Citat:
stiti care e toata chestia pana la urma?...nunta oricum trece...indiferent daca e o zi fericita sau nu, trece si e o singura data in viata (sau cel putin asa speram sa fie

)...asa ca, ganditi-va cum vreti sa treaca...vreti sa va aduceti aminte de nunta ca de ceva unic, minunat sau vreti sa va amintiti cat ati fost de stresate? nici pe mine sfaturile nu m-au ajutat, chiar credeam ca voi fi relaxata si fericita si acum imi pare rau ca am lasat prea multe chestii sa ma supere in ziua nuntii...si asta nu se poate repeta...fiti fericite, traiti ziua nuntii !
o sa uiti de momentele neplacute, sau o sa-ti amintesti razand...peste ceva timp o sa te gandesti doar la ceea ce a fost fumos, o sa te uiti la poze si la dvd si o sa-ti spui: cat de frumosi si fericiti eram! a fost frumoasa nunta noastra!:love:
eu chiar m-am uitat zilele astea la dvd si am fost cu zambetul pe buze tot timpul, nu m-au mai deranjat acordurile latino care mi se pareau interminabile la nunta:) mi s-a parut chiar funny ca ma-nvarteam si radeam intruna:)