Citat:
eu mai am o saptamana si 4 zile nu mi-am luat nici o manusha si nici voalul n-o sa imi acopere fata ba chiar din fatza nici n-o sa se vada, eu stiam ca fetele "mari" isi puneau pe timpuri voalul pe fatza ....in semn ca nu a fost "dezgolita " pana atunci ... si rochia alba aceasi semnificatie o avea de asta era alba complet...acum vad ca multe miresici prefera combinatiile de culoare sau crem-ul.. de altfel stiu sigur ca se foloseau aceste rochii pentru femeile care se casatoreau a doua oara...cu manusile poate imi spunetzi si mie care-i faza ca eu nu stiu decat ca a fost moda pe cand era mama fata...voalul se pune ptr ca "nu e bine" in biserica ortodoxa sa intii cu capul dezgolit...insa treaba asta e valabila si la decolteu asa ca toate ar trebui peste corsetul de mireasa sa avem un shal ceva....
nici eu nu vroiam manusi, insa alexandru mi le-a facut cadou pentru licenta luata. sunt scurte, din plasa. nu-mi plac cele fara degete. azi am fost la proba la rochie si am avut si manusile sa vedem daca se potrivesc cu rochita. sunt de efect. atat pot sa spun. da un aer de printesa, de diafan.
chiar nu-mi pare rau ca o sa le port.in biserica o sa le scot oricum.
iar voalul este lung (3/4) si dublu.