Ultima vizită a fost: Acum este 17 Mai 2025, 22:59

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 454 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 23  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Coafor
MesajScris: 10 Aug 2006, 14:03 
Diva

Citat:
Uffff,nici eu nu stiu la ce coafor!!Trebuie sa-mi tai varfurile,sa ma vopsesc si sa fac si proba!!Si vreau si machiaj!!Si cum parerile sunt impartite,chiar daca mai am o luna ,sincer nu stiu unde sa ma duc!1

parca m-as duce la fetele care m-au aranjat acum ceva timp...sa ma duc azi sau maine nici nu stiu cand....sa ma duc cu poza cu coafura respectiva...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Aug 2006, 14:38 
Veteran

Nu stiu unde sa ma duc!!Nu m-am hotarat inca!

Editat de AlinaC pentru reclama

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Aug 2006, 15:10 
Veteran

Pai asta e si problema!!Nu stiu unde sa ma duc sa fie bine!!Nu vreau neaparat sa ma duc la cine stie ce mare salon,dar nici nu vreau sa am surprize neplacute!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Aug 2006, 17:31 
Diva

Ralucka...si eu m-as duce la o coafeza de la noi din cartier mai ales ca mi-a palcut cum m-a facut acum vreo luna asa...cred ca tot la ea ma duc numai sa vad daca ma poate face asa sau sa imi fac parul ondulat ceva...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Aug 2006, 11:21 
Senior

raluka ..lasa ca am vazut ce iese si din mana stilistilor profesionisti ...in general ei merg pe trend ...sau incearca sa fie trendsetteri ...aka inovatori de moment? ...pur si simplu te ingrozesti ....iar machiajul in general lasa de dorit ...culori foarte tari ...aruncate pe toata pleoapa.... si merg in general pe tonuri de albastru spre turcoaz ...degeaba incerci sa le explici ca nu asta vrei ei o tin una si buna ....ei sunt expertii ...de ce -ai mai venit l noi daca vad ca sti sa te machiezi ?:rocker:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Aug 2006, 12:32 
Diva

neata fetele,ieri mi-am luat niste pantofiori pt civila,am pus poze la instrumente dar mai dureaza cred pana le aproba...
ieri am dat si comanda de tort si prajituri,ne-am luat figurina cu mire si mireasa pt tort.
m-as duce azi la fetele de la coafor sa ma aranjeze...nici nu stiu,ati fost la coco studio? cum fac cele de acolo?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Aug 2006, 12:58 
Diva

Buna dimineata!
Sunt ingrijorata in privinta coafurii! am parul moale! habar nu am cum sa il aranjez! ce imi place mie, nasei mele nu ii place, zice ca sunt prea indrazneata si ca mireasa trebuie sa fiu cumintica, delicata, pe de alta parte nu vreau sarmalute si nici parul superfixat nu imi place!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Aug 2006, 13:13 
Diva

elanicol,incearca sa vorbesti cu nasa ta si sa-i explici ca asa vreau sa ma coafez si gata...ce iti trebuie aprobarea ei? ete na daca asa as fi si eu cu nasa mea nu stiu ce as face..eu ma coafez unde vreau eu...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Aug 2006, 13:17 
Diva

Citat:
elanicol,incearca sa vorbesti cu nasa ta si sa-i explici ca asa vreau sa ma coafez si gata...ce iti trebuie aprobarea ei? ete na daca asa as fi si eu cu nasa mea nu stiu ce as face..eu ma coafez unde vreau eu...

Am o nasa draguta care ma iubeste! e un om bun! problema mea e ca sunt influentabila! recunosc! problema e ca mi-a cumparat si tiara si voalul - iar la ce model mi-a ales nu se potriveste cu modelul de coafat ales/preferat de mine!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Aug 2006, 13:19 
Diva

Citat:

Se intelege ca voi face pe placul meu! poate m-am exprimat gresit initial - nasica mea senior nu imi impune nimic! lasa totul al latitudinea mea! doar ca ma influenteaza! si ea si restul lumii!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Aug 2006, 13:21 
Diva

Citat:

Am o nasa draguta care ma iubeste! e un om bun! problema mea e ca sunt influentabila! recunosc! problema e ca mi-a cumparat si tiara si voalul - iar la ce model mi-a ales nu se potriveste cu modelul de coafat ales/preferat de mine!

draga,mie una nasa mea nu mi-a luat nici coronita si nici voalul,tot ce am luat noi pana acuma au fost din banii nostrii nu ai nasilor,pt ca nu as fi vrut sa imi ia nasa coronita am preferat sa le luam noi pe toate....
acuma te consulti si cu ea si va mai uitati prein reviste,sau pe net si alegeti impreun ao coafura potrivita cu tiara...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Aug 2006, 13:23 
Diva

Citat:

Stiu si ca trebuie sa imi urmez intuitia, ce simt si ce imi place sa fac! dar imediat ce cele/cei din jurul meu vorbesc si isi dau cu parerea, un-doi devin nesigura si sunt in dilema! tocmai s-au zugravit birourile, am ales o culoare mai ciudata, netraditionala, si mai toti colegii mei de la birou au strambat din nas, ei au ales culori pale, gen lamai, galben pal, verde pal, sau bleo foarte pal! eu am o combinatie in doua culori de oranj - zic ca a iesit super ok! treaba e ca dupa ce s-a uscat cum se cuvine si am aranjat biroul toti care au venit au fost incantati si au spus ca e cel mai vesel birou - lucrez la personal! concluzie: ar trebui sa-mi urmez instinctele si sa fiu pe orice plan mai ferma pe pozitie!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Aug 2006, 13:24 
Diva

eu pun si intrebarile si-mi dau si raspunsurile! (X) am luat-o razna! :unsure:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Aug 2006, 13:30 
Diva

Citat:
eu pun si intrebarile si-mi dau si raspunsurile! (X) am luat-o razna! :unsure:

vezi si tu cum sa faci...eu una is in dilema totala,nu stiu la ce coafor sa merg sa ma aranjez la par...vreau sa ma faca ca lumea la par nu sa imi iasa agrafele din par ...nici nu stiu

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Re: pANTOFI
MesajScris: 11 Aug 2006, 15:28 
Diva

Citat:
Frumusei pantofi, felicitari, costumul ti l-ai luat?

am rochita..parca e si rochita la instrumente...

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 454 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 23  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]