Ultima vizită a fost: Acum este 29 Iun 2025, 14:23

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 228 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 12  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Buchetele si lumanarile - vol III
MesajScris: 10 Aug 2006, 16:52 
Diva

Citat:
Fetelor, eu sunt in dilema: sa-mi fac buchet de civila sau nu? Ma gandesc ca ar fi in plus, la cate flori voi primi atunci, dar parca mi-ar placea un buchetel finutz din frezii. Voi ce ati ales?

eu nu mi-am facut buchet pentru civila. sotul meu insa mi-a adus un buchet de trandafiri absolut superbi, pe care mi l-a oferit in timpul ceremoniei :love:
(la noi, dupa ce spui "da" si te pune sa semnezi, ofiterul starii civile spune ceva de genul "ofera-i primul buchet in calitate de sot" :love:... a fost tare haios, ca era tare emotionat sotul meu :D)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Aug 2006, 17:16 
Veteran

Buna fetelor, tocmai m-am intors din "luna de miere".
M-am castorit pe 22.07.2006. Am avut 2 buchete: unul pt primarie si unul pt biserica ambele in valoare de 3,5 milioane. Am tinut mult la acest moft. Avand in vedere ca nu le-am platit din buzunar, primul mi l-a luat sotul iar al doilea nasa, nu m-a deranjat sa le am pe ambele. Cu toate acestea consider ca au fost "bani aruncati".
Daca ar fi sa iau totul de la capat mi-as lua un singur buchet pt ambele evenimente...iar restul banilor i-as cheltui cu alte scopuri.
Voi faceti cum vreti si va doriti...:flowers:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Aug 2006, 17:28 
Diva

Citat:
eu am avut 2 buchete separate! unul la civila, pe care l-am aruncat la nunta si unul la nunta propriu-zisa! amandoua au fost superbe! :flower:
ce nu inteleg eu din discutiile voaste anterioare este de ce ati pus/puneti naselor floare in piept din moment ce are buchet! nu stiu mie mi se pare aiurea! asta ar insemna sa imi pun si mie floare in piept! nasa mea a avut buchet si nasul floare la fel ca buchetul nasei si atat! restul invitatilor au avut minirosa naturale si donshoarele au avut corsaje!
:o:o:o:o adik sa nu le punem naselor flori in piept????:o:o

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Aug 2006, 17:30 
Veteran

si eu vreau sa arunc buchetul de la cun civila pe care o am vinerea inainte in asa fel incat sa il pastrez pe cel de la nunta si sa nu fiu nevoita sa il cer fetei care il prinde inapoi %%-

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Aug 2006, 17:34 
Diva

Citat:
tie ti se pare logic sa ii mai pui si floare in piept din moment ce are buchet??? nu stiu intreb si eu!(?)

mai logic ....nu s-ar mai pune ...ca draq ...eu daca am buchet ...nu-mi mai pun si in piept!:D:D:D Dar ....mi-e sa nu se uite astia stramb!
ia hai ca o intreb pe nasa de la obraz : da sau ba??

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Aug 2006, 18:09 
Veteran

Citat:

Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! Eu nu vreau floare in piept, dar fina-mea insista ca asa se face, ca trebuie sa ma evidentiez de restul nuntasilor... cineva sa o lamureasca, pliiiz! :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Aug 2006, 18:36 
Diva

Citat:

Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! Eu nu vreau floare in piept, dar fina-mea insista ca asa se face, ca trebuie sa ma evidentiez de restul nuntasilor... cineva sa o lamureasca, pliiiz! :D
:p:p:p pai cel mai bine ....vb cu ea face 2 face! Ii spui ca esti o nasa moderna si nu vrei flori in piept!:D:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Aug 2006, 19:00 
Diva

Citat:

Si eu stiu ca daca nasa are buchet nu mai trebuie pusa si floarea.Aia se pune in caz ca nu are buchet, asa a fost la nunta unei prietene.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Aug 2006, 19:01 
Diva

Citat:

Si eu stiu ca daca nasa are buchet nu mai trebuie pusa si floarea.Aia se pune in caz ca nu are buchet, asa a fost la nunta unei prietene.
dar ce nasa nu are buchet? :O:O:O nu cred ca exista asa ceva!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Aug 2006, 19:04 
Veteran

Yupiiii! Acu' sa vad cum o si conving, ca tare capoasa mai e uneori! :D

Bine, daca va zic ca n-as vrea nici buchet?:D :-` Dar zau, m-a incurcat rau buchetul cand am fost mireasa, nu pricep de ce sa repet tortura si ca nasa! (X)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Aug 2006, 19:05 
Diva

Citat:
dar ce nasa nu are buchet? :O:O:O nu cred ca exista asa ceva!

Ba exista iti spun eu...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Aug 2006, 19:08 
Veteran

Citat:

Ba exista iti spun eu...

As fi si eu una din alea daca m-ar lasa finuta! O:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Aug 2006, 19:12 
Diva

Referitor la flori, buchete..Azi am negociat cu cineva si am ajuns la un consens.
6 mil urmatoarele:3 buchete(unul mireasa, unu civila si unu nasa), arajament mare masina/masa, cocarde naturale-7 buc, buchetel d-ra onoare, 6 aranjamente inalte pe stative-toate florile sunt trandafiri( de olanda bineinteles).Io zic ca e super bine.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Aug 2006, 19:47 
Diva

Citat:
Referitor la flori, buchete..Azi am negociat cu cineva si am ajuns la un consens.
6 mil urmatoarele:3 buchete(unul mireasa, unu civila si unu nasa), arajament mare masina/masa, cocarde naturale-7 buc, buchetel d-ra onoare, 6 aranjamente inalte pe stative-toate florile sunt trandafiri( de olanda bineinteles).Io zic ca e super bine.

da ' lumanarile???

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Aug 2006, 19:50 
Diva

Citat:
da ' lumanarile???

La noi nu e obiceiul cu ornatul lumanarilor cu asa multe flori..la alea inca nu m-am gandit...dar intra tot aici.
Pt ca pers care mi le afce cumpara florile la buchete de acte 20 fire si vor ramane...alea le va folosi la lumanari-si sunt 4 la noi au si mirii.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Aug 2006, 19:52 
Diva

Citat:

La noi nu e obiceiul cu ornatul lumanarilor cu asa multe flori..la alea inca nu m-am gandit...dar intra tot aici.
Pt ca pers care mi le afce cumpara florile la buchete de acte 20 fire si vor ramane...alea le va folosi la lumanari-si sunt 4 la noi au si mirii.

e bine atunci! Ai iesit ieftin! bv!!!!

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 228 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 12  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]