Ultima vizită a fost: Acum este 29 Iun 2025, 01:13

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 536 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 27  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Emisiune Nunti
MesajScris: 09 Aug 2006, 17:49 
Diva

Citat:
Care e gravida, ca faza asta nu am prins-o!
Vedeti ca suntem multe din Bucuresti! Dar sincer, cate dintre noi ar fi vrut sa isi vada nunta la TV!?
Pana si faza cu turta, desi am facut-o, am facut-o in fata apartamentului, cat mai discret! De lautari sau hore in fata blocului nici nu se putea discuta!

mai ...tiganie mai mare ca la nunta asta nu cred ca exista ...e deplorabila!! S-au dat in stamba cu totii!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Aug 2006, 17:50 
Veteran

Mireasa din Bacau e gravida in 10 saptamani!!
Iar cea din Bucuresti si eu cred ca este tiganca!!Tatal ei are tatuaj d-ala cu "Tanta" cred!!
oricum este cel mai graitor exemplu de "ASA NU"!!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Aug 2006, 18:02 
Veteran

Citat:
Nu pot sa cred! Cred ca stau sa ma uit pana la capat (ca tot ma simt ceva mai bine) numai sa vad ce a facut la jartiera...

Ea n-a facut nimic! O tanti, care nu stiu ce hram purta, a prins jartiera si a inceput sa danseze lasciv cu ea... isi plimba limba pe jartiera, si-o freca de sani... sa mai mentionez ca avea la 50 de ani si era oricum grotesca, fara sa mai faca spectacol?!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Aug 2006, 18:13 
Veteran

Citat:

Ea n-a facut nimic! O tanti, care nu stiu ce hram purta, a prins jartiera si a inceput sa danseze lasciv cu ea... isi plimba limba pe jartiera, si-o freca de sani... sa mai mentionez ca avea la 50 de ani si era oricum grotesca, fara sa mai faca spectacol?!

exact!!! nu pot nici acum sa ma opresc din ras plus ca ieri am sarit peste faza cu fluieraturile de la Bucuresti se intreceau unul pe altul vai mama ca la nebuni la aia...nici daca se straduiau nu le iesea asa de prost totul!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Aug 2006, 18:18 
Veteran

stiti cumva care este semnificatia la faza cu oul de la restaurant la mine nu s-a pus problema sa se faca acum am vazut pt prima data dar sunt curioasa ce inseamna ca se alergau cu oul pe acolo de ce tocmai un ou e curiozitatea mea, hai paine cu sare hai piscoturi sau cozonacul de la biserica dar asta?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Aug 2006, 18:36 
Diva

Citat:
stiti cumva care este semnificatia la faza cu oul de la restaurant la mine nu s-a pus problema sa se faca acum am vazut pt prima data dar sunt curioasa ce inseamna ca se alergau cu oul pe acolo de ce tocmai un ou e curiozitatea mea, hai paine cu sare hai piscoturi sau cozonacul de la biserica dar asta?
habar n-am ca si eu m-am crucit cand am auzit-o pe soacra-mea ...da n-am mai zis nimik ....il iau ca pe un compromis!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Aug 2006, 18:45 
Veteran

Citat:
habar n-am ca si eu m-am crucit cand am auzit-o pe soacra-mea ...da n-am mai zis nimik ....il iau ca pe un compromis!

asa cu prosopul sa se traga mirii inauntru am mai vazut la o nunta asta e inca un obicei....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Aug 2006, 19:19 
Veteran

Citat:

Si pe noi o sa ne traga cu prosopul in restaurant. Dar dupa ce ne pune prosopul dupa gat, ne da sa muscam dintr-un ou fiert si apoi ne trage inauntru. Nu stiu de ce....Mi se pare inofensiva faza.....

da pai este ....si inca ceva soacra mare face asta nu?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Aug 2006, 19:52 
Diva

eu m-am distrat cu nunta de la bucuresti...o vrajitoare pe post de mireasa :gun: ...care mai si fluiera pe deasupra...de o mie de ori :wokno::wokno::wokno::wokno::wokno:

cea de la bacau...draguta dar nu deosebita...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Aug 2006, 19:52 
Diva

Citat:

Eu am vazut cu banii pusi in san l amai multe nunti....Si de scos ii scoti ca-s incomozi...te zgarie....Da aia n-a simtit nimic...La a fost de.....Nu mai zic...In curand o sa fiu o doamna:D Trebuie sa invat sa ma cenzurez:D

hai mai .....daca e asa....dupa spusele maica-mii dupa ce devii doamna nu trebuie sa mai porti blugi!!!(X)(X)(X) laso draq de treaba! La mine nu vor incapea banii in corset ...ca va fi foarte strans !

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Aug 2006, 20:56 
Nou Venit

Citat:

Draga Mada,
Aici in Bucuresti nu se tin astfel de obiceiuri - la restaurant te intampina cu paine cu sare, cu sampanie si piscoturi - cel putin asa a fost la noi.Daca mai ai intrebari plase feel free to ask - eu deja am 2 luni vechime.;)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Aug 2006, 21:16 
Diva

Citat:

Draga Mada,
Aici in Bucuresti nu se tin astfel de obiceiuri - la restaurant te intampina cu paine cu sare, cu sampanie si piscoturi - cel putin asa a fost la noi.Daca mai ai intrebari plase feel free to ask - eu deja am 2 luni vechime.;)

hmmmmm ...bun! Si acu vb cotoharla din mine : " poze de ce nu ai pus cu tine mireasa???"

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 536 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 27  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]