Ultima vizită a fost: Acum este 17 Mai 2025, 09:17

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 454 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: totul pe ultima suta
MesajScris: 07 Sep 2006, 19:49 
Veteran

Bafta si tie,mult noroc si sa ai parte de o nunta de vis!!Casa de piatra(daca cumva nu mai intri pana sambata),multa fericire si viata lunga impreuna cu sotul tau!!:lips:%%-:ok:

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Re: Multumiri
MesajScris: 08 Sep 2006, 12:07 
Diva

neata fetele....eu am pus pozele d ela nunta jos la semnatura este o pagina de pe yahoo...si dati clik pe ea acolo....
sun....in caz ca nu mai intrii ca maine stiu ca este ziua cea mare pt tine...iti urez Casa de Piatra ,multa fericire ,sa va iubiti toata viata si mai mult de atat...sa va distrati la nunta ca asta conteaza cel mai mult....
de cand am avut noi nunta s-a facut o traditie cica...de schimbat miresele...asa ca atunci cand te fura ...ai grija la ce ora te fura ca daca e pana in ora 12 noaptea plateste nasul,daca e dupa 12 mirele....la mine a platit mirele cu toate ca ma rapise pana in 12 pe cuvant nici nu stiu ce ora era....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Sep 2006, 12:49 
Diva

Buna dimineata Anca! am intrat cum ai indicat tu si intra pe pagina mea de yahoo photo! cred ca nu stiu ce sa mai fac! (X):rolleyes:

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: nasii
MesajScris: 08 Sep 2006, 13:51 
Diva

Buna! intrebare: daca nasii mei (o pereche dintre ei, ca am doua ca asa a fost sa fie!) din motive obiective nu pot venii in tara, invitatiile sunt impartite deja, daca o sa apar numai cu o pereche de nasi e de rau?! sau ar fi indicat sa vorbesc cu altcineva?!? - din fericire am de unde alege si sunt dispusi sa ne fie nasi! ce parere aveti?!

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Re: nasii
MesajScris: 08 Sep 2006, 14:06 
Diva

gata am rezolvat problema cu pozele..deci merge...sper sa va placa pozele...;)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Sep 2006, 14:07 
Diva

Citat:
Buna dimineata Anca! am intrat cum ai indicat tu si intra pe pagina mea de yahoo photo! cred ca nu stiu ce sa mai fac! (X):rolleyes:

mihaela...scuze am scris eu gresit de aceea intra la tine....am uitat sa scriu cu albumul ceva....asa ca puteti sa va uitati la poze....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Sep 2006, 14:22 
Diva

Citat:

mihaela...scuze am scris eu gresit de aceea intra la tine....am uitat sa scriu cu albumul ceva....asa ca puteti sa va uitati la poze....

merge!!! :lol: ma duc sa ma uit la poze!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Sep 2006, 15:08 
Diva

Citat:
gata am rezolvat problema cu pozele..deci merge...sper sa va placa pozele...;)

super misto...imi plac lumanarile...ce zapacita esti !!! Ai intrat cu voalul pe fata in biserica!:D:D Bv! Casa de piatra!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Sep 2006, 15:11 
Diva

Citat:
super misto...imi plac lumanarile...ce zapacita esti !!! Ai intrat cu voalul pe fata in biserica!:D:D Bv! Casa de piatra!!

si eu pe aici! si scuze pt naivitatea intrebarii! dar nu se intra cu voal pe fata in biserica?!!?!:o

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Sep 2006, 15:13 
Diva

Citat:

si eu pe aici! si scuze pt naivitatea intrebarii! dar nu se intra cu voal pe fata in biserica?!!?!:o

eu nu am intrat! Teoretic daca esti virgina intri! Eu nu am fost si nici nu am tinut mortis sa intru! Chiar am evitat chestia asta cu voalul...nu imi place ideea!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Sep 2006, 15:14 
Diva

Citat:

eu stiam ca da...mie de cand mi-a pus voalul de acasa sora mea l-a pus ca nasa a preferat sa mi-l puna soara mea...a zis ca imi ridic voalul abia dupa ce ne pune alea pe cap sau dupa slujba....acuma depinde si dupa gustul fiecaruia...noi cu mana pe inima chiar ne-am ales gresit nasii dar asta e...aviz viitoarelor mirese...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Sep 2006, 15:16 
Diva

Citat:

eu stiam ca da...mie de cand mi-a pus voalul de acasa sora mea l-a pus ca nasa a preferat sa mi-l puna soara mea...a zis ca imi ridic voalul abia dupa ce ne pune alea pe cap sau dupa slujba....acuma depinde si dupa gustul fiecaruia...noi cu mana pe inima chiar ne-am ales gresit nasii dar asta e...aviz viitoarelor mirese...

Am nasi simpatici si care nu o sa vina cu idei sau pretentii! unde mai pui ca ne sunt si prieteni!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Sep 2006, 15:19 
Diva

si stii cum se spune, cate bordeie atatea obicee! daca voalul arata bine si pe fata, il pui pe fata si gata! doar sa se potriveasca cu restul tinutei!:unsure:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Sep 2006, 15:29 
Diva

Citat:
si stii cum se spune, cate bordeie atatea obicee! daca voalul arata bine si pe fata, il pui pe fata si gata! doar sa se potriveasca cu restul tinutei!:unsure:

da asa e...hai ca mai ai un pic pana la nunta si tu....:lol::ok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Sep 2006, 15:31 
Diva

Citat:

da asa e...hai ca mai ai un pic pana la nunta si tu....:lol::ok:

stiu!!! nu am cum sa uit! dar nu tin cont de traditii, decat asa pe ici pe colo! de exemplu nu o sa ma leg cu batic! oricum nu o sa fie o nunta traditionala!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Sep 2006, 11:56 
Diva

Casa de piatra , sun!!! Sa ai o nunta ca in povesti...sa fiti fericiti asa toata viata..sa aveti o casnicie frumoasa si implinita....sa va distrati la nunta ca acest moment este unic in viata si iti vei aminti de el cu multa placere.....inca o data casa de piatra si asteptam pozele ....;):~*:ok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Sep 2006, 18:10 
Diva

fetele....nu prea dati semne ...sun sper ca ai avut o nunta superba...abia asteptam pozele...
asteptam detaliii....
sambata e nunta ralukai daca tin eu minte bine....asa ca raluca cum stai cu emotiile?

;)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Sep 2006, 18:21 
Veteran

Stau super naspa!!In primul rand tot weekend-ul am zacut cu febra 40 si acum nu mai am febra,dar nu pot sa mananc si sa dorm!!

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 454 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]