Citat:
as vrea sa stiu cat de mult pot taia din cheltuieli facand anumite lucruri singura/cu ajutorul prietenilor? viitorul sot tocmai a vb cu maica-sa, ne da banii de nunta, dar cu o dobanda de 7%.

:gun:
asa ca ma gandesc sa imprumut cat mai putini bani. lumanarile si buchetele vor iesi excelent aranjate de fratele meu, a mai facut pt alte botezuri. altceva? sugestii, fetelor, ca n-am chef sa platesc nunta asta inca doi ani dupa eveniment...
multumesc anticipat.
sa ai grija cu soacra-ta, mai ales dc nu te place! s-o tii cat mai departe si sa te porti frumos cu ea in rarele ocazii in care o sa va vedeti! asta asa, ca un sfat prietenesc:) eu ti-as sugera sa apelezi la o agentie pt husele de scaun..pt ca nu cred ca iesi mai ieftin dc te ocupi de cumpararea materialului, croitor..etc in rest baloane, fluturasi, pietricele, lumanarele pt decorarea restaurantului iti poti cumpara tu..si te salveaza de vreo 10-15 mil. ah, si florile de la cununia civila le poti folosi la decorarea restaurantului! mie chiar imi pare rau ca n-am facut asa:( si cum spunea cineva mai sus alege un restaurant care te obliga sa platesti doar meniul! sa nu faci economie la fotograf si dj sau formatie, ce vrei tu! cu dj-ul iesi mai ieftin, cred:) dj-ul pt ca intretine atmosfera si 70% din reusita cred ca depinde de muzica, iar fotograful pt ca pozele vor fi cea mai frumoasa marturie:love: