Ultima vizită a fost: Acum este 18 Mai 2025, 02:30

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 129 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: intrebare
MesajScris: 29 Aug 2006, 18:14 
Veteran

Citat:

Noi lucram in constructii asa ca sa-ti faci o parere... asa si este un cacat de tip care ma tot tachineaza dar ii tai eu macaroana imediat ca doar nu ne tragem de sireturi. Face> Toata ziua stati doamna dar leafa este mai mare ca a mea. N-ati obosit!
La care eu> Nu ti se pare ca intreci masura sau nu trebuia sa duci niste popi la x-lescu? ca parca asa trebuia nu?
Mi-ai adus Protectia Muncii de pe teren si tot asa pana cand ala innebuneste de-i piere tot cheful de tachinare. Este tare smecheran, tinerel. Sef de echipa pe santier, dar eu is peste el:D

:D:D Asa ca sa-ti faci o parere:D si noi tot in constructii lucram. :rocker:. Si toti santieristii vin sa ma traga pe mine la raspundere pt salariul lor, ca de, eu sunt capul rautatilor, eu dirijez banii. Da' eu n-am nicio vina. Eu le dau cat mi se spune. I-am amenintat ca nu le mai dau niciodata salariile dc mai ridica tonul la mine si isi trimit cate un reprezentant mai calm la discutii:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Aug 2006, 18:22 
Veteran

Citat:

Fata si eu fac state de plata dar la mine vine sa se informeze doar fasolosul de care iti vorbeam mai adineauri si asta depinde in ce toane ma prinde, daca vreau sa-i zic bine, daca nu, nu. Ca pontajele mi le da patronul direct si eu dupa alea, stii tu, fac pe zile si cate ore au lucrate si am un programel de acre cred ca ai si tu si introduc acolo. Statele le fac cu o zi inainte si as putea sa-i zic boului. Daca n-an chef zic> Nu sunt facute:D

Eu doar verific statele si fac borderoul de carduri,duc OP-urile la banca etc. Statele le calc. sefa de la pers., ea are toate datele. Dar tot pe mine ma intreaba. Distrusi:mellow:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Aug 2006, 18:31 
Veteran

Citat:

La noi eu ma ocup si cu dus op-urile:mellow:
si mai am si un programel de deviye in lucrari in cate introduc cati metri liniari, mc, mp samd/materiale si le mai dam si la astia de la SAPARD. GATA, ca dau din casa:D

Vreau si eu programul asta. Eu trebuie sa comunic sefilor de departamente niv. max al fondului de salarii. Si ei il impart cum vor. Dar eu de unde sa stiu cati mp de tamplarie a facut X, cati mp de zidarie a facut y? Si innebunesc, crede-ma(X)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Aug 2006, 19:36 
Veteran

Citat:

Datele astea de care zici tu normal tre sa ti le dea ing. in constrcutii ca normal ca nuai de unde sa stii, faya este ca stii ca sunt cartuliile alea albastre sau mov cu norme de constructii orientative de deviy in diferite lucrari de izolatie si asmd. In functie de preturile alea de acolo si conform cu programul ala de care iti spun eu updatat la timp cionform legilor in viogoare , ala calculeaya sinmgur, tu urmand sa vii doar cu masuratorile:~*

Ma terminasi:((. avem si noi un program de devize dar nu stie nimeni sa-l foloseasca. Noua ne fac altii devizele. Problema este cum le calc eu norma pe ora, zi samd ca ca vad dc realizat-o sau nu? Ma rog, nici eu numai inteleg ce vreau sa zic :-`

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Aug 2006, 14:29 
Veteran

Citat:

Eu ieri si azi am mancat numai vreascuri, covrigi, ceaiuri ca sunt pe tratament. Vad ca da randament:rocker: Imi imaginez si eu ca mananc niste pate cu icre negre:-` dehhh ca sa pot trai:blink:

De, sufera baba:p, daca n-ar grija ce mananca.:D. Acu' serios vorbind, nu te-ai dus la aia de ti-a vandut carnati stricati sa-i "alinti" putin neamurile?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Aug 2006, 14:37 
Veteran

Citat:

Nu m-am dus ca n-am avut timp si chestia este ca termenul de pe "carnat" era bun, dar cine stie din ce era facut... Posibil din nutrie?:-`

Sau din caine rosu dinamovist. L-ai cumparat de la chinezi, cumva?:p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Aug 2006, 14:48 
Veteran

Citat:

De la magazinul meu "universal" de pe "colt":D. Acolo au produse foarte proaspete. S-a verificat de mandea:D
Nu stiu ce s-a intamplat cu acel "carnat". Sotul meu spune ca nu numai el a fost de vina (carnatul:D) ci si combinatia pe care am facut-o cu maioneza care statea in frigider de 1 semanas (mi-a fost mila s-o arunc- o aveam de pe "vremea":cand am facut o salata de vinete. Normal nu trebuia sa se strice ca era la frigider, nu?:-`

Daca era la frigider, n-ar fi trebuit, dar avand in vedere ca era de semanas acolo...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Aug 2006, 15:02 
Diva

Citat:

:D:D:lips:

atentie useri!!! La acet topic s-au intalnit doua gagici sonate......care isi impartasesc experientele din viata de zi cu zi! Beliti bine ochii inainte de a interveni in discutia lor!! Rahela...Batori....sunteti tari....a tunat si v-a adunat!!:lips::lips::love::lips::cool::love::lips::cool:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Aug 2006, 15:05 
Veteran

Citat:
atentie useri!!! La acet topic s-au intalnit doua gagici sonate......care isi impartasesc experientele din viata de zi cu zi! Beliti bine ochii inainte de a interveni in discutia lor!! Rahela...Batori....sunteti tari....a tunat si v-a adunat!!:lips::lips::love::lips::cool::love::lips::cool:

:lips::lips::lips:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 129 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]