Citat:
Desi sunt bucuresteanca trebuie sa constat cu tristeze ca locuiesc intr-un oras de manelisti. In ultimele 3-4 emisiuni pe care le-am urmarit pe sarite am vazut ca in provincie la nunti se asculta muzica de dans, populara, valsuri, NU manele, chiar si atunci cand aveau orchestra. In schimb mahalagioaicele noastre, ca cea despre care vorbiti voi, distrug ideea de gratie si delicatetze pe care o asociem de obicei cu imaginea miresei. Aici nu exista nunta fara manele, DJ-ul de la nunta mea fiind foarte uimit ca nu ne intereseaza colectia lui de "manele noi". Mi-e rusine ca sunt bucuresteanca:(
dc tu nu vrei manele la nunta nu te poate obliga nimeni sa le asculti! sa-i explici foarte clar si dj-ului asta!
nici eu n-am vrut (si n-am avut:D) manele la nunta. dj-ul a fost f ok..a pus muzica f variata..pana si house:) si toata lumea a dansat!
mai sunt si alti bucuresteni care nu apreciaza manelele:) doar ca vin din provincie:p glumesc fireste, dar relax n-o sa planga nimeni ca nu si-a auzit maneaua preferata la nunta ta:)