Ultima vizită a fost: Acum este 28 Iun 2025, 14:43

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 777 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 39  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Idiotenii si aberatii pe langa subiect!!
MesajScris: 12 Sep 2006, 19:27 
Diva

Citat:

Fata, te pup. Bine ati venit si cred c-o sa mai postam pe-aci , da? Mai ales voi miresele ca eu sunt din partea nasilor si cred ca sunt singura care bantuie pe-aci. Nici nu stiu daca se cade frumos sa fiu si eu aci cu voi in randul mirselor dar acum, avand in vedere ca si voi ati trecut de faza nunta, ma simt mai in largul meu:-`:D

trebuia sa bantui pe-aici de cand a fost infiintat site-ul! mie la inceput chiar mi se parea ca suntem ca niste caini surzi la vanatoare:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Sep 2006, 19:45 
Veteran

Citat:

pecineaga e undeva langa constanta?

Nu stiu, o fi? Ne zice Batori maine. Oricum eu mai departe de Bascov, Arges n-ajung. Poate sa zica ea ce-o zice:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Sep 2006, 12:41 
Veteran

Citat:

iti era cam frica hotomana mica, ai? Da, este prin Constanta. Mai! tu sigur nu umbli cu harta in buzunar? Nu stiu, ziceam si eu asa :-` ca prin ce coclauri bate piciorul tau si la stilul tau dadaist ma astept la orice:-`

Eu nici cu harta in fata nu cred ca ma descurc prin C-ta. Si ai dreptate cand zici coclauri. Da' ne descurcam si noi cum putem pe-aci prin Arges:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Sep 2006, 12:49 
Veteran

Citat:

iti era cam frica hotomana mica, ai? Da, este prin Constanta. Mai! tu sigur nu umbli cu harta in buzunar? Nu stiu, ziceam si eu asa :-` ca prin ce coclauri bate piciorul tau si la stilul tau dadaist ma astept la orice:-`

Hai sa te pun la curent cu ce-am mai facut: am fost la proba la rochia de mireasa, dar nu mi-am dat seama ce-o sa iasa, m-am programat la coafor si la cosmetica, iar azi merg sa dau comanda de lumanari si buchete. Pana aici e bine, o sa zici. Dar ce te faci cu o nebuna ca mine! Am o stare atat de naspa incat imi vine sa nu ma mai marit. Imi vine sa plang din orice. Ce sa fie, ce sa fie? Spune-mi tu ca ai mai multa experienta:lips:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Sep 2006, 20:47 
Veteran

Citat:
Liniste ca de mormant pe-aci:wacko:
Pe unde sunteti fratilor?!(X)

E o perioada mai agitata pt mine. Incerc sa pun lucrurile la punct inainte sa plec in concediu si in acelasi timp sa fiu in grafic cu pregatirile de nunta. De-aia percutez mai greu. Dar ma gandesc la voi:flowers:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Sep 2006, 20:51 
Veteran

Citat:

Mare dreptate ai! Noi am fost in Antalya la all inclusive si am venit grasi amandoi. Au turcii niste manacaruri...:food::food::wacko:

Vrei sa-mi strici luna de miere? Si eu tot in Antalya la all inclusive merg. Dar chiar tre sa ma stresez dinainte? Defapt... mie nici nu-mi trebuie Antalya. Cinci nunti pe luna au rezolvat problema Kg in plus.

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 777 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 39  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]