Ultima vizită a fost: Acum este 28 Iun 2025, 13:41

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 536 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 27  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Emisiune Nunti
MesajScris: 23 Aug 2006, 15:16 
Diva

Citat:

Sa-ti traiasca! Asa sun berbecii, naravasi:D. Sunt temperamentali, oameni dintr-o bucata. Nu-ti face probleme. Si eu am fost rea in primul an de viata (asa spune mama), dar mi-am revenit. Iar ca "berbecuta" adolescenta am fost o cuminte.

traiasca berbecii!!!!:rocker::rocker::rocker::rocker::rocker::rocker::rocker:

si eu sunt berbec!!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Aug 2006, 15:25 
Veteran

Citat:

traiasca berbecii!!!!:rocker::rocker::rocker::rocker::rocker::rocker::rocker:

si eu sunt berbec!!!

Sa traiasca!!!!:rocker: Spiritul de lider se recunoaste

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Aug 2006, 18:00 
Veteran

Citat:

Lol fata:D, ce zurlii sunteti. Mor de ras cu voi:,. Sper sa aveti dreptate cu chestia asta "berbeceasca" si sa am parte de un copil cuminte in continuare. Se zice ca si copilul cand este mic trebuie sa semene cu unul dintre parinti (cum erau ei la varsta cea mica). La noi, si eu si sotul se spune ca am fost "periculosi" mici si mari buni.
Sa ne auda D-zeu. Eu sunt capricorn. Sa vedem ce-o sa iasa cu "cornele":~*

Nici o grija! Un "berbec" la usa casei e comoara:~*. Sunt activi (sau poti sa le mai zici si agitati:D)dar cu folos. Sunt persoane extorvertite si niste invingatori prin definitie. Tatal meu e nascut pe 26 martie. A plecat de la "lingura" si fara nici un sprijin (decat din partea mamaei, normal)acum avem o afacere de familie, o casuta frumisica. Nu e rau

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Aug 2006, 19:43 
Veteran

Citat:

Wouw asta e bine! Fetitei mele ii place sa danseze pe varfuri si ma si vad cu ea "ridicand flacara olimpica" prin Atena pe undeva:~* Poate o sa am si eu mai multi bani prin succesele ei(ma refer la o gimnastica, balet... pe acolo:~*)
Ce, cer prea mult?:-`

Nu,chiar deloc. Berbecii sunt talentati. Daca vezi in ea cea mai mica urma de talent, nu-i refuza nimic: ore de balet, de pian, de actorie, orice. Eu visam sa fiu actrita, vorba lu' Rodica:"mare star voi fi, ma voi imbogati!"
Recitam in oglinda, jucam scene din "O scrisoare pierduta". Numai ca ai mei erau prea ocupati cu munca si prea saraci atunci ca sa se ocupe si de nebuniile mele. Erau si alte vremuri. Eu in schimb n-o sa fac greseala asta.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Aug 2006, 12:06 
Veteran

Citat:

Si inca o chestie, despre copilul meu. Eu niciodata nu m-am gandit ca Diana sa fie super frumoasa cand va fi mare, ci fac si eu ca tine zicand acum de ce spunea Maia Morgerstern (nu stiu daca se scrie asa.. dar ai inteles sigur)intr-o revista. Cica tatal ei(parafrazez) cand ea era micuta ii zicea mai mereu. Vezi ca tu nu esti prea frumoasa, asa ca sa faci bine sa te ridici prin altele in fata lumii, sa fii desteapta, n-ai avut darul de a fi prea frumoasa sa scoti bani din asta, fa ceva cu capul" Asa ma gandesc si eu cu Diana, de cand am nascut-o, pentru ca mi-a placut ce-a zis evreul de tac-so!:-`

Stii cum e cu frumusetea, e relativa. Si apoi ce te faci daca esti frumoasa si ai un neuron? Sigur, poti sa te mariti cu Irinel.:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Aug 2006, 12:16 
Veteran

Citat:

:D:D:D, De ce razi mai ca este un baiat tare bun la suflet:-`:D:D

:D Probabil DOAR la suflet:devil:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Aug 2006, 15:44 
Senior

Miresicelor...martea asta a urmarit cineva emisiunea sau a inceput sa va plictiseasca? (X) daca a vazut cineva.....o sa comentez...dar daca nu a vazut-o nimeni..n-are rost sa vb singura pe aici... :) sa spun ce mi-a placut si ce nu atat timp cat nu am cu cine impartasi...oricum...poate a vazut-o cineva...astept pareri...va pup

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Aug 2006, 16:07 
Senior

Citat:

Numai noi 2 mai misunam pe aici...
Eu am vazut ceva, dar foarte putin...Mi s-au parut ok amandoua. Doar ca mireasa de la Bucuresti vorbea cam mult. E adevarat ca trebuia sa-i spuna si lui ce se intampla, dar chiar nu i-a tacut gura toata nunta.
Dar ce am vazut mi s-a parut ok. N-am stat pana la sfarsit. Sper ca nu s-a strigat darul pe nicaieri, ca-mi iau ok-ul inapoi:D

Nu s-a strigat darul..asa ca ramai cu ok-ul. Nuntii din Buc nu i-am dat prea mare atentie pt ca nu mi-a placut deloc de mireasa..am avut impresia ca incerca sa-i domine pe toti..parca ea le stie pe toate..in fine... cum a venit ea din america..cred ca se putea si mai bine.

Mi-a placut insa f mult cea de la Targu Jiu, cam asa sunt si gusturile mele, mi-a placut mult rochia rosie a nasei si casa miresei :ok: Pe ansamblu mi-a placut tot....dupa parerea mea cred ca au avut o nunta pe cinste!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Aug 2006, 16:10 
Veteran

Si mie mi-a placut nunta de la Tg Jiu,dar putea sa fie muzica mai diversificata!!
La cea de la Bucuresti mi-au placut domnisoarele de onoare si nasa,care s-a distrat pe cinste si a facut atmosfera!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Aug 2006, 16:13 
Veteran

Citat:

Nu s-a strigat darul..asa ca ramai cu ok-ul. Nuntii din Buc nu i-am dat prea mare atentie pt ca nu mi-a placut deloc de mireasa..am avut impresia ca incerca sa-i domine pe toti..parca ea le stie pe toate..in fine... cum a venit ea din america..cred ca se putea si mai bine.

Mi-a placut insa f mult cea de la Targu Jiu, cam asa sunt si gusturile mele, mi-a placut mult rochia rosie a nasei si casa miresei :ok: Pe ansamblu mi-a placut tot....dupa parerea mea cred ca au avut o nunta pe cinste!

Si eu am vazut putin si mi-am placut mai mult cea de la Targu Jiu. Mie imi plac nuntile cu lautari, cu muzica traditionala romaneasca.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Aug 2006, 17:01 
Diva

Citat:

Fata, super, si mie imi plac nuntile cu lautari si tarafi. Imi plac astia cei 7 tarafi ai lui Tandarica de mor. Am si Getica lor, este beton dupa parerea mea.
Si o nunta fara lautati este ca o :-`, cum sa zic eu...:D ca una fara lautari:p:~*

TOATA stima pt nunta de la tg jiu. o nunta adevarata si olteneasca 100%. super tare. cea din bucuresti nu a avut nimic spectaculos. mireasa era buna de batut in gura 24 din 24. vai vai m-am maritat cu un american.
:wokno:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 536 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 27  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]