Citat:
Mai, sa stii ca nu ma pot chiar plange. Am basici in talpi si de-abia pot pasi:D:D. Ieri am ajuns acasa la 6 dim. si am dormit vreo 2 ore, pana la 8 ca Diana, normal ce stia ca ma-sa a fost la chef:-` si normal a trebuit sa ma trezesc si mi-am facut o baie beton care m-a trezit din starea:zoombie: si la am mai dormit pe urma 2 ore cand s-a culcat Diana pe la 2 dupa-amiaza . Deci de la 2 la 4. La 4 fix suna fina si ne invita la Ciorba de burta la mama ei acasa. O lasam pe aia mica la mama mea la curte si noi plecam la ciorba in galop(X)
Acolo , cand am intrat s-a chiuit si mi s-a pus o salba de gat facuta din ciusca bulgareasca , snurul fiind din sarma:-`. pe langa acest minunat colier:D am primit si un dovleac lung care semana cu o sss..a:-`:D. Pe acest dovleac erau prinse si 2 balonase:D. Tin sa mentionez faptul ca era aproape cat mine (eu nu sunt inalta). Mi s-a zis ca era vechi de 2 ani (dovleacul), crescut cu grija de cumatru:D. Urmeaza sa-l dam cu lac sa il punem drept obiect de arta in living:D.
Nasu a primit o palarie de vanatoare, pescuit si un scaunel tot asa de gratar sau pescuit:rocker:
Pe urma am trecut la ciorba. Prima data am fost serivita eu, si mi-a placut ca de fieacre data cand se punea ciorba la oameni in fata, de striga : Are onoare???? Si toti in cor: Areeee!!!:D:D
o asa nasa trasnita...a primit un cadou pe masura!:lips::lips::lips::lips: cred ca tu ai fost "animatoarea" nuntii! E naspa dupa ...ca te simti mahmur vreo saptamana!:D:D