Ultima vizită a fost: Acum este 20 Mai 2025, 14:54

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 11 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: ajutor----sfaturi
MesajScris: 09 Aug 2006, 01:52 
Nou Venit

cred ca am intrat si eu in randul viitoarelor.dar am o problema,nu stiu mai nimik de cum trebuie organizata o nunta.si nici nu vrem sa punem pe altcineva sa organizeze;vrem sa ne descurcam singuri.
problema e ca nu stiu nimik, nici ce trebuie sa pregatesc,cum trebuie sa pregatesc,ce trebuie cumparat, cu cat timp inainte,nimik.
as avea o mare rugaminte la voi toate care vreti sa ma ajutati: sa-mi scrieti o lista cu absolut tot ce ar trebui sa stiu---ce trebuie sa cumparam si sa pregatim si cu cat timp inainte,absolut de toate amanuntele am nevoie,va rog mult de tot sa ma ajutati incepand cu cel mai mic detaliu
stiu ca trebuie pregatite foarte multe si stiu ca sunt foarte multe maruntisuri,pe care insa nu le stiu si nici nu am gasit o lista completa pna acum in topicurile postate de voi
simt ca numai voi ati putea sa ma ajutati cu astfel de idei si va multumesc mult anticipat:flower::(

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Re: ajutor----sfaturi
MesajScris: 09 Aug 2006, 02:07 
Diva

Citat:
cred ca am intrat si eu in randul viitoarelor.dar am o problema,nu stiu mai nimik de cum trebuie organizata o nunta.si nici nu vrem sa punem pe altcineva sa organizeze;vrem sa ne descurcam singuri.
problema e ca nu stiu nimik, nici ce trebuie sa pregatesc,cum trebuie sa pregatesc,ce trebuie cumparat, cu cat timp inainte,nimik.
as avea o mare rugaminte la voi toate care vreti sa ma ajutati: sa-mi scrieti o lista cu absolut tot ce ar trebui sa stiu---ce trebuie sa cumparam si sa pregatim si cu cat timp inainte,absolut de toate amanuntele am nevoie,va rog mult de tot sa ma ajutati incepand cu cel mai mic detaliu
stiu ca trebuie pregatite foarte multe si stiu ca sunt foarte multe maruntisuri,pe care insa nu le stiu si nici nu am gasit o lista completa pna acum in topicurile postate de voi
simt ca numai voi ati putea sa ma ajutati cu astfel de idei si va multumesc mult anticipat:flower::(

Cel mai bine e sa iei la rand forumul asta si sa citesti, te vei lamuri muuuult.Apoi mai cauti pe net.Sunt multe de facut si de scris.Incepe cu restaurant, biserica, dj, cameraman, foto, etc.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Aug 2006, 17:43 
Nou Venit

nunta mea va fi in 2007 in octombrie am zis noi,dar voi mai avea 3 nunti in familie in 2007 si mi-e frica de lucrul asta si cred ca o sa o planificam pe mai devreme; chiar,voi ce ziceti de aceasta frica a mea? ar fi chiar necesar sa schimbam data,nu?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Aug 2006, 22:03 
Nou Venit

Citat:

nu prea inteleg... sa muti nunta inaintea celor 3 din familiata? Depinde cine face nunta... ce rol ai tu in acele nunti...

pai problema la care ma gandesc eu e ca printre invitatii mei cel mai mare procentaj il au cei din familie,adica rudele,iar daca mai am inca 3 nunti in familie,iar toate vor fi inaintea mea,risc sa nu mai am invitati,adica sa nu mai vina nici macar jumatate duin nr de rude pe care le am;
zic asta pt ca stiu cum sunt rudele mele,adica ar spune ca nu mai au cum sa vina la mine daca au fost la celelalte 3 nunti sau chiar 2.
si problema e ca nu stiu data nici uneia dintre cele 3 nunti.adica nici macar miresele nu au fixat luna nuntii.
si totusi ar trebui s-o fixez in alta luna,mai devreme,nu? adica prin iulie macar

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Aug 2006, 10:29 
Diva

de ce nu fixati data nuntii in mai? ai destul timp pentru pregatiri si ai fi sigura ca mai mult de 1 nunta nu va fi inaintea ta. parerea mea:-`

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Aug 2006, 19:00 
Junior

Citat:
de ce nu fixati data nuntii in mai? ai destul timp pentru pregatiri si ai fi sigura ca mai mult de 1 nunta nu va fi inaintea ta. parerea mea:-`

da, adevarul e ca toata lumea isi programeaza nunta dupa luna iulie. in mai ar fi cel mai indicat. si nu trebuie sa te stresezi prea tare. pur si simplu ia totul pas cu pas. pune-ti pe lista ABSOLUT TOT ce trebuie sa faci: rochiile tale, costumele lui, restaurantul, culoarea si modelul nuntii, cocardele, invitatiile, dj sau lautar, CARE dj sau lautar.
sfatul meu e sa iei in considerare ABSOLUT ORICE DETALIU, oricat de neimportant este.

pune tot pe hartie si incepe sa le faci de pe acum. ai dreptate la faza cu rudele, ca s-ar putea sa nu mai vina la nunta ta daca tu esti ultima, asadar ideea de a pune nunta in luna mai e geniala.

si nu baga in seama superstitiile in privinta lunii mai, ca mai mult te stresezi. superstitiile, parerea mea, au fost inventate de babe frustrate care nu erau de acord cu una sau cu alta.

succes si distractie placuta.

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 11 mesaje ] 

Ora este UTC + 2 [ DST ]