Ultima vizită a fost: Acum este 28 Iun 2025, 22:32

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 777 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 39  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Idiotenii si aberatii pe langa subiect!!
MesajScris: 22 Sep 2006, 17:50 
Veteran

Citat:
La mine e o liniste incredibila! Nu inteleg ce se intampla. Probabil ca peste un timp de (si nu cred ca prea lung) o sa ma plang ca am prea mult de lucru... Ca de mult nu am mai stat 14 ore la birou!
:mellow:

Eu am destula treaba, dar n-am chef. Ai o solutie pt asta? Eu sunt cu gandul la nunta, trebuie sa-mi iau rochia azi la 4, sa-mi cumpar floricele... Chiar nu-mi sta gandul la munca. E grav?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Sep 2006, 17:57 
Veteran

Citat:

Eu m-am maritat si tot cu gandul la nunta sunt:mellow: Si desi as avea ce face, m-am hotarat sa nu mai fac nimic ca mi-e lene...M-am uitat la poze...:-`

Foarte bine! Asa si trebuie: sa stai cu gandul la nunta cat poti de mult. Si inainte si dupa. Pana la urma e un eveniment unic in viata si trebuie trait (si amintit) asa cum se cuvine. Si mai da-i naiba de furnizori ca mai pot fi platiti si dupa 16 oct cand vin din concediu:D.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Sep 2006, 23:44 
Diva

Citat:
ufff numai eu intru asa tarziu? :-` toate va faceti de cap pe aici ziua, eu ziua muncesc si n-am cum sa va vizitez (stiu ca si voi munciti, nu dati!!! :D ), si intru seara dar e pustiu...nu mai zic ca in weekend parca e accesul interzis :D...si eu postez cand deja subiectul a fost uitat...:-` :~*
sa aveti un weekend minunat! :flowers:

stai linistita ca nu esti singura...eu pot sa intru si ziua dar imi place mai mult seara...chiar seara tarziu...:mellow:

intr-adevar, pacat nu e nimeni pe aici seara...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Sep 2006, 13:01 
Veteran

Buna fetelor! Cred ca azi este ultima zi cand intru pe ghid (de la serviciu, cel putin :D)inainte de nunta. Am emotii foarte mari, dar abia astept ziua cea mare. Asa ca va pup:lips::lips::lips: si va rog: TINETI-MI PUMNII!!! Mi-i dati voi cand ma intorc:D.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Sep 2006, 13:06 
Diva

Citat:
Buna fetelor! Cred ca azi este ultima zi cand intru pe ghid (de la serviciu, cel putin :D)inainte de nunta. Am emotii foarte mari, dar abia astept ziua cea mare. Asa ca va pup:lips::lips::lips: si va rog: TINETI-MI PUMNII!!! Mi-i dati voi cand ma intorc:D.

Eu ma inscriu sa ti-l tin pe dreptul :D. O sa fie super, sunt convinsa !;)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Sep 2006, 13:16 
Veteran

Citat:
Eu ma inscriu sa ti-l tin pe dreptul :D. O sa fie super, sunt convinsa !;)

Multumesc mult! Sper si eu:lips: Pt. stangul se inscrie cineva?:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Sep 2006, 14:40 
Veteran

Citat:

Eu zic sa te relaxezi, ca nu are ec sa mearga rau...Si chiar si micile necazuri care apar o sa-ti starneasca rasul mai tarziu...:ok: Chiar daca in momentul ala o sa ti se para un capat de tara...

Se pare ca tu ai un simt al umorului foarte dezvoltat:rocker:. Eu nu stiu ce faceam cu crinolina, cu volanasele. Serios! Cred ca injuram de mama focului. Asta ca sa nu plang. Oricum sunt convinsa ca mici incidente apar, dar sper sa fie chiar asa: mici.

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 777 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 39  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]