Ultima vizită a fost: Acum este 17 Mai 2025, 08:32

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 90 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Dresurile:obligatorii sau nu?
MesajScris: 11 Aug 2006, 14:13 
Veteran

Poate par tampita, dar toata lumea mi-a spus ca este obligatoriu sa am dresuri albe.Asa e traditia, asa e bine etc. Problema este urmatoarea:rochita mea este crapata pe un picior, iar dresurile albe ar veni ca nuca-n perete. Voi ati avut sau nu dresuri? Si dc n-ati avut, v-a cazut ceva in cap, v-ati impiedicat, vi s-a intamplat ceva?:D

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Re: Dresurile:obligatorii sau nu?
MesajScris: 11 Aug 2006, 14:38 
Veteran

Citat:
Poate par tampita, dar toata lumea mi-a spus ca este obligatoriu sa am dresuri albe.Asa e traditia, asa e bine etc. Problema este urmatoarea:rochita mea este crapata pe un picior, iar dresurile albe ar veni ca nuca-n perete. Voi ati avut sau nu dresuri? Si dc n-ati avut, v-a cazut ceva in cap, v-ati impiedicat, vi s-a intamplat ceva?:D

Ei hai, ma lasi cu traditia? Mai, dar e vreun aspect cat de mic al nuntii unde sa nu fie vreo traditie? :D

Parerea mea e sa porti dresuri daca ai pantof inchis, pentru ca altfel o sa ai niste bataturi de numa'! Iar dresul sa fie invizibil, adica nuanta piciorului si foarte fin. Daca ai sandale, nu te mai complica si nici nu-ti bate capul cu ce zic unii si altii. Eu am avut dres, dar strict din ratiuni practice.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Aug 2006, 15:54 
Diva

Citat:

Ei hai, ma lasi cu traditia? Mai, dar e vreun aspect cat de mic al nuntii unde sa nu fie vreo traditie? :D

Parerea mea e sa porti dresuri daca ai pantof inchis, pentru ca altfel o sa ai niste bataturi de numa'! Iar dresul sa fie invizibil, adica nuanta piciorului si foarte fin. Daca ai sandale, nu te mai complica si nici nu-ti bate capul cu ce zic unii si altii. Eu am avut dres, dar strict din ratiuni practice.

eu am rochie lunga ....m-am bronzat belea pe craci!Desi am cumparat dresuri d-alea cu banda adeziva, albe ....ma bate un gand sa nu le iau ....desi am pantof inchis in fata ....dar decupat la spate!:devil::devil: Mai vad eu cum ma voi simti la fata locului .....mi-e ca la momentul jartelutzei sa nu dea naspa!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Aug 2006, 16:30 
Veteran

Citat:
eu am rochie lunga ....m-am bronzat belea pe craci!Desi am cumparat dresuri d-alea cu banda adeziva, albe ....ma bate un gand sa nu le iau ....desi am pantof inchis in fata ....dar decupat la spate!:devil::devil: Mai vad eu cum ma voi simti la fata locului .....mi-e ca la momentul jartelutzei sa nu dea naspa!

Ai innebunit???? Dc esti bronzata nu mai pune dres. La momentul jartelutei va fi super. Garnatat 99% dintre barbatii prezenti vor dormi pe canapea:D (din cauza comentariilor neagreate de neveste)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Aug 2006, 16:33 
Veteran

Citat:

Nuuuu, nimic mai frumos ca niste picioare pe cinste bronzate! ;) Nu le acoperi!!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Aug 2006, 16:41 
Diva

Citat:
Ai innebunit???? Dc esti bronzata nu mai pune dres. La momentul jartelutei va fi super. Garnatat 99% dintre barbatii prezenti vor dormi pe canapea:D (din cauza comentariilor neagreate de neveste)
:D:D:D gata@!!!!! M-ai convins ...la gunoi cu ciorapii!!!:lips::lips::lips:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Aug 2006, 18:33 
Veteran

Citat:

Eu o sa-mi pun, dar tot din ratiuni practice... N-as vrea sa ma bata pantofii. Dar nu pot sa-mi pun albe pentru ca pantofii sunt aurii, deci ar fi chiar nasol...O sa-mi iau de culoarea piciorului si foarte fine:ok:
Si mai da-ti-le incolo de traditii...Ca o sa innebunim...Eu nu mai bag in seama chestiile astea:ok:

Da, si traditiile astea sunt... cum sa le zic? Relative? Se cam schimba in functie de ultimele filme vazute, ultimile fitze, in functie de cate babe ai la nunta:devil:. Pana la urma trebuie sa te simti bine in pielea ta. Asa ca ... adio dres.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Aug 2006, 18:45 
Veteran

eu gina am la fel pantoful si tot bronzata sunt chiar bine dar cred ca pun beleaua de dres e fff fin macar un pic sa vad cum ma simt daca e ceva jos imediat ca m-am gandit si eu la asta:lips: ca am senzatia ca si pantoful il schimb cu papucul de rezerva care nu va ganditi la ceva rau e alb cu strasuri e de nunta si el...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Aug 2006, 19:01 
Diva

Citat:
eu gina am la fel pantoful si tot bronzata sunt chiar bine dar cred ca pun beleaua de dres e fff fin macar un pic sa vad cum ma simt daca e ceva jos imediat ca m-am gandit si eu la asta:lips: ca am senzatia ca si pantoful il schimb cu papucul de rezerva care nu va ganditi la ceva rau e alb cu strasuri e de nunta si el...

fata ...eu zic sa facem o proba inainte ...adik iei aia pe tine ...iei si rochia si daca nu te simti bine ....valea! Ii arunci!:devil::devil:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Aug 2006, 19:08 
Diva

Citat:

Gino, eu parca am vazut ca tu ai pantof cu bareta la spate sau cu spatele gol... Ar merge ciorapul cu jartea la tine:D:D:devil:

te frige!!! Da ...si care e faza? Decat sa-mi ia :back: foc ...mai bine fara! Sunt din lycra aia....si nu prea imi surade ideea! Poate fac compromis si ii port pana la ora 21 seara..si dupa aia ii dau jos!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Aug 2006, 19:14 
Veteran

Citat:
te frige!!! Da ...si care e faza? Decat sa-mi ia :back: foc ...mai bine fara! Sunt din lycra aia....si nu prea imi surade ideea! Poate fac compromis si ii port pana la ora 21 seara..si dupa aia ii dau jos!

corect asta vom face si decidem pe moment! :ok:macar un pic vorba ta sa ii port si mie imi place cum arata cu jarteluta dar vb ta ce faci de cald...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Aug 2006, 19:17 
Diva

Citat:

Fata acu am vazut ca ti-ai tantit niste poze la home. Foarte interesante!
Iti spun si eu ceva dar sa nu ti supiri pi mini!
Tu esti mai misto ca el:-`:mellow:ciocanul este pentru mine ca nu m-am abtinut:p

vaaaaaaaaaaaiiiiiiiii!!!!! Ce bagaboanta esti!!! Mie sefu mi-a zis ca el e mai misto ca mine! Nu asta conteaza!!!! Te tin io minte!:lips::lips::lips: Ia niste pupici d-aici :lips::lips::lips:Mercic! Oricum ...parerile sunt impartite! Kiss u! Zapacita esti!!!! As vrea si io o nasa asa traznita!

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 90 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]