Citat:
Asa este! Cariera mea nu s-a oprit odata cu nastera Dianei. Am stat in concediu de maternitate cu ea atat cat a fost legal, pe bani normal, 2 ani. Am crescut-o singura cu ajutor de la mama mea cat sa nu o "iau pe campii", caci micuta mea a avut colici puternici pana la 3 luni si nu inchideam "neam de ochi" fie zi , fie noapte. Pana la 6 luni am dormit cu ea numai pe picioare in sensul ca daca o dadeam jos de pe picioare nu mai dormea si ar fi urlat non-stop. Asa ca,,,"chin" este suficient dar acum am uitat si cand o vad asa maricica imi vine sa strig de fericire.
Este berbec ca si tine, da, cam naravasa:rocker: nu sta locului o clipa, 5 minute daca se uita la TV este multtt:-`
Oricum de la 2 ani am plecat la serviciu si totul este minunat si acasa si la munca:-`
Sa-ti traiasca! Asa sun berbecii, naravasi:D. Sunt temperamentali, oameni dintr-o bucata. Nu-ti face probleme. Si eu am fost rea in primul an de viata (asa spune mama), dar mi-am revenit. Iar ca "berbecuta" adolescenta am fost o cuminte.