Hai sa va zic asa:
Tatal meu este un om muncitor, fara sa-l laud, sau poate ca asta vreau pentru ca este un adevar. El ne-a facut o situatie buna fratelui si mie ca sa folosesc aranjamentele ca la englezi

si acum cine este de vina daca noi avem mai mult decat socrii, nu?
Cand au venit chipurile la petit (sunt din Braila), tata cum este el natural a pus de-un gratar (nu din parveneala sau fonfleu ca sa arate ca el poate si ca are, ci pentru ca asa ni se pare noua firesc ca sa se bucure "celalalt" de lanaga tine ca este bagat in seama.
Toate bune si frumoase, socrii de-abia daca au vorbit 10 minute in 2 ore cat au stat(si-asa yiceau ca au stat cam mult:x).
Ajunsi acasa, in schimb, cred ca li s-a dezmortit mintea ca aud printr-un tlf. primit de la cumnata mea (cu care ma am f. bine- din partea sotului)ca ar fi intrebat cumnata cum ati petrecut la Constanta si ei sa vezi ce raspuns au dat de-mi venea sa-l omor pe Doru acum (actualul sot:D)
Ei, cum sa fie, ea de colo, a fost frumos. Neee, daca au de toate...
Pai in ma-sa tata a muncit cu sudoare sa ne faca NOUA, pe cand ei s-au plimbat cu traista in bat cu serviciile lor prin toata tara (sudor, croitor, cu copiii in spate) si nu i-a interesat de cum or ajunge copiii lor. Ce sa va fac tata! Ei nu s-au gandit ca au 4 baieti si sa le faca o situatie cat de cat. Toti 4 sunt in 4 puncte cardinale stabiliti, toti cu familii f. bune si tot ar fi vrut sa ia astia pe Regina Margot:devil: