Ultima vizită a fost: Acum este 17 Mai 2025, 09:09

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 129 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: intrebare
MesajScris: 17 Iun 2006, 02:46 
Diva

aveti idee unde as putea gasi albume foto ceva mai deosebite? bineinteles pt pozele de la nunta:) in bucuresti!

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Re: intrebare
MesajScris: 24 Aug 2006, 12:32 
Veteran

Citat:

Vroiam sa te intreb, aici la intrebari, tu, cand ai nunta si daca numele de postat este numele tau adevarat:D si daca il pronut bine eu ca sa nu ma dau de k..t in fata colegelor de pe siteu:-`, RASHELA, NU?
Pronutz bine?

Pronunti bine, dar nu e numele meu. Ma numesc Emanuela, Ema pt prieteni si am nunta pe 30 sept.Rahela e un nume din Biblie (a fost sotia lui... Iosif?:D nu mai stiu exact, eram mica atunci cand am citit biblia)si imi place foarte mult. Asa as vrea sa o cheme pe fetita mea. Dar numele tau care este?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Aug 2006, 12:45 
Veteran

Citat:

Bine ca m-am linistit acu, sunt impacata:D. Emanuela este un nume frumos ca cel al Silviei Cristel. Asa o cheama pe aia ,cu adevarat, care joaca in Emanuel:D. Deci pe tine te cheama Emanuela adevarat, pe mine ma cheama Silvia cu adevarat iar Rachela a ta este , da, sotia lui Iosif nu ai grestie deloc, si batori a mea este Elisabeta Batori cea care se zice ca a trait cu adevarat si se scalda intr-o baie de sange de virgine pentru a ramane tanara tot timpul. Le omora si le "culegea" tot sangele ca sa poata face si ea o baie "saracuta":devil:

:oSadico!!!!!!:D. Tineretea cere sacrificii, ce sa zic.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Aug 2006, 14:07 
Veteran

Citat:

Nu stiu ce sa zic..:rolleyes:, cred ca m-a impresionat povestea ei si faptul ca se zice ca ea chiar a existat. Intr-un fel si mie imi da un brrrr in spinare:((

A existat, a existat asta e. Dar o mai exista? Mie asta imi da un brrrr in spinare:o

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Aug 2006, 13:06 
Diva

Citat:

Mai, eu sigur nu sunt:D dar cine poate sti cu adevarat:alien:
Nu exista D-zeu dar daca exista?! B. Pascal

fetelor ....nebune sunteti...ce ati mai batut apa in piua cat am lipsit eu!!:o:\:o mama ..mama

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Aug 2006, 16:05 
Diva

Citat:

m-ai ca era unul in ceafa mea si de-abia am scris in ma-sa!:devil:
:devil::cat::devil::devil: se mai intampla....mai naspa e cand vine sefu langa calc meu si atunci ai draq zici ca se vorbesc ...incep buzzurile pe mess....1000 de ferestre se deschid....mi-e groaza! Vezi ca apropo de iritatii e si un unguent ieftin si eficient: nidoflor!Te calmeaza imediat! Eu cu ala am scapat de mancarime si de basicutze! Kiss!!:lips::lips:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Aug 2006, 17:54 
Veteran

Citat:

Multumesc mult pentru ajutor ca am sunat-o pe sefa si am rugat-o cand vine la birou sa-mi cumpere niste Claretine. Ea stia de ele ca sunt bune. Deja am luat una astazi. 5 zile, deci pana sambata dimineata inclusiv.
Si ma dau si cu unguent, mai tin si putin regim si gata sper:~*

Si eu sper! O sefa de personal trebuie sa se simta bine ca sa faca zile negre altora:D. Glumesc! Chiar vreau sa scapi repede:lips:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 129 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]