Ultima vizită a fost: Acum este 08 Iul 2025, 13:30

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 435 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: In ce stadiu suntem cu pregatirile - V
MesajScris: 29 Aug 2006, 13:11 
Diva

fetelor!!! Fiti pe faza la restaurant si anuntati-va si mirii: mancarea nu vine singura la mese!!!! Ginerele trebuie cu aprox. 1/2 ora inainte sa le zica ospatarilor sa serveasca felurile de mancare! Noi pe la 9:30 ne intrebam de ce nu ne dau astia aperitivul...ca sa aflu ca daca noi nu le ziceam : acum il serviti...ei stateau si se uitau la noi!!:p:p:p Take care!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Aug 2006, 13:37 
Diva

Citat:

La noi daca nu se ducea nasa in spate la ospatarite sa vina sa puna vinul pentru sarmale, bietii invitati ar fi baut palinca toata nopatea. Noi asteptam mult si bine sa ne puna vinul si deodata nasa sare ca arsa, vad ca se ridica si intra in spate la ciufnite. Sa vezi pe urma ce viteza aveau tampitele):(

ce misto!!!(X):D:D asa si noi...mie imi pica fisa si ii zic lui mihai....ce draq asteapta astia ....ca mie mi-e foame!! zi-le sa aduca aperitivul! Super tare faza!!:D%%-:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Aug 2006, 14:40 
Diva

Citat:
fetelor!!! Fiti pe faza la restaurant si anuntati-va si mirii: mancarea nu vine singura la mese!!!! Ginerele trebuie cu aprox. 1/2 ora inainte sa le zica ospatarilor sa serveasca felurile de mancare! Noi pe la 9:30 ne intrebam de ce nu ne dau astia aperitivul...ca sa aflu ca daca noi nu le ziceam : acum il serviti...ei stateau si se uitau la noi!!:p:p:p Take care!!

casa de piatra, gina!!!
sunt foarte frumoase pozele.am scapat si eu de calvarul depunerii actelor pt cununia cvila. a fost un cosmar. am stat de la ora 3 noaptea pana dimineata. groaznic. dar am rezolvat. avem o ora care ne avantajeaza la fix: 9:15. mai bine de atat nu se putea.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Aug 2006, 15:58 
Diva

Citat:

casa de piatra, gina!!!
sunt foarte frumoase pozele.am scapat si eu de calvarul depunerii actelor pt cununia cvila. a fost un cosmar. am stat de la ora 3 noaptea pana dimineata. groaznic. dar am rezolvat. avem o ora care ne avantajeaza la fix: 9:15. mai bine de atat nu se putea.
multumesc!!:lips::lips::lips: Vezi ca se poate aranja totul! Calmati-va si relaxati-va.....pt. ca totul va fi bine!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Aug 2006, 16:04 
Diva

Citat:

Da sef de sala nu este care sa se ocupe de asta? Noi n-am avut nici o grija.Mancarea a venit singura..lol

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Aug 2006, 16:06 
Diva

Citat:

Da sef de sala nu este care sa se ocupe de asta? Noi n-am avut nici o grija.Mancarea a venit singura..lol

pai tocmai sefu de sala statea la :back: nostru dupa instructiuni!!:D:D:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Aug 2006, 17:12 
Diva

Citat:
multumesc!!:lips::lips::lips: Vezi ca se poate aranja totul! Calmati-va si relaxati-va.....pt. ca totul va fi bine!!

SUNT INTR-O STARE de disperare pe care nu pot sa mi-o explic. nervi cat cuprinde. duminica am avut si eu cearta groaznica dinainte de nunta. stupida de altfel, dar suntem obositi si cu nervii la pamant.
abia astept sa scap. mai am f putin.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Aug 2006, 19:28 
Diva

Citat:
SUNT INTR-O STARE de disperare pe care nu pot sa mi-o explic. nervi cat cuprinde. duminica am avut si eu cearta groaznica dinainte de nunta. stupida de altfel, dar suntem obositi si cu nervii la pamant.
abia astept sa scap. mai am f putin.

Stai linistita pentru ca totul o sa dispara ca prin minune ... imediat dupa nunta ... relaxare completa. De aceea exista "lunile" de miere.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Aug 2006, 19:37 
Diva

Citat:
gata...a trecut si nici nu imi dau seama cum...a fost obositor, stresant si cu destule probleme dar rezultatul e totusi unul bun: sunt sotia lui...si da, am stralucit la nunta noastra...:)

nu stiu cum sunteti voi dar eu nu ma simt deloc altfel...adica parca nu imi vine sa cred ca m-am maritat...parca nu noi doi eram cei ce am s-au casatorit...nu ma simt deloc sotie...doar ca am o verigheta...:)

va pun poze maine...deocamdata doar ale amatorilor...acum sunt epuizata...as avea nevoie de o saptamana de somn...abia astept luna de miere...:)

Si noi suntem tare bucurosi de ceea ce am putut realiza ... saptamana nuntii a fost foarte relaxanta pentru noi (dupa tot stresul cu pregatirile); cununia civila a fost mai devreme pentru a evita aglomeratia din ziua nuntii si ne-a prins foarte bine.
Acum suntem si noi sot si sotie ... si ne simtim impliniti si fericiti.
Pacat ca luna de miere trece atat de repede ...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Aug 2006, 06:21 
Diva

Citat:

Foarte urata treaba din partea restaurantului! Noua ne-a zis sefa de sala cu o saptamana inainte de nunta cand am stabilit meniul cam la ce ora o sa serveasca fiecare fel de mancare si exact asa a fost cum a zis...in privinta asta au fost excelenti cei de la restaurant....ca au bagat vreo 4 meniuri in plus la sfarsit asta e alta chestie...:gun:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Aug 2006, 06:23 
Diva

Citat:

Si noi suntem tare bucurosi de ceea ce am putut realiza ... saptamana nuntii a fost foarte relaxanta pentru noi (dupa tot stresul cu pregatirile); cununia civila a fost mai devreme pentru a evita aglomeratia din ziua nuntii si ne-a prins foarte bine.
Acum suntem si noi sot si sotie ... si ne simtim impliniti si fericiti.
Pacat ca luna de miere trece atat de repede ...

Foarte frumoase pozele!!!! Trebuie sa intreb ca m-ai facut curioasa...voi ati taiat tortul impreuna cu nasii? N-am mai auzit de asa ceva...stiam ca se taie numai de miri...:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Aug 2006, 12:51 
Diva

Citat:

Tortul il taiati numai voi pentru ca este tortul VOSTRU , al miresei. Tu cu mirele si tzinetzi cutitul amandoi deodata si-l taiati tot amandoi deodata.
asa stiam si eu

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Aug 2006, 18:29 
Veteran

noi am lasat-o mai usor cu nervii vad (X)si deja o sa incep sa ma programez pe la coafor mai intai pt vopsit ca sa se ia un pic vorba ta batori..apoi avem ceva bauturi de luat rafia pt masini, si restul mai am timp!

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 435 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]