Ultima vizită a fost: Acum este 08 Iul 2025, 23:29

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 435 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 18, 19, 20, 21, 22  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: In ce stadiu suntem cu pregatirile - V
MesajScris: 07 Sep 2006, 19:51 
Diva

Citat:
Cristina, CASA DE PIATRA si multa fericire! Sa fii cea mai frumoasa! Distractie placuta!:kiss::glass::lol:

merci din suflet.

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Re: salutare!
MesajScris: 08 Sep 2006, 14:53 
Diva

Citat:
sunt noua pe-aici, abia aseara am fost ceruta in casatorie. voi avea mare nevoie de ajutor, nunta ne-o vom organiza singuri, fara agentie, fara socrii, fara parinti, in mare parte si datorita faptului ca "socrella" nu ma inghite. :rocker:planuim o nunta pentru luna iunie 2007. invatati-ma! cu cat timp inainte se alege localul? de unde incep? help me, pls!
Maria

dupa ce ai nasii...alegi localul , apoi biserica! Prin decembrie-ianuarie ar fi bine sa dati avansul la restaurant. Acum mergeti la vizionari de localuri!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Sep 2006, 14:54 
Diva

Citat:
sunt noua pe-aici, abia aseara am fost ceruta in casatorie. voi avea mare nevoie de ajutor, nunta ne-o vom organiza singuri, fara agentie, fara socrii, fara parinti, in mare parte si datorita faptului ca "socrella" nu ma inghite. :rocker:planuim o nunta pentru luna iunie 2007. invatati-ma! cu cat timp inainte se alege localul? de unde incep? help me, pls!
Maria

Felicitari si bine ai venit! localul se alege c-am de pe acum! (X) cu asta ar fi bine sa incepi!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Sep 2006, 14:57 
Diva

Citat:
Maria

Si noi ne organizam singuri nunta! mai mult eu! ca puiul meu nu se pricepe! avem nunta in oct, la biserica am fost inainte de Pasti! erau deja programari facute! asa ca parerea mea e ca cu cat mergi mai repede cu atat mai bine! ati stabilit data nuntii?! asta e important! ;)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Sep 2006, 15:01 
Diva

un sfat! pentru a reduce din cheltuieli orintati-va pentru un local unde platiti numai meniurile! sa intrebi daca vi se permite sa aduceti bautura - iesi mai ieftin! prajiturile, fructele! Fii atenta ca sunt locatii care percep si un fel de chirie pentru sala/restaurantul respectiv! tocmai am fost la o nunta duminica si sala a avut chirie, asa pe ochi frumosi, 35 milioane, o alta sala in aceeasi cladire era 60 mil! era si acolo o nunta si am intrebat! in mod obisnuit nu se plateste sala!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Sep 2006, 15:03 
Diva

Citat:
Maria

bine ai venit! eu am facut asa: mai intai am cautat localul, am dat avansul..pe urma biserica si pe urma nasii! eu am avut nunta in mai si localul l-am rezervat din decembrie, desi cautarile le-am inceput din octombrie..eu zic sa incepi sa cauti, mai intai gandeste-te cam cati invitati vei avea, ce fel de restaurant ti-ai dori...si da un search pe net. lista de restaurante de pe site, iti va fi de ajutor cu siguranta! eu aici am gasit..si nu dispera, probabil o sa vezi vreo 20 si n-o sa-ti placa niciunul...dar sigur vei gasi si Restaurantul:) succes!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Sep 2006, 15:09 
Diva

Inseamna ca eu am fost norocoasa in privinta alegerii restaurantului fiindca pana sa ma gandesc la nunta, nu m-am gandit ce mi-ar placea! dar in momentul cand am ales data nuntii, imediat am ales si locatia fara sa o fi vazut macar! prietena mea e "vinovata"! am fost , am aruncat ochii de jur imprejur, am intrebat "pot face asta?! aici se poate asa?! " ok! am scos avansul si am plecat! am adus fetele de la firma care se ocupa de aranjament - si pe ele tot la prima vedere le-am angajat! si in privinta asta merge totul brici! sa ma tina buzunarele! ca le fac toate de capul meu si pe banii mei , se inetele! O:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Sep 2006, 15:22 
Diva

daca vrei sa faci totul singura - se poate, talent si rabdare sa ai! incepand cu invitatiile - iti cumperi ce iti trebuie de la librarie si gata! le confectionezi cum vrei! la fel cu aranjamentul pentru sala, depinde ce tema alegeti - cu flori sau cu baloane! puteti face totul singuri - eventual va ajuta prietenii! dar sa stabiliti clar ce anum vreti sa faceti nu sa mergeti pe dibuite!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Sep 2006, 15:26 
Diva

puncte de stabilit:
1. data nuntii
2. ales / rezervat locatie petrecere
3. ales biserica si programare cununie - include plata (700-1 mil rol)
4 stabilit tema nuntii, culorile folosite, accesoriile
5. o sa aveti DJ sau formatie (vorbit din timp, ca sunt ocupati) - poti face economie si sa se ocupe cineva din familie de muzica, iti faci singura cd/dvd-urile cu muzica, stabilesti ordinea, si gata, ai muzica!
6. rochia, costum, verighete - aici nu scapi de cheltuiala!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Sep 2006, 15:29 
Diva

se intelege ca trebuie sa iti alegi nasi - nu te gandi la unii simandicosi, cel mai bine sa fie dintre prietenii vostrii, de varsta apropiata! dau bine in fotografii :D si o sa va si distrati de minune!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Sep 2006, 15:31 
Diva

Citat:
as vrea sa stiu cat de mult pot taia din cheltuieli facand anumite lucruri singura/cu ajutorul prietenilor? viitorul sot tocmai a vb cu maica-sa, ne da banii de nunta, dar cu o dobanda de 7%.:wokno::gun:
asa ca ma gandesc sa imprumut cat mai putini bani. lumanarile si buchetele vor iesi excelent aranjate de fratele meu, a mai facut pt alte botezuri. altceva? sugestii, fetelor, ca n-am chef sa platesc nunta asta inca doi ani dupa eveniment...
multumesc anticipat.

sa ai grija cu soacra-ta, mai ales dc nu te place! s-o tii cat mai departe si sa te porti frumos cu ea in rarele ocazii in care o sa va vedeti! asta asa, ca un sfat prietenesc:) eu ti-as sugera sa apelezi la o agentie pt husele de scaun..pt ca nu cred ca iesi mai ieftin dc te ocupi de cumpararea materialului, croitor..etc in rest baloane, fluturasi, pietricele, lumanarele pt decorarea restaurantului iti poti cumpara tu..si te salveaza de vreo 10-15 mil. ah, si florile de la cununia civila le poti folosi la decorarea restaurantului! mie chiar imi pare rau ca n-am facut asa:( si cum spunea cineva mai sus alege un restaurant care te obliga sa platesti doar meniul! sa nu faci economie la fotograf si dj sau formatie, ce vrei tu! cu dj-ul iesi mai ieftin, cred:) dj-ul pt ca intretine atmosfera si 70% din reusita cred ca depinde de muzica, iar fotograful pt ca pozele vor fi cea mai frumoasa marturie:love:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Sep 2006, 19:53 
Diva

Citat:
Maria

Pentru inceput, alege restaurantul. Depinde de unde esti, din ce oras si in ce local vrei sa faci, ca sa stii cu cat timp inainte trebuie sa rezervi restaurantul. Daca e unul renumit, trebuie sa-l rezervi cu mult inainte. La mine a fost cu un an inainte pentru ambele locatii(si Cluj si Galati.) Apoi localul ales ai timp pentru celelalte. Nasii, nu dispera daca nu gasesti din prima, pana la urma ii gasesti pe cei mai buni! Apoi citeste mesajele de pe acest site si stii ce ai de facut. Fetele de pe acest site iti raspund oricand ai nevoie de ceva, doar intreaba, sunt sigura de asta.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Sep 2006, 12:47 
Diva

mariaoffice1,bine ai venit...si Felicitari pt marele eveniment....!!!:ok:
in primul rand...alegeti data nuntii ...dupa asta...alegeti locatia unde veti avea nunta....pe urma va orientati ce biserica ati dori sa faceti nunta...si sa platiti rezervarea ...asta nu e prea mult...pe noi ne-a costat 300.000 acolo o fi vreo 500.000 ....pe urma vorbiti cu nasii abia dupa ce va hotarati...dar inainte vorbiti cu ei....asta abia dupa ce ati alea restaurantul....
pe urma....eu zic ca urmeaza intalnirea cu parintii tai si ai lui...noi asa am facut....undeva la un restaurant....sa nu se certe care la cine sa mearga....
cu vreo 2-3 luni inainte d enunta e bine sa luati vinul....
sa te uiti dupa rochia de mireasa....sa iti faci o idee ce a mai aparut cu ce ti-ar sta bine...
nu te grabi d epe acum sal e iei.... tot atunci vorbesti cu undj sau formatie depinde ce vrei asta cu 3-4 luni inainte zic eu....sau daca e ocupat chiar si cu 5-6 luni ...asta e alegerea ta.....
stabiliti cu nasii daca faceti dupa traditii sau nu...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Sep 2006, 13:58 
Diva

Citat:
AMR 53 aici!:)

maine ma duc sa comand rochia, sa luam hainele lui iuby si ne mai luam o durere de pe cap :)

restul cu 2 sapt inainte de nunta (Adik detaliile)

ai inviat??:huh:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 435 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 18, 19, 20, 21, 22  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]