Ultima vizită a fost: Acum este 08 Iul 2025, 10:05

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 435 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: In ce stadiu suntem cu pregatirile - V
MesajScris: 30 Aug 2006, 18:37 
Diva

Citat:
noi am lasat-o mai usor cu nervii vad (X)si deja o sa incep sa ma programez pe la coafor mai intai pt vopsit ca sa se ia un pic vorba ta batori..apoi avem ceva bauturi de luat rafia pt masini, si restul mai am timp!

sa nu te duci in selgros ....eu am innebunit joi dimineata....in selgros sticla de sampanie 140.000 cu TVA si in Carrefour era 105.000 Angelli. Noroc ca erau la o aruncatura de bat la baneasa unul de altul

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Aug 2006, 19:35 
Diva

Citat:
Eu mai am putin pana pe 14 octombrie si inca nu am rochia gata si tre sa vb la coafor si pentru machiaj. Ar trebui sa intru in panica?:((

nu!! stai linistita!! eu am nunta pe 9 septembrie si rochia este la facut. maine ma duc la ultima proba.
stai calma

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Aug 2006, 19:35 
Diva

Citat:
Eu mai am putin pana pe 14 octombrie si inca nu am rochia gata si tre sa vb la coafor si pentru machiaj. Ar trebui sa intru in panica?:((

nu!! stai linistita!! eu am nunta pe 9 septembrie si rochia este la facut. maine ma duc la ultima proba.
stai calma

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Aug 2006, 19:50 
Diva

Citat:

Rochia poate sa iti fie gata si cu o zi inainte de nunta si tot esti ok! :wok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Sep 2006, 19:57 
Diva

Citat:

Foarte frumoase pozele!!!! Trebuie sa intreb ca m-ai facut curioasa...voi ati taiat tortul impreuna cu nasii? N-am mai auzit de asa ceva...stiam ca se taie numai de miri...:)

Primul rand l-am taiat noi doi apoi au venit si nasii si am continuat cu urmatoarele etaje ... noi nici nu am bagat de seama acest aspect; oricum tortul a fost foarte bun. :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Sep 2006, 13:47 
Diva

Citat:
sa nu te duci in selgros ....eu am innebunit joi dimineata....in selgros sticla de sampanie 140.000 cu TVA si in Carrefour era 105.000 Angelli. Noroc ca erau la o aruncatura de bat la baneasa unul de altul

am avut 3 zile de cosmar.
de ce? sa incep:
- duminica am am aflat ca 10 familii nu vin la nunta, asta dupa ce facusem cumparaturi pt 100 de persoane si calcule si aranjat la mese...in fine
- tot duminica seara m-au sunat d ela restaurant sa ma anunte ca au probleme cu un vecin nebun care ii reclama la politie din casuza nuntilor organizate la ei...
- luni: am dus verighetele la gravat si marit (erau mici) si SURPRIZA: nu pot fi marite pt ca se strica modelul de pe ele. le-am luat si am umblat de una sg sa caut altele. ( a mea era cu 2 nr mai mica iar a lui alexandru cu 6 nr.)

de la florarie m-au sunat sa-mi zica ca pretul la lumanari este pe bucata si nu pe pereche cum imi spusesera initial.
in fine...mai sunt 3 zile...sper sa nu se mai intample nimic.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Sep 2006, 13:50 
Diva

Citat:

am avut 3 zile de cosmar.
de ce? sa incep:
- duminica am am aflat ca 10 familii nu vin la nunta, asta dupa ce facusem cumparaturi pt 100 de persoane si calcule si aranjat la mese...in fine
- tot duminica seara m-au sunat d ela restaurant sa ma anunte ca au probleme cu un vecin nebun care ii reclama la politie din casuza nuntilor organizate la ei...
- luni: am dus verighetele la gravat si marit (erau mici) si SURPRIZA: nu pot fi marite pt ca se strica modelul de pe ele. le-am luat si am umblat de una sg sa caut altele. ( a mea era cu 2 nr mai mica iar a lui alexandru cu 6 nr.)

de la florarie m-au sunat sa-mi zica ca pretul la lumanari este pe bucata si nu pe pereche cum imi spusesera initial.
in fine...mai sunt 3 zile...sper sa nu se mai intample nimic.

cate kkturi ti s-au intamplat in lant!treci peste...nu le baga in seama! O sa reusesti pana la urma si va fi bine!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Sep 2006, 13:56 
Diva

Citat:
cate kkturi ti s-au intamplat in lant!treci peste...nu le baga in seama! O sa reusesti pana la urma si va fi bine!!
asa se intampla toate ca-ti vine sa renunti si sa fugi cat vezi cu ochii(!)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Sep 2006, 14:18 
Diva

Citat:
asa se intampla toate ca-ti vine sa renunti si sa fugi cat vezi cu ochii(!)

asa este. as pleca unde as vedea cu ochii. partea proasta este ca verighetele noi le-am ales singura pt ca alexandru era la servici si nu prea i-au placut. sunt superbe. dar...s-a obisnuit cu ideea... sa speram ca pana sambata nu mai intervine nimic nepravazut pt ca in ziua nuntii o sa fiu o leguma in cazul asta.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Sep 2006, 15:35 
Diva

Citat:

Pentru lumanari , nu-i treaba ta ca este doar o lumanare atat! Este treaba nasilor. Macar lumanrile sa si le plateasca! Nu este treaba ta!
:devil:

ei le platesc dar este destul de mult 2.400.000 o bucata.
s-a rezolvat si asta

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Sep 2006, 16:01 
Diva

Citat:

Foarte mult indeed!!!:o Sunt Fanta chiar!
Pai eu 2 mil perechea! Si sa vezi ce misto cu crini facuti spirala pe lumanare:-`

EXAGEREAZA ASTIA CU PRETUL.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Sep 2006, 14:28 
Diva

Citat:

EXAGEREAZA ASTIA CU PRETUL.

I-a lumanarile din alta parte si floraria doar sa le aranjeze. Atunci nu mai au ce comenta. Nu are cum sa ajunga un aranjament de lumanare mai scump decat buchetul miresei.
Sau.......schimba floraria. Mai ai timp!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Sep 2006, 18:46 
Diva

Citat:

I-a lumanarile din alta parte si floraria doar sa le aranjeze. Atunci nu mai au ce comenta. Nu are cum sa ajunga un aranjament de lumanare mai scump decat buchetul miresei.
Sau.......schimba floraria. Mai ai timp!

AM REZOLVAT. merci mult pt ajutor.
fetelor azi este ultima zi cand mai putem vorbi, pt ca maine am o groaza de drumnuri de facut si nu o sa am timp deloc.
promit sa revin dupa luna de miere cu impresii si fotografii. mi-ati fost de ajuot atunci cand am clacat. am cazut, m-am ridicat si tot asa pana s-a facut data de 7 septembrie - doar 2 zile pana la marea zi.
multumesc GHIDUL MIRESEI!!!! mi-a fost de un real ajutor. va spun cu mana pe inima ca nunta a fost organizata in totalitate de mine, fara nici un ajutor fizic decat cel virtual primit de la voi, miresici.

GHIDUL MIRESEI - toata stima!!!!site-ul a fost mana mea dreapta in toate aceste luni.
poate reusesc sa intru pe forum luni. sper sa mai prind si eu concursul.

va pup dulce!! sa fiti cuminti si sa nu disperati ca totul se rezolva!!!!!(pt viitoarele mirese care sunt plina pregatire).:flower::flower::flower::flower::flower::flower::flower::flowers::flowers::flowers:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Sep 2006, 18:47 
Diva

Citat:

AM REZOLVAT. merci mult pt ajutor.
fetelor azi este ultima zi cand mai putem vorbi, pt ca maine am o groaza de drumnuri de facut si nu o sa am timp deloc.
promit sa revin dupa luna de miere cu impresii si fotografii. mi-ati fost de ajuot atunci cand am clacat. am cazut, m-am ridicat si tot asa pana s-a facut data de 7 septembrie - doar 2 zile pana la marea zi.
multumesc GHIDUL MIRESEI!!!! mi-a fost de un real ajutor. va spun cu mana pe inima ca nunta a fost organizata in totalitate de mine, fara nici un ajutor fizic decat cel virtual primit de la voi, miresici.

GHIDUL MIRESEI - toata stima!!!!site-ul a fost mana mea dreapta in toate aceste luni.
poate reusesc sa intru pe forum luni. sper sa mai prind si eu concursul.

va pup dulce!! sa fiti cuminti si sa nu disperati ca totul se rezolva!!!!!(pt viitoarele mirese care sunt plina pregatire).:flower::flower::flower::flower::flower::flower::flower::flowers::flowers::flowers:

OF!!! Ti-ai dat si tu seama ca se poate! Stai linistita ca nu esti nici prima nici ultima care a facut nunta numai cu ajutor virtual! Cand spun asta nu ma refer la bani!! Casa de piatra ...sa zambesti si sa te bucuri! Nu lasa pe ultimul loc distractia!:lips::lips::lips::flower:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Sep 2006, 18:50 
Diva

Citat:
OF!!! Ti-ai dat si tu seama ca se poate! Stai linistita ca nu esti nici prima nici ultima care a facut nunta numai cu ajutor virtual! Cand spun asta nu ma refer la bani!! Casa de piatra ...sa zambesti si sa te bucuri! Nu lasa pe ultimul loc distractia!:lips::lips::lips::flower:

merci mult!!! promit ca sa fiu cea mai zambareata mireasa si cea mai vesela.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Sep 2006, 19:38 
Veteran

Cristina, CASA DE PIATRA si multa fericire! Sa fii cea mai frumoasa! Distractie placuta!:kiss::glass::lol:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 435 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]