Ultima vizită a fost: Acum este 27 Iun 2025, 21:14

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 143 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: va place vreun restaurant?
MesajScris: 07 Dec 2005, 16:40 
Nou Venit

katalina, incearca Club Lotus. Sos Straulesti nr 4. E la lac, superb, romantic
Spui ca te-a trimis Mirela

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Dec 2005, 01:31 
Nou Venit

Citat:
hanul drumetului

super alegere
aici fac si eu...6 mai 2006
am 2 prietene care au facut nunta aici si au fost foarte incantate de restaurant
spuneti-mi, voi stiti ceva?

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Re: va place vreun restaurant???
MesajScris: 13 Dec 2005, 16:55 
Nou Venit

Citat:
Trebuie sa aveti grija, fetelor ca, din pacate, in general la nunti se fura la bucatarie in disperare, si mancare si bautura! Am aflat si eu de curand chestia asta, prea eram idealista pana acum.... asa ca m-am hotarat sa aduc pe cineva sa mai supravegheze personalul, desi nu tuturor le va conveni chestia asta:gun:
Dar, pe banii mei, fac ce vreau, nu? Daca vreau sa le dau eu cate o sticla, sau prajituri, le dau, dar sa nu ma fure.
Nu spun ca la toate restaurantele e asa, ci doar sa aveti grija, sa nu va strice niste oameni de nimic cea mai frumoasa zi/noapte din viata....:ok:

Sa stiti ca aproape peste tot e asa.Dar in general "furtul" se rezuma la fructe, alune , care raman pe masa si pe care nu le luati acasa, sticle de suc incepute , etc.Iar daca in seara aceea mananca si ei din mancarea voastra...asta e , sunt totusi oameni.
Mie ideea de a pune pe cineva paznic la bucatarie sau la bar mi se pare cel putin deplasata.Ganditi-va ca "supraveghetorul" va pleca la toaleta sau in alta parte si atunci chiar ca o sa fure la greu ospatarii doar asa , de ciuda. E doar o parere , poate gresesc.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Dec 2005, 11:33 
Admin Ghidul Miresei

Citat:
Eu am facut contractul acum 2 saptamani, pentru data de 13 mai. Eu oricum vroiam nunta in mai dar vroiam pe 27.Cand am ajuns eu acolo mai aveau doar 2 weekend-uri libere pentru tot anul 2006 !! Dintre care unul pe 13 mai, asa ca l-am luat ;) Bineinteles ca m-am lovit de toata lumea....13 !! ai mutat data inapoi nu inainte !! nuntile de mai....etc :-`

Stai linistita Emanuela...parintii mei sunt casatoriti pe 13! Si sunt impreuna si se iubesc inca. Si au deja 30 de ani de cand s-au casatorit.:rolleyes:

Asa ca nu asculta la toate superstitiile, ca nu de asta depinde reusita casniciei. :rocker:

Chiar, sunt curioasa, toti cei care divorteaza au avut nuntile in mai, sau pe 13? La pariu ca nu-i asa!? :devil:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Dec 2005, 15:10 
Veteran

frumos restaurantul etiquette dar eu cand eram in cautare de local ei aveau liber doar ceva in octombrie pana la data aia full si pass am gasit altceva cu alte cuvinte gata inca un local din Bucuresti e full pt tot anul oare pana la sfarsitul anului mai ramane ceva?:rolleyes: disponibil ? sa ne auzim cu bine.....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Ian 2006, 23:04 
Diva

Credeti ca mai sunt acum sanse sa se gaseasca vre-un restaurant liber, in Bucuresti, pentru o nunta fixata pe 26 august anul acesta?

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Re: Help!
MesajScris: 16 Ian 2006, 22:37 
Diva

Citat:
Cine ma poate ajuta si pe mine sa gasesc un rstaurant? As vrea sa fie ori prin/pe langa Dr. Taberei, ori catre centru, dar rezonabil ca pret si pentru 70-90 persoane.

Restaurantul Primavara Parc
Str. Sibiu nr. 60
Tel.021 - 413.00.13
Specific romanesc
Optiuni: aer conditionat, cadru verde, organizare nunti, organizare petreceri private, parcare, terasa
Pret: **
Orar: L-D 10.00 - 24.00

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Ian 2006, 15:37 
Nou Venit

Cine imi poate spune ceva despre Casa Oameniilor de Stiinta? Cum este servirea, mancarea daca este totul OK? Si chelnerii?
Ralucah am inteles ca ai organizat acolo mai multe evenimente. Imi poti spune te rog cum au iesit? Poate ma ajuti si pe mine cu aranjatul salii!!!

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 143 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]