Ultima vizită a fost: Acum este 28 Iun 2025, 16:30

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 777 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 39  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Idiotenii si aberatii pe langa subiect!!
MesajScris: 20 Sep 2006, 15:29 
Veteran

Citat:

Fata, la tine de cat pot si eu sa vad in poza pe care-ai postat-o la instrumente:wacko:, ca vad doar un cap frumos si un bust la fel de frumos, eu stiu, pare sa fii slaba si nu cred ca o mancare din Antalya sa te afecteze:D

:lips:Draguta, ca-ntotdeauna! Nu sunt nici grasa nici slaba. Dar n-auzi ce zic fetele? Dupa luna de miere e problema. Si eu care credeam ca in Turcia ne dau aia numai carne de oaie (eu nu mananc asa ceva).

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Sep 2006, 15:49 
Veteran

Citat:

Stai linistita, o sa iasa o luna de miere de vis, cu sau fara mancare multa. Eu sunt mai pofticioasa din fire si nu m-am putut abtine sa nu gust din toate. Adevarul e ca ma cam infometasem inainte de nunta si apoi mi-am facut de cap :devil::devil: Dar nu trebuie sa-ti faci griji. Se si consuma multe calorii...:~*:~*:-`:D

Se consuma, nu? De-aia plec in Antalya. Sa nu ma mai deranjeze nimeni cand incerc sa mai consum cate o calorie, ceva :p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Sep 2006, 15:51 
Veteran

Citat:
Ai noroc! Nu risti sa iti stea fusta pe solduri in loc de mijloc si sa fie nevoita domnisoara de onoare sa ti-o prinda in bolduri la nunta! Ca eu (care am slabit tapan cu doar 10 zile inainte de nunta) asa am patit....

eu mai am o sapt. pana la nunta si rochia nu e gata. Cred ca or sa mi-o aduca direct la biserica. Asa ca mai e loc de slabit:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Sep 2006, 15:39 
Veteran

Citat:

Fata, lasa rochia c-o sa vina la timp. tu consuma caloriile cum trebuie:D. Mananca cat te tin curelele si pe urma consuma caloria pe el:devil:, numsi sa fii atenta la amanunte:D sa nu se trezeasca cu cate-o "palasca" (ma refer la ce-oi manca)peste fatza:D

Cotzo! Cotzoooo! Ce ai patit? Nu te simti bine? Sau ai dat o fuga pe la ITM?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Sep 2006, 22:26 
Diva

Citat:

La ce te referi cand spui ITM?:wacko:
Ca nu vad aluzia. help me !:blink::flower:
I= Inspectoratul, T- Teritorial, M= Munca!!! Inspectoratul Teritorial de Munca!!! Nu lucrezi in resurse umane???? :o:o:o:o Nu te duci sa vizezi carti de munca si contracte ....nu iti fac nesimtitii de functionari nervi si spume??? :p(?):p:p Asta e aluzia!;);)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Sep 2006, 11:59 
Veteran

Citat:
I= Inspectoratul, T- Teritorial, M= Munca!!! Inspectoratul Teritorial de Munca!!! Nu lucrezi in resurse umane???? :o:o:o:o Nu te duci sa vizezi carti de munca si contracte ....nu iti fac nesimtitii de functionari nervi si spume??? :p(?):p:p Asta e aluzia!;);)

Foare bine ai explicat:D Multumesc. Cam asta ziceam si eu. Ce s-a intamplat cu tine draga Batori, de n-ai dat nici un semn de viata ieri? A fost maraton "Tanar si nelinistit" sau slujba te-a retinut?:p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Sep 2006, 14:18 
Veteran

Citat:

Lol, merci fata, da ieri chiar am fost la ITM:wacko: si cred ca de-asta nu am prins aluzia, totusi nu stiam de ce se ratzoia cotzo de rashelita la mine:o:D:p

De dor, draga de dor!:D De-aia.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Sep 2006, 14:37 
Veteran

Citat:

Stau si ma intreb (?) Dupa faza cu "maestru" oare ce m-or face(?) Zmeu cumva(?) Mi-ar placea:-` rosie!! Fiesta chic:D:D

Nu zmeu, draga - COTZOHALA:-`:-`

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Sep 2006, 14:42 
Veteran

Citat:

Nu zmeu, draga - COTZOHALA:-`:-`

COTZOHARLA:~*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Sep 2006, 14:46 
Veteran

Citat:

loooooooooool
Eu cred ca tu vrei sa ajungi asa:-` si mori de ciuda c-o sa ma faca pe mine prima "pioniera" in seria intai:-`:D

Fa-te tu "pioniera"! Ca eu ma fac "tanar UTC-ist", na sa te oftici.

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 777 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 39  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]