Ultima vizită a fost: Acum este 28 Iun 2025, 20:48

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 536 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 27  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Emisiune Nunti
MesajScris: 25 Aug 2006, 15:18 
Diva

Citat:

Hai sa va zic asa:
Tatal meu este un om muncitor, fara sa-l laud, sau poate ca asta vreau pentru ca este un adevar. El ne-a facut o situatie buna fratelui si mie ca sa folosesc aranjamentele ca la englezi
:D si acum cine este de vina daca noi avem mai mult decat socrii, nu?
Cand au venit chipurile la petit (sunt din Braila), tata cum este el natural a pus de-un gratar (nu din parveneala sau fonfleu ca sa arate ca el poate si ca are, ci pentru ca asa ni se pare noua firesc ca sa se bucure "celalalt" de lanaga tine ca este bagat in seama.
Toate bune si frumoase, socrii de-abia daca au vorbit 10 minute in 2 ore cat au stat(si-asa yiceau ca au stat cam mult:x).
Ajunsi acasa, in schimb, cred ca li s-a dezmortit mintea ca aud printr-un tlf. primit de la cumnata mea (cu care ma am f. bine- din partea sotului)ca ar fi intrebat cumnata cum ati petrecut la Constanta si ei sa vezi ce raspuns au dat de-mi venea sa-l omor pe Doru acum (actualul sot:D)

Ei, cum sa fie, ea de colo, a fost frumos. Neee, daca au de toate...
Pai in ma-sa tata a muncit cu sudoare sa ne faca NOUA, pe cand ei s-au plimbat cu traista in bat cu serviciile lor prin toata tara (sudor, croitor, cu copiii in spate) si nu i-a interesat de cum or ajunge copiii lor. Ce sa va fac tata! Ei nu s-au gandit ca au 4 baieti si sa le faca o situatie cat de cat. Toti 4 sunt in 4 puncte cardinale stabiliti, toti cu familii f. bune si tot ar fi vrut sa ia astia pe Regina Margot:devil:

da te-ai suparat nu gluma:lol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Aug 2006, 18:32 
Veteran

Citat:

Hai sa va zic asa:
Tatal meu este un om muncitor, fara sa-l laud, sau poate ca asta vreau pentru ca este un adevar. El ne-a facut o situatie buna fratelui si mie ca sa folosesc aranjamentele ca la englezi
:D si acum cine este de vina daca noi avem mai mult decat socrii, nu?
Cand au venit chipurile la petit (sunt din Braila), tata cum este el natural a pus de-un gratar (nu din parveneala sau fonfleu ca sa arate ca el poate si ca are, ci pentru ca asa ni se pare noua firesc ca sa se bucure "celalalt" de lanaga tine ca este bagat in seama.
Toate bune si frumoase, socrii de-abia daca au vorbit 10 minute in 2 ore cat au stat(si-asa yiceau ca au stat cam mult:x).
Ajunsi acasa, in schimb, cred ca li s-a dezmortit mintea ca aud printr-un tlf. primit de la cumnata mea (cu care ma am f. bine- din partea sotului)ca ar fi intrebat cumnata cum ati petrecut la Constanta si ei sa vezi ce raspuns au dat de-mi venea sa-l omor pe Doru acum (actualul sot:D)

Ei, cum sa fie, ea de colo, a fost frumos. Neee, daca au de toate...
Pai in ma-sa tata a muncit cu sudoare sa ne faca NOUA, pe cand ei s-au plimbat cu traista in bat cu serviciile lor prin toata tara (sudor, croitor, cu copiii in spate) si nu i-a interesat de cum or ajunge copiii lor. Ce sa va fac tata! Ei nu s-au gandit ca au 4 baieti si sa le faca o situatie cat de cat. Toti 4 sunt in 4 puncte cardinale stabiliti, toti cu familii f. bune si tot ar fi vrut sa ia astia pe Regina Margot:devil:

Imi vine sa te pup:lips::lips::lips: Fix acelasi lucru se intampla si la mine. Ai mei s-au straduit, au muncit pe branci. Au inceput de la excursii la turci si vandut tigari la taraba. Dar AU FACUT ceva. Eu aveam 12 ani si aveam grija de mine si de fratele meu si parintii erau plecati. Nesimtita de soacra-mea s-a multumit sa munceasca cu ziua la sera, ca de, era o floare printre flori. Iar socru-meu a facut hemorizii de la stat pe scaun in buldozer.
Si acuma cand am zis vreau localul X, lautarii Y au inceput sa se vaiete: noi n-avem, salarii mici etc. Asa ca am facut tot ce am vrut eu (cu ajutorul parintilor), ca oricum de la ei nu ma astept la nimic. Dar nici ei de la mine n-or sa vada decat praf in ochi

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Aug 2006, 18:52 
Veteran

Citat:

Pai nu stiu cum faceti dar chiar ca m-ati atatat ca am numai figurile lor in fata.
Eu nu am nimic cu ei , bai dar INDIFERENTA, cine a zis mare om sau animal a fost. Indiferenta doare cel mai tare. Si culmea c-o intalnesti la prost dar tine si la omul destept sau cel putin se cam verifica :((

Hai sa-ti zic faza apropo de indiferenta. Uneori da in NESIMTIRE. Vine mama mea sa ma instaleze si pe mine la socrii: cu lenejerii, prosoape ( n-am suportat ideea sa stau in ale lor), fier de calacat,masina de spalat shmecheroasa etc. Nebunie! Masina trebuia instalata iar priza reparata. "Se rezolva!!" zice coana mare. Dupa o saptamana ii intreb: "Mai aduceti pe cineva?". Zice coana:"Aaa, n-aducem ca nu mai avem pe cine". Am innebunit! Poti sa-ti dai seama ca m-am legat de mamicile lor si de toate neamurile decedate dinspre partea distinselor doamne. Nici atata lucru? Am chemat-o pe mama si in 3 ore, repet 3 ore a venit cu instalator si electrician. Pai sa nu-ti vina sa-i gazezi?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Aug 2006, 18:56 
Veteran

Citat:

4 fii, si toti 4 sunt bine merci si astia cum draq sa nu zici ceva cand toata viata "au spart seminte si s-au scobit in unghii". TRai pe vatrai nenica! Asa da viata. Nu tu complexe, no regrets la ei tata...Ei sa fie sanatosi ca, stia copiii cresc mari de la sine, asa zic ei. Cresc copiii , nu trebuie sa stai mereu asupra lor. Asta fiind ex. pe care mi-l dadeau ei mie chipurile, asa cum cred ca au facut ei cu ai lor.

Vrei sa-ti spun cu ce a plecat cumnatul meu din casa lor cand s-a insurat? Un golben, un tablou ( pictat de neica nimeni) si o masuta de televizor. Doamne, nu mai vine ziua aia in care sa plece la tara?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Aug 2006, 18:58 
Senior

Citat:

Vrei sa-ti spun cu ce a plecat cumnatul meu din casa lor cand s-a insurat? Un golben, un tablou ( pictat de neica nimeni) si o masuta de televizor. Doamne, nu mai vine ziua aia in care sa plece la tara?

N-ar fi mai bine, ca sa nu va mai chinuiti atata, sa stati in chirie? sau nu va convine varianta asta? pana la urma, dupa parerea mea, nu e bine sa stai cu nici unii dintre parinti, oricat de bine te-ai intelege cu ei. doar tu cu sotul tau in cuibusorul vostru si atunci nu ar mai fi probleme....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Aug 2006, 19:06 
Senior

Citat:

Normal alibro ca-i mai bine asa ca noi:D
Fara stres fara nica dar mi-e mila de sarmana rachela :-`:D:D:lips:

si sunt atatea fete care sunt in situatia asta. dar cred ca sunt si baietii in situatia asta, numai ca ei nu se plang. ar trebui deschis un subiect doar pe tema asta si sa ii auzim si pe baieti cum se plang de soacre/socrii. :ermm:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Aug 2006, 19:08 
Senior

Citat:

De fapt are legatura , nu poti nega, nu?:-`
Emisiune de nunta, adddiiicccaa: Soacra poama acra:D:D

:D:D:D:D:D:D
eu sunt norocoasa! a mea nu e poama acra! ma inteleg bine cu ea si nu am de ce sa ma plang.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Aug 2006, 19:13 
Senior

Citat:

Posibil sa fie si invers faza, daca sta el la ea cum a fost la mine la inceput dar cred totusi ca este diferit. El nu a spus saracu niciodata nimic de ai mei, mai mult eu ma enervam asa ca solutia este una singura. Mutat cortul oriunde vezi cu ochii cat mai rapid:wacko:

pai mai avea loc sa se enerveze si el? (X)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Aug 2006, 19:24 
Veteran

Citat:

Normal alibro ca-i mai bine asa ca noi:D
Fara stres fara nica dar mi-e mila de sarmana rachela :-`:D:D:lips:

Nu vrea sotul meu sa stam cu chirie. Dar se va lamuri si el in curand.

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 536 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 27  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]