntem presati dar parca nu reusesc de aceea imi place sa cred ca e o criza "normala"

fata ....da tu cum iti explici ca alege cele mai de kkt locuri de parcare si face cele mai proaste algeri in materie de orice?? Ori am innebunit eu ...si am un ochi prea critic ...ori s-a prostit el rau de tot! Nu mai inteleg nimik!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Aug 2006, 19:36 
Diva

Citat:

si eu care credeam ca sunt singura disperata...(X)
da...probabil stresul e de vina...la mine surplusul de stres si la el lipsa stresului...n-are nici o treaba...nu se streseaza cu nimic si culmea e ca el le rezolva usor pe toate...el zice mereu ca ma stresez degeaba...asa o fi?
cred ca dupa nunta o sa mi se pare prea linistita viata...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Aug 2006, 19:36 
Diva

Citat:

Si eu la fel! Ginuta, iarta-ne, dar ai fost tare dragalasa! :D

Acu si eu aveam aceeasi senzatie, ca ma marit cu un pampalau pentru ca pe om nu prea-l preocupa nunta asa cum vroiam eu! Fetelor, sunt putini barbatii care sa se implice, asa ca nu-i mai torturati pe ai vostri ca-s la fel ca majoritatea. Pe bune, asta nu e un semnal de alarma, nu inseamna ca e pampalau si in alte aspecte ale vietii. Al meu nu e, garantat! Ma pot baza pe el in absolut orice... mai putin nunta. :D
:p:p:p Hai ca ati reusit sa ma faceti si pe mine sa rad!! Cred ca o sa raman incruntata si pana la nunta numai crucis o sa ma uit! Azi de vreo 3 ori mi-a venit sa plang ...cata incompetenta in jurul meu!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Aug 2006, 19:38 
Veteran

Citat:

In 10 zile se termina totul:D Ar trebui sa fii mai relaxata...Sa radiezi pe 19....:lips:

da acum pe bune lasand la o parte faptul ca ai dreptate mady ar merge o iconita pt ras eu azi o foloseam ffff mult daca exista pe 19 chiar trebuie sa fii calma relaxata si fericita :p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Aug 2006, 19:38 
Diva

am senzatia ca daca imi bag picioarele in ea de organizare (uneori imi vine sa fac asta.....de-a draq sa vad daca el singur se va descurca) se va duce totul de rapa! Cred ca ma voi culca pe o ureche ...si nu o sa mai acord atata atentie!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Aug 2006, 19:42 
Diva

angelino...saptamana viitoare ce facem? o luam razna de tot?
mai bine vedem partea buna a lucrurilor...ca doar exista...si de aceea ne straduim asa de mult...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Aug 2006, 19:42 
Diva

Citat:

si eu pe 19. simt ca mor. tata nu si-a luat costum. Domnisoara de onoare filmeaza de rupe si rochie n-are.
Inca nu m-am hotarat ce flori o sa am pe mese.... Si nu ma ajuta nimeni.:():(:zoombie:

ep mine m-a ajutat mult patronul de la restaurant care a spus ca pe masa nu mai au loc si florile!!!:p:p:p:p
Asa ca le-am taiat de pe liste!!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Aug 2006, 19:44 
Diva

Citat:
angelino...saptamana viitoare ce facem? o luam razna de tot?
mai bine vedem partea buna a lucrurilor...ca doar exista...si de aceea ne straduim asa de mult...

mai sunt 10 zile si eu am capiat deja! OOOfFFFFf .....vine una calda ...alta rece ...una clada ...alta rece!!):(:((:((

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Aug 2006, 19:44 
Veteran

ok e potrivit subiectul era stadiul cu pregatirile deci concluzia mea pt iubi ne miscam si noi mai cu talent ca am stat pe loc de ceva vreme si apropo gina nu te supara pe el zau nu e asa rau stai sa-ti spun eu cum am reactionat cand a venit la mine cu ace de siguranta sa prindem cocardele pt invitati pt cei multi care au artificiale am ras o saptamana de el si s-a suparat ca nimic nu e bine din ce alege el si i-am zis razand ca se baga si el sa faca ceva bun exact unde nu trebuie a avut si el o idee care sa ma ajute si nu a fost bine chestia e ca i-am explicat ca nu am mai vazut in viata mea cu ace de siguranta si ca o sa rada lumea de noi deci se poate si mai rau!!!

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 435 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 22  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]