Citat:
Trebuie sa aveti grija, fetelor ca, din pacate, in general la nunti se fura la bucatarie in disperare, si mancare si bautura! Am aflat si eu de curand chestia asta, prea eram idealista pana acum.... asa ca m-am hotarat sa aduc pe cineva sa mai supravegheze personalul, desi nu tuturor le va conveni chestia asta:gun:
Dar, pe banii mei, fac ce vreau, nu? Daca vreau sa le dau eu cate o sticla, sau prajituri, le dau, dar sa nu ma fure.
Nu spun ca la toate restaurantele e asa, ci doar sa aveti grija, sa nu va strice niste oameni de nimic cea mai frumoasa zi/noapte din viata....

Sa stiti ca aproape peste tot e asa.Dar in general "furtul" se rezuma la fructe, alune , care raman pe masa si pe care nu le luati acasa, sticle de suc incepute , etc.Iar daca in seara aceea mananca si ei din mancarea voastra...asta e , sunt totusi oameni.
Mie ideea de a pune pe cineva paznic la bucatarie sau la bar mi se pare cel putin deplasata.Ganditi-va ca "supraveghetorul" va pleca la toaleta sau in alta parte si atunci chiar ca o sa fure la greu ospatarii doar asa , de ciuda. E doar o parere , poate gresesc.