Ultima vizită a fost: Acum este 17 Mai 2025, 09:52

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 454 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: cununia civila
MesajScris: 05 Sep 2006, 12:16 
Diva

sun,tu esti fericita miresica de sambata care urmeaza nu? cum stai cu pregatirirle...la noi in ultima saptamana a fost o nebunie...tin minte ca ne-am certat noi doi pe baza ca trebuia suc dar ne-a mai ramas si sucuri o gramada ca nu prea s-a baut...la noi in loc de 65 au venit peste 70 cam in jur de 75 asa...ce sa zic ca nu aveam unde sa ii asezam....
mare atentie cu marturiile acelea daca ai facut....ca eu cu iubi faceam marturii in nopatea dinaintea nuntii si lumea a crezut ca sunt de ornament si nu toti le-au luat acasa ca un cadou simbolic....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Sep 2006, 14:15 
Diva

Citat:
sun,tu esti fericita miresica de sambata care urmeaza nu? cum stai cu pregatirirle...la noi in ultima saptamana a fost o nebunie...tin minte ca ne-am certat noi doi pe baza ca trebuia suc dar ne-a mai ramas si sucuri o gramada ca nu prea s-a baut...la noi in loc de 65 au venit peste 70 cam in jur de 75 asa...ce sa zic ca nu aveam unde sa ii asezam....
mare atentie cu marturiile acelea daca ai facut....ca eu cu iubi faceam marturii in nopatea dinaintea nuntii si lumea a crezut ca sunt de ornament si nu toti le-au luat acasa ca un cadou simbolic....

tu de ce nu ai pus poze de la nunta?:o(!):\

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Sep 2006, 14:39 
Diva

Citat:

:D:.:DAsa, asa Angelino ia-le la rost:devil::wok:

nu ma certati fetele...ca le pun zilele astea....curioaselor!!!(X)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Sep 2006, 15:29 
Diva

Citat:

nu ma certati fetele...ca le pun zilele astea....curioaselor!!!(X)

hai fie ....te iertam .....dar nu pt. mult timp....au trecut deja mai bine de 2 saptamani de la nunta!:D:D

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: aoleu
MesajScris: 05 Sep 2006, 21:23 
Senior

pai daca n-am facut la marturii .......in fine am mari emotii pt sambata..sper sa iasa ok totul ,sunt cam dusa cu pluta zilelea astea drept urmare mi-am facut o lista interminabila si postiuri puse peste tot .......(X)

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Re: aoleu
MesajScris: 06 Sep 2006, 14:09 
Diva

Citat:
pai daca n-am facut la marturii .......in fine am mari emotii pt sambata..sper sa iasa ok totul ,sunt cam dusa cu pluta zilelea astea drept urmare mi-am facut o lista interminabila si postiuri puse peste tot .......(X)

asa ne facusem si noi ce trebuie sa facem....si marturii o gramada ...pe nimeni nu prea a interesat...nu-ti mai zic ca am scapat si de valsul miresei la noi nu s-a mai dansat ca am uitat de el.....la noi a fost muzica dance,latino,blues au fost si manele....dar dupa 12 noaptea ....deci sfatul meu e sa nu te agiti prea mult....la noi a fost frumos aranjamentul la masa care l-am facut eu cu iubi in seara dinainatea nuntii si baloanele de la o agentie care au fost superbe si niste vulcani care au fost la intrare cand am sosit de la biserica

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Re: Inca ceva
MesajScris: 07 Sep 2006, 13:57 
Diva

Citat:
Daca stiti ceva de o formatie (nu lautari)pentru nunta din zona asta si de firme/persoane care se ocupa de decoratul salilor va rog sa ma anuntati.:flowers:

mihaela,buna si bine ai venit printre noi.....:lol:...o sa incerc sa iti dau unele detalii in ideea ca te vor ajuta cat de cat....in primul rand v-ati ales nasii deja? ca pt lumanari trebuie vorbit si cu ei....daca platiti voi totul...atunci e ok....buchetele la noi le-a platit sotul meu....nasii au luat lumanarile si au platit biserica....cununia religioasa o faci in ploiesti sau in valeni?
tortul la noi la nunta a fost delicios ...a fost cu martipan...si l-am luat de la cofetaria delice daca stii pe unde e ...
agentia care ne-a decorat noua restaurantul...o sa caut nr de tel si ti-l voi da....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Sep 2006, 14:35 
Diva

Citat:

mihaela,buna si bine ai venit printre noi.....:lol:...o sa incerc sa iti dau unele detalii in ideea ca te vor ajuta cat de cat....in primul rand v-ati ales nasii deja? ca pt lumanari trebuie vorbit si cu ei....daca platiti voi totul...atunci e ok....buchetele la noi le-a platit sotul meu....nasii au luat lumanarile si au platit biserica....cununia religioasa o faci in ploiesti sau in valeni?
tortul la noi la nunta a fost delicios ...a fost cu martipan...si l-am luat de la cofetaria delice daca stii pe unde e ...
agentia care ne-a decorat noua restaurantul...o sa caut nr de tel si ti-l voi da....

anca .....lasa vrajeala si posteaza pozele!!:D:D:p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Sep 2006, 15:59 
Diva

Angelina,nu merge sa pun pozele imi zice ca sunt prea mari....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Sep 2006, 18:49 
Diva

Citat:
Angelina,nu merge sa pun pozele imi zice ca sunt prea mari....

:((:((:((:(( trebuie sa le redimensionezi! Cauta la resize ....optiune in meniu!

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: ce fac doamnele?
MesajScris: 07 Sep 2006, 19:07 
Senior

salut ...hai ca mai am si eu putin pana sa spun "da":wok:si emotii cat casa poporului...cred ca sunt pe o alta planeta ....:alien:dar sper sa fie ok totul...ce va pasa voi gata ati facut-o ...io mai am un pas ..hai k iar am luat-o razna dar voi ma intelegeti fetelor ...mai spune-mi anca momente de la nunta sa stiu si la ce sa ma astept:gun:

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Re: ce fac doamnele?
MesajScris: 07 Sep 2006, 19:10 
Veteran

Te inteleg perfect pt ca si la mine se apropie:mai am o saptamana!!(X)
Ieri am depus si eu actele!!

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: totul pe ultima suta
MesajScris: 07 Sep 2006, 19:20 
Senior

asa ca raluka bafta ....

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 454 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]