Ultima vizită a fost: Acum este 28 Iun 2025, 17:40

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 536 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 27  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Emisiune Nunti
MesajScris: 17 Aug 2006, 20:57 
Diva

De dansatul horei in fata blocului, adica in statia de autobuz, v-am zis ? Da de bancnota de 1000 ron pe care si-a infipt-o mirele sub cocarda ? Si de mireasa cu "lasa-ma, bre, mamaie, nu vezi ca ne filmeaza ?" :zoombie:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Aug 2006, 15:39 
Diva

Citat:

ieri, 17 august am facut 4 ani... ce vremuri
Hai ca vorbesc ca o baba, ma apuca nostalgia:blink:

felicitari!!!! (X) :lol: multi ani fericiti si impliniti si de acum inainte :D ;) si cu siguranta nu e nostalgie ce te apuca acum pe tine, ca doar nu regreti acele vremuri :p... iti pare rau de ceea ce a urmat dupa nunta? cu un sot asa fain si un copil absolut mortal? :p :-` :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Aug 2006, 18:14 
Diva

Citat:

In nici un caz, imi aduc aminte cu placere.
Nu stiu de ce am zis nostalgie. Ai dreptate.

felicitari! sa fiti fericiti si sa va iubiti ca-n prima zi:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Aug 2006, 18:25 
Diva

Citat:

Multumim. La fel si pentru voi. Sa faceti si un bebel sa intregiti familia. Sunt tare dificili micuti dar si fara ei nu poti trai o vesnicie...asta fac eu acum traiesc o vesnicie alaturi de fetita noastra. Este cel mai frumos lucru din viata unor oameni care se iubesc cu adevarat.

sa va traiasca. abia astept sa avem un bebe. sa speram ca totul o sa fie ok si o sa ma bucur repede de prezenta unui junior.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Aug 2006, 14:52 
Diva

Citat:

Multumim. La fel si pentru voi. Sa faceti si un bebel sa intregiti familia. Sunt tare dificili micuti dar si fara ei nu poti trai o vesnicie...asta fac eu acum traiesc o vesnicie alaturi de fetita noastra. Este cel mai frumos lucru din viata unor oameni care se iubesc cu adevarat.

cati ani aveai cand ai avut-o? l-ai vrut sau s-a intamplat? ma tot gandesc la chestia asta...eu imi doresc un copil..o fetita ca si tine:) dar nu acum...ca vreau sa ma ocup de cariera, sa ma plimb, sa ma distrez...dar, pe de alta parte, imi dau seama ca timpul trece si realizarile nu sunt pe masura asteptarilor..dar nici nu sunt pregatita pt un bebe...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Aug 2006, 18:20 
Veteran

Citat:

Clarut sa stii ca ai dreptate cu distractia si cu restul, ca tunci cand vine un prunc "ai de lucru", dispar chestii ca distractia de alta data, asa ca este bine cum ai gandit. Acum la mine a fost asa: Eu cu sotul meu am fost 4 ani impreuna inainte de casatorie si cu 4 dupa facem 8. Era si cazul sa facem un micut. Am nascut-o pe 26 martie la 27 de ani si acum face pe 26, 2 ani si 5 luni. Este ceea ce-i lipseste unui cuplu intr-adevar fericit, complet fericit!
Cine nu crede ca viata se schimba dupa ce are un copil, acela nu stiu ce are in cap...
Devii mai responsabil cred eu, este viata unui om pe mainile tale. Esti raspunzator direct de o chestie foarte importanta.
Esti un om complet.
Nu a fost "din intamplare". A fost cu "premeditare":D
Dupa 10 luni am ramas insarcinata intentionat, dupa ce ne-am casatorit. A fost programat, atunci am decis ca este momentul cel mai bun si asa a si fost. Am avut si bafta ca s-a prins din prima!:lips:

E "berbecut" fetita ta. La fel si eu (25 martie). Ai dreptate in privinta copiilor. Si eu cred si sper ca devii mai responsabil. Desi pe mine toata lumea ma condamna pt ca vreau un copil (am 26 de ani). "Mai ai timp, intai fa-ti o cariera..." La ce bun o cariera, dc nu te poti bucura de viata si de familie pt ca esti prea procupat cu profesia. Eu cred cele mai multe recompense ti le aduce profesie mama.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Aug 2006, 13:05 
Veteran

Citat:

Asa este! Cariera mea nu s-a oprit odata cu nastera Dianei. Am stat in concediu de maternitate cu ea atat cat a fost legal, pe bani normal, 2 ani. Am crescut-o singura cu ajutor de la mama mea cat sa nu o "iau pe campii", caci micuta mea a avut colici puternici pana la 3 luni si nu inchideam "neam de ochi" fie zi , fie noapte. Pana la 6 luni am dormit cu ea numai pe picioare in sensul ca daca o dadeam jos de pe picioare nu mai dormea si ar fi urlat non-stop. Asa ca,,,"chin" este suficient dar acum am uitat si cand o vad asa maricica imi vine sa strig de fericire.
Este berbec ca si tine, da, cam naravasa:rocker: nu sta locului o clipa, 5 minute daca se uita la TV este multtt:-`
Oricum de la 2 ani am plecat la serviciu si totul este minunat si acasa si la munca:-`

Sa-ti traiasca! Asa sun berbecii, naravasi:D. Sunt temperamentali, oameni dintr-o bucata. Nu-ti face probleme. Si eu am fost rea in primul an de viata (asa spune mama), dar mi-am revenit. Iar ca "berbecuta" adolescenta am fost o cuminte.

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 536 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 27  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]