Ultima vizită a fost: Acum este 09 Iul 2025, 10:25

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 435 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 22  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: In ce stadiu suntem cu pregatirile - V
MesajScris: 09 Aug 2006, 19:47 
Diva

Citat:
ok e potrivit subiectul era stadiul cu pregatirile deci concluzia mea pt iubi ne miscam si noi mai cu talent ca am stat pe loc de ceva vreme si apropo gina nu te supara pe el zau nu e asa rau stai sa-ti spun eu cum am reactionat cand a venit la mine cu ace de siguranta sa prindem cocardele pt invitati pt cei multi care au artificiale am ras o saptamana de el si s-a suparat ca nimic nu e bine din ce alege el si i-am zis razand ca se baga si el sa faca ceva bun exact unde nu trebuie a avut si el o idee care sa ma ajute si nu a fost bine chestia e ca i-am explicat ca nu am mai vazut in viata mea cu ace de siguranta si ca o sa rada lumea de noi deci se poate si mai rau!!!

aici folosesc eu smile ala cu burta-n sus!! E criminal!! da....deci asta ar pune capac! Fata ma enerveaza si cum sta pe scaun .....nu mai pot! Zici ca e curva uneori! Ia o pozitie picior peste picior ca travestitii!! Imi moare cand il vad asa!! Da nu mai ziceti la nimeni!!(X)(X)(X) Tre sa ma contolez .... Intrebare: s-a intrebat vreuna dintre voi daca e sigura ca mai vrea sa se marite? Sau ca asta e ALESUL? Eu ma interb in continuu!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Aug 2006, 19:48 
Diva

Citat:

Iar imi lipseste emoticonul ala de pe mes:D Super tare!!!!

uite aici conventie : Asta e emoticonul!!! Folositi-l!! " =)) "

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Aug 2006, 19:52 
Veteran

Citat:
am senzatia ca daca imi bag picioarele in ea de organizare (uneori imi vine sa fac asta.....de-a draq sa vad daca el singur se va descurca) se va duce totul de rapa! Cred ca ma voi culca pe o ureche ...si nu o sa mai acord atata atentie!

La pariu ca nu poti???

Si iti mai zic un lucru, sa ai ce-mi da dreptate dupa nunta: tu acum esti cu nervii intinsi la maxim si amplifici singura toate relele din jur. Bietul tau barbat nu e atat de rau cum il vezi tu acum si o sa te convingi in curand. Respira adanc si calmeaza-te! :lips:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Aug 2006, 19:54 
Diva

Citat:

La pariu ca nu poti???

Si iti mai zic un lucru, sa ai ce-mi da dreptate dupa nunta: tu acum esti cu nervii intinsi la maxim si amplifici singura toate relele din jur. Bietul tau barbat nu e atat de rau cum il vezi tu acum si o sa te convingi in curand. Respira adanc si calmeaza-te! :lips:

e ca-n bancu ala " ce urat mai fac la bautura"! Asa eu ...cand sunt stresata! Adevarul e ca am niste dureri de cap....zilnice!! Simt ca-mi pleznesc creierii!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Aug 2006, 19:56 
Veteran

Citat:
uite aici conventie : Asta e emoticonul!!! Folositi-l!! " =)) "

=)) clar ar trebuie sa il adauge cei de la site e fff util mai ales inainte de nunti nu stiu sincer care e cauza ce se intampla de iubit il iubesc si eu m-am intrebat de fapt ce imi doresc mai mult sa ma casatoresc cu el sau sa fac nunta nu de alta dar un coleg mai "binevoitor"m-a intrebat daca nunta e cea care ma atrage pe mine eu zic totusi cu toata confuzia ca ma atrage ce va fi dupa casatorie si el ca sot iar nunta e normal sa ma preocupe atata vreme cat vreau sa iasa bine si numai noi 2 ne ocupam ...deci suntem pe drumul cel bun gina sper sa vina zile mai bune

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Aug 2006, 19:57 
Veteran

Citat:
e ca-n bancu ala " ce urat mai fac la bautura"! Asa eu ...cand sunt stresata! Adevarul e ca am niste dureri de cap....zilnice!! Simt ca-mi pleznesc creierii!!

Si eu ma intrebam daca nu cumva fac vreo prostie maritandu-ma cu el... dar zau ca dupa aia, si sunt 2 ani deja, n-am mai avut nici un motiv sa cred asta. Baga un nurofen forte pentru cap!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Aug 2006, 19:58 
Diva

Citat:
=)) clar ar trebuie sa il adauge cei de la site e fff util mai ales inainte de nunti nu stiu sincer care e cauza ce se intampla de iubit il iubesc si eu m-am intrebat de fapt ce imi doresc mai mult sa ma casatoresc cu el sau sa fac nunta nu de alta dar un coleg mai "binevoitor"m-a intrebat daca nunta e cea care ma atrage pe mine eu zic totusi cu toata confuzia ca ma atrage ce va fi dupa casatorie si el ca sot iar nunta e normal sa ma preocupe atata vreme cat vreau sa iasa bine si numai noi 2 ne ocupam ...deci suntem pe drumul cel bun gina sper sa vina zile mai bune

si eu sper la fel! Stau si ma gandesc ...daca innebunesc acum cand sunt doar eu cu el..dar cand va veni si maica-mea pe capul meu!! Direct la nebuni ajung nu la cununie la biserica!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Aug 2006, 19:58 
Diva

Citat:

Intrebare: s-a intrebat vreuna dintre voi daca e sigura ca mai vrea sa se marite? Sau ca asta e ALESUL? Eu ma interb in continuu!

mai...nu chiar atat de departe...vreau sa ma marit...doar ca uneori ma gandesc ca mi-ar placea mai mult sa ma marit, asa, cu termen...nu pentru totdeauna...si parca nu imi place gandul ca o sa fiu doamna...parca simt ca pierd ceva...ceva din identitatea mea...

dar...las' ca dupa nunta sigur vedem lucrurile altfel...eu chiar simt ca nu mai mai suport zilele astea...bine ca ma suporta ceilalti...si asa m-am saturat de tare sa imi spuna toata lumea ca nu trebuie sa ma stresez, ca n-are rost, ca o sa fie bine...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Aug 2006, 20:00 
Diva

Citat:

mai...nu chiar atat de departe...vreau sa ma marit...doar ca uneori ma gandesc ca mi-ar placea mai mult sa ma marit, asa, cu termen...nu pentru totdeauna...si parca nu imi place gandul ca o sa fiu doamna...parca simt ca pierd ceva...ceva din identitatea mea...

dar...las' ca dupa nunta sigur vedem lucrurile altfel...eu chiar simt ca nu mai mai suport zilele astea...bine ca ma suporta ceilalti...si asa m-am saturat de tare sa imi spuna toata lumea ca nu trebuie sa ma stresez, ca n-are rost, ca o sa fie bine...
nici mie nu imi surade ideea de a fi "doamna"! Sucks!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Aug 2006, 21:28 
Veteran

Citat:
de ce nu poti purta aur?ce fel de bobocei cauti?
cand ai nunta?

pe mine ma intrebi cand am nunta?ca daca e asa..am facut o luna de cand m-am maritat

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Aug 2006, 21:30 
Veteran

Citat:
sa nu uit vroiam sa va intreb fetelor am auzit ca in cele mai multe cazuri cu cateva saptamani inainte de nunta probabil de la stres multe cupluri au tras cate o cearta zdravana din tot felul de motive voi ati patit ca vad ca la mine ori apare ceva legat de socrii ori de pregatire cred ca nu scapam :-`

eu cu 2 sapt parca inainte de nunta eram ceva de speriat..nu te puteai intelege cu mine in nici o limba..groaznic..am crezut ca va fi asa si in ziua nuntii..din fericire mai multe emotii a avut mirele..:blink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Aug 2006, 21:35 
Veteran

Citat:
eu cu 2 sapt parca inainte de nunta eram ceva de speriat..nu te puteai intelege cu mine in nici o limba..groaznic..am crezut ca va fi asa si in ziua nuntii..din fericire mai multe emotii a avut mirele..:blink:

plus ca de cand m-am maritat vreau sa divortez in fiecare zi (stau si la 2min de tribunal)..mi s-a zis ca sufar de sindromul post-casatorie..e o senzatie ciudata,inainte daca vroiam sa ma despart de el era simplu: la revedere!..acuma tre sa treci pe la tribunal,avocati..

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Aug 2006, 00:49 
Diva

Mai fetelor mai...nu mai disperati asa.Astea sunt emotii trecatoare.Conteaza ca dupa nunta veti ramane voi 2 cu sentimentele voastre cu tot.
Eu inca n-am nimic, ma mai ciondanesc dar rar si cu motiv.CAnd citesc aici ce scrieti m-apuca groaza, sper sa n-am ganduri din astea.
Ca suntem la sub pregatiri...azi am facut etichetel pt sticlutele de vin(care le dam la plecare-cabernet savignon rosu normal).Au iesit bestial...Are barbatu-mi-o niste idei...traznet.
Am imprimat plicurile simplu: Nume_________
Si acum afcem etichete pt marturii di 2 cartonase suprapuse, prima cu poza noastra si al doilea cu semnificatia celor 5 bombonele.
O sa pun poze cu vinul si marturiile(cand sunt gata).

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Aug 2006, 00:52 
Diva

Am uitat sa precizez ca nu stiu ce l-a apucat dar el a facut tot pe calculator si a imprimat, spre mirarea mea.EL...care nu se prea implica azi nu l-am putut lua din fata pc..o fi innebunind??Emotiile? L-o lovit ...ceva? Arta?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Aug 2006, 11:42 
Veteran

Citat:
Am uitat sa precizez ca nu stiu ce l-a apucat dar el a facut tot pe calculator si a imprimat, spre mirarea mea.EL...care nu se prea implica azi nu l-am putut lua din fata pc..o fi innebunind??Emotiile? L-o lovit ...ceva? Arta?

Neah, doar ca a gasit si el ceva care poate sa faca bine, nu implica inimioare si tule... :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Aug 2006, 13:40 
Veteran

Citat:

super ideea voastra te-asi ruga sa-mi spui cum scrieti pe cartonasele de la marturii si eu pun la marturie tot asa scris la calculator pe un cartonas mic dar cum formulati in asa fel sa includeti cele 5 urari si mai bine spune-mi si mie care sunt sa nu gresesc! :lips:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 435 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 22  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]