Ultima vizită a fost: Acum este 28 Iun 2025, 14:45

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 536 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 27  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Emisiune Nunti
MesajScris: 24 Aug 2006, 17:31 
Veteran

Citat:

Eu sincer nu am vazut-o dar merg pe mana voastra ce mama naibi! Si eu acum ca ziceti voi i-as trage un in gura cu sete:devil:

Fitze de Bucuresti si de America:"Kelly, I don't have room in here"... etc. Nu mai conteaza. La Targu Jiu exact cu spunea cristina nunta olteneasca, nene.Bravo lor. Eu sunt olteanca, lili, fataa!:~*:~*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Aug 2006, 17:52 
Veteran

Citat:

Eu sincera sa fiu, pentru ca la mine nu are rost ca am trecut de faza cu nuntile, nu ma uit si nici nu stiu la ce ora si in ce zile se difuzeaza pe post ... dar cred ca sunt si nunti reusite si dintr-astea de k.k.t

Eu inca n-am trecut de faza asta, dar tot nu ma (mai) uit. Am vazut cateva emisiuni la inceput, cand ma interesau modele de rochii de mireasa. E destul de interesant, daca n-ai altceva de facut. E martea pe... un post TV, seara.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Aug 2006, 18:09 
Veteran

Citat:

Aha, unu sau dddoi, nu?:-`

:D Ceva de genul asta. S-ar putea sa fie Antena. Unu. De, draga stau cu soacra nu pot sa stau la TV... Asta pt ca plec de acasa, sa n-o mai vad pe ea.:-`

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Aug 2006, 18:30 
Veteran

Citat:

Si daca stai la televizor, stai ca o putoare ca... treaba nu ai cumva? Ai terminat-o? Ia spala aragazul ca am varsat cafeaua din greseala:devil:
Ai recunoscut cred ca vocea socrutii:D

:o Aici erai?:D Sincer nu mi-a zis niciodata sa fac ceva. Dar cred ca-i sta in gat, mititica. Dar si mie mi-e fix=0. Fac tot ce vor muschii mei. Dar stiu ce fac:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Aug 2006, 18:50 
Veteran

Citat:

Pai nu ti-a zis fata, dar ochiul soacrei crezi ca nu te asteapta la cotitura? Zici tu ca faci ce vrea muschiul tau dar nu ti se pare ca uneori il ai cam incordat sau este cumva de la sala de forte:-`

:D Cand ma supara plec la mama!:p Si n-ar vrea sa ma supere ca vine si fi-su dupa mine:p:p:p. Sunt rea, sunt rea!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Aug 2006, 20:51 
Diva

Citat:

:D Cand ma supara plec la mama!:p Si n-ar vrea sa ma supere ca vine si fi-su dupa mine:p:p:p. Sunt rea, sunt rea!

mai dar rea esti! dar ai dreptate. ce. tre sa-ti dicteze ea viata, ia mai las-o incolo de soacra:mellow:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Aug 2006, 14:39 
Diva

Citat:

:D Ceva de genul asta. S-ar putea sa fie Antena. Unu. De, draga stau cu soacra nu pot sa stau la TV... Asta pt ca plec de acasa, sa n-o mai vad pe ea.:-`

si eu stau cu soacra. acum suntem in curatenie dupa lunile interminabile de zugravit. la emisiune ma uit cu soacra, insa am renuntat de vreo 2 emisiuni pentru ca ma enerveaza cu superstitiile legate de nunta " nu trebuie sa faci asa, ca nu e bine".
sapatamana asta a tot strambat din nas ca nu prea stau pe acasa si ca ajung tarziu de la servici. eu umblu pt nunta, pt ca nu are cine sa ma ajute. car de cateva zile sticle cu bautura pt restaurant. mi le ia mama din aeroport, dar nu se sinchiseste sa zica : " hai fata, ca vine socru tau sa te ia cu masina"... as pleca pana seara tarziu cand imi vine sotu' acasa...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Aug 2006, 15:02 
Veteran

Citat:

si eu stau cu soacra. acum suntem in curatenie dupa lunile interminabile de zugravit. la emisiune ma uit cu soacra, insa am renuntat de vreo 2 emisiuni pentru ca ma enerveaza cu superstitiile legate de nunta " nu trebuie sa faci asa, ca nu e bine".
sapatamana asta a tot strambat din nas ca nu prea stau pe acasa si ca ajung tarziu de la servici. eu umblu pt nunta, pt ca nu are cine sa ma ajute. car de cateva zile sticle cu bautura pt restaurant. mi le ia mama din aeroport, dar nu se sinchiseste sa zica : " hai fata, ca vine socru tau sa te ia cu masina"... as pleca pana seara tarziu cand imi vine sotu' acasa...

Asa e sora mea! Cred ca asa sunt socri, exact cum spunea Batori INDIFERENTI, mama lor de socri. Daca pot sa faca altii, ei de ce s-ar mai sinchisi. Si apoi se lauda ca socrii mei: mi-am insurat bietii!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Aug 2006, 15:10 
Veteran

Citat:

Hai sa-ti zic faza.
Verisoara mea, adica sotia varului meu bun ma seaca de ma rupe. Ei stau singurei la apartament in Galati si cand o auzi ca ei ii place sa stea cu soacra dar daca au casa lor....:x Nici ea nu crede normal, crede ca poate sa-mi vanda mie castraveti asa, cand eu nu cumpar nici de la mama... asa si, cum iti spuneam, varul meu are o casa in com. Liesti, jud. Galati de toata frumusetea si el este singur la parinti si unchiul meu chiar le-a zis sa mai stea si pe la ei. Ma intreb acu, sau te intreb pe tine daca ii place de soacra sau daca acuza pe altele care stau cu soacrele ca nu au alte variante, ea ma rog de ce nu sta macar in weekend la ai lui. Ca asa s-o vezi ce tare de gura este si ce acuza pe altele ca de ce vorbesc depre soacre asa . Mi-e greata de astfel de persoane, de duplicitatea asta a omului:x

Cutra, i se mai spune. Stii tu: "E usor a scrie versuri...". Ia sa ma vezi si pe mine dc as sta la vreo 1000 Km dist de soacra-mea, ca as si plange de bucurie cand as vedea-o. Dar cand te lovesti de ea zilnic...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Aug 2006, 15:15 
Diva

Citat:

Cutra, i se mai spune. Stii tu: "E usor a scrie versuri...". Ia sa ma vezi si pe mine dc as sta la vreo 1000 Km dist de soacra-mea, ca as si plange de bucurie cand as vedea-o. Dar cand te lovesti de ea zilnic...

asa este... cand o vezi o data pe an e usor sa zici ca-i de treaba dar cand o vezi zilnic...se mai si stramba... iti vine sa-i dai in cap:mellow:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 536 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 27  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]