Ultima vizită a fost: Acum este 28 Iun 2025, 17:19

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 777 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 39  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Idiotenii si aberatii pe langa subiect!!
MesajScris: 12 Sep 2006, 12:03 
Veteran

Citat:
vi-l spun eu : s-a clonat!!!:p:p

Radeti voi radeti! Dar eu sunt exilata la Bascov, la punctul de lucru pt cateva sapt. Acolo nu avem net, asa ca am trecut pe la birou sa va salut, sa va pup, sa va urez barfa placuta. Cum am reusit sa ajung la 3 nunti? 2 au fost sambata si am mancat primele 2 feluri la Valcea, restul la Pitesti, iar duminica la Muscel am reusit sa rezist pana la friptura. Trebuie sa va spun ca am o stare ffffff naspa. Imi vine sa plang din orice. AMR 18 zile. SA fie de la asta? Sa-mi tineti pumnii sa iasa bine.:lips::lips::lips::lips::lips::lips:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Sep 2006, 12:34 
Veteran

Citat:

looool fata, ce dor mi-a fost de tine.:p
Adevarul este ca unde te aflii tu acum, cred ca nici lupii nu urla, de unde sa ai net:D cand aia de-abia asteapta sa rasara soarele:D Hai ca iti trimitem niste "pumni" ca ai nevoie! Asta ca ne tii pe jar:-` De venit o sa vii tu la biroul "central" dupa nunta presupun ca doar n-o sa "dansezi cu lupii" toata viata acolo pe coclauri.
Te pup si nici o baza! Noi te sustinem . Vremea este de partea ta!:lips:

Multumesc pt incurajari:lips:Vin sigur dupa nunta la birou.Defapt dupa luna de miere. Apropos, plec in Antalya.Cadou de nunta de la parintii mei. O sa-mi fie dor de voi. Sa fiti cuminti:lips::lips::p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Sep 2006, 13:17 
Veteran

Citat:

Normal, de la parintii tai :wacko: ca ai lui ti-au dat pe baiet:D

Si ce baiet:o ZGARCIT. Daca era dupa el ma ducea la tara la bunici in luna de miere. Da' i-arat eu lui:mellow::mellow::mellow:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Sep 2006, 13:19 
Veteran

Citat:
Pai nu mai putem decat sa iti uram o nunta de vis, casa de piatra, si un concediu care sa merite denumirea de "luna de miere"!
Si ca vorbeam de plecari, weekend-ul viitor (nu de saptamana asta) plecam la munte, doar noi doi! Ca nu ne-a vazut muntele de loc pe anul asta, si m-am saturat de mers cu altcineva in afara de sotul proprietate personala...

Multumesc, la fel si voua: un week-end superb!Asa tre sa fie wk-nd petrecute cu sotul proprietate personala:D:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Sep 2006, 13:25 
Veteran

Citat:
Nu ma pot abtine: tu l-ai ales.
:kiss:
Dar lasa ca e bine sa fie unul mai econom; ma uit la noi: eu sunt mana sparta si Victor mai econom. Nu strica, mai ales ca daca vede ca imi place intr-adevar ceva ma incurajeaza sa imi iau. Dar de cand sunt cu el nu mai arunc banii pe tampenii..

Da, eu l-am ales:~* E un econom, intr-adevar. Dar cand vine vorba de luna de miere....Parca nu te lasa inima sa economisesti. Sau sunt eu prea visatoare si el prea realist?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Sep 2006, 13:48 
Veteran

Citat:

Si eu sunt cheltuitoare. Cand ajung in en-grossuri trec pe langa rafturi si jap, jap se umple cosul. Cand ma uit sa vad ce am pus in el, este pe jumate. Sotul mai pune si el pe raft inapoi chestii care chiar nu ne trebuie atunci:~*

Ei, lasa ca stim filmul asta:D. Dar acum e altceva. Eu chiar vreau sa fac din nunta asta "something to remember". Dar probabil ca el, din obisnuinta, e tentat sa refuze: e prea mult, pe prea scump.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Sep 2006, 14:08 
Diva

Citat:
a cautat si cel mai bun raport calitate pret. Si cu asta sunt de acord.
Vorbea economistu'!!:p:p:p:p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Sep 2006, 19:22 
Diva

Citat:

Fi-ti-ar raportul sa-ti fie!:D da, tu azi nu trebuia sa pleci la Pecineaga, parca asa, nu?:D

ma distreaza acest topic:) sunt foarte plictisita azi si chiar ma amuza ce-ati scris voi aici!:lips:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Sep 2006, 19:23 
Veteran

Citat:

Fi-ti-ar raportul sa-ti fie!:D da, tu azi nu trebuia sa pleci la Pecineaga, parca asa, nu?:D

La Bascov, fata! Te plictisisi deja de mine? Fac naveta, te superi?:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Sep 2006, 19:23 
Diva

Citat:

pecineaga e undeva langa constanta?

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 777 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 39  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]