Ultima vizită a fost: Acum este 27 Iun 2025, 20:14

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 148 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Mesaje Private suparatoare
MesajScris: 27 Sep 2006, 17:52 
Diva

Citat:
cea mai de kkt faza e alta! Cei care posteaza poze ...si n-au nici o gara cu site-ul asta...isi fac mai multe conturi sau ii pun pe prietenii lor sa-si faca si incep sa se linga in urechi pe la galerie de ti se face scarba! As propune webmasterului sa stearga conturile care nu au activitate!:)

Am mai spus si cu alta ocazie! nu imi place sa vad ca sunt unele/unii care stau ascunsi! nu merita luati in seama!:wokno:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Sep 2006, 18:46 
Diva

Oof, am fost si eu plecata cateva ore de la calculator si am pierdut atatea...:((
Eu sincer, nu stiam ca nu e "politicos" sa comentezi si negativ... Mai ales cand sunt doar poze de pe net, adica nu personale (ca la personale mi se pare aiurea sa ma bag). In fond, d-aia sunt puse acolo, ca sa fie comentate, nu? Nu ca sa primeasca numai laude... Sau am inteles eu gresit?:wacko:
Anyway, la mine e invers: unde imi place, nu scriu nimic, dar unde gasesc vreo oribilitate nu ma pot abtine...:x Inca nu mi-a zis nimeni nimic, dar o sa fiu mai atenta la ce comentez de acum inainte...:-`

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Sep 2006, 19:31 
Diva

eu sunt oarecum de acord cu alex. daca ai postat o poza la galerie, inseamna ca-ti asumi si "riscul" unor critici... daca nu vrei sa fii criticat, multumeste-te cu postarea pozelor la "instrumente" :ok:
iar faza cu "gusturile nu se dicuta" e de 2 lei :D... cum altfel mai putem vorbi de bun-gust si prost-gust? :D
eu am primit o singura data un mesaj privat de la autoarea unei poze pe care am comentat-o, dar tot imi mentin parerea :D... in schimb, mai recent am ajuns la concluzia ca unii nu trebuie atinsi nici macar cu o floare, daramite cu un cuvant :ok:... pana si un sfat e considerat rautate, asa ca ma multumesc sa privesc si sa comentez doar pozele care intr-adevar ma impresioneaza :D... fiindca facerea de bine... :ok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Sep 2006, 19:50 
Diva

Apropo, nu vi se pare ca ar trebui sa ai si obtiunea de vot 0 stelute? Ca poate pentru unele poze, 1 e cam mult...:devil:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Sep 2006, 20:15 
Veteran

Citat:
eu sunt oarecum de acord cu alex. daca ai postat o poza la galerie, inseamna ca-ti asumi si "riscul" unor critici... daca nu vrei sa fii criticat, multumeste-te cu postarea pozelor la "instrumente" :ok:
iar faza cu "gusturile nu se dicuta" e de 2 lei :D... cum altfel mai putem vorbi de bun-gust si prost-gust? :D
eu am primit o singura data un mesaj privat de la autoarea unei poze pe care am comentat-o, dar tot imi mentin parerea :D... in schimb, mai recent am ajuns la concluzia ca unii nu trebuie atinsi nici macar cu o floare, daramite cu un cuvant :ok:... pana si un sfat e considerat rautate, asa ca ma multumesc sa privesc si sa comentez doar pozele care intr-adevar ma impresioneaza :D... fiindca facerea de bine... :ok:

Comentariile si alte adaugiri din partea-mi sunt de prisos.:lips::lips::wok::wok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Sep 2006, 17:09 
Diva

Citat:
asa ca ma multumesc sa privesc si sa comentez doar pozele care intr-adevar ma impresioneaza :D... fiindca facerea de bine... :ok:

da...gina a exprimat cel mai bine si punctul meu de vedere...
ideea e ca unele persoane ar trebui sa stie si sa accepte critici...nu doar sa astepte laude...adica, cel putin eu, asa gandesc...daca pun o poza la galerie nu ma astept sa placa tuturor...si celor carora nu le place n-au decat sa isi spuna parerea, daca asta vor...pana la urma, e doar o parere care nu schimba cu nimic lucrurile...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Sep 2006, 17:19 
Diva

Citat:

:ok:

Buna! eu am spus ca "gusturile nu se discuta" - tocmai pentru faptul ca ce imi place mie, altei persoane ii poate displace! asta e ideea! exact cum e si cu frumusetea! fiecare are o imagine despre aceasta! ce era considerat frumos in urma cu zeci de ani, nu mai este acum! ce le place unora, le displace altora! la asta se refera de fapt "gusturile nu se discuta" - nu lua ca atare expresia! adica se poate comanta/discuta! sau cum vrei sa spui! iar forumul pt asta este! :-`

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Sep 2006, 17:25 
Diva

Citat:
in fine acum am intrat si eu la galerie si am vazut nenumaratele poze de la nunti!pt mine e placut sa le privesc cat despre comentarii si eu fac acelasi lucru...care nu imi plac efectiv nu le comentez!

:ok: asta am spus si eu ieri!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Sep 2006, 17:26 
Veteran

Citat:

Lasa, ca tu chiar ai avut dreptate cu sfatul respectiv, insa asa e, unele persoane nu pot accepta sfaturi, d'apai critici si e mai bine sa ne abtinem. :flowers:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Sep 2006, 17:32 
Diva

Citat:

da...gina a exprimat cel mai bine si punctul meu de vedere...
ideea e ca unele persoane ar trebui sa stie si sa accepte critici...nu doar sa astepte laude...adica, cel putin eu, asa gandesc...daca pun o poza la galerie nu ma astept sa placa tuturor...si celor carora nu le place n-au decat sa isi spuna parerea, daca asta vor...pana la urma, e doar o parere care nu schimba cu nimic lucrurile...

Nimeni nu spune nimic de critici! critica e constructiva atunci cand e bine plasata! si partea cu fotografiile postate "...nu ma astept sa placa tuturor..." e foarte adevarata! si asta am si spus! tocmai de asta "gusturile nu se discuta"! :((

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Sep 2006, 17:40 
Diva

Citat:
3
korect!:wok:
Si daca cuiva nu-i place poza mea sa zica , ca am raspunsul in buzunar:-`:D

Noroc ca ne place poza ta! :ok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Sep 2006, 17:42 
Diva

:ok: azi am depus actele la primarie! cu pile! sa nu stau la coada! O:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Sep 2006, 17:44 
Diva

Citat:

loool. Sigur nu spuneti asta din bunatate?:~*:-`:D

!!! :ok: nu! ti-am spus si ieri ca imi place de tine! chiar daca ma feresc sa nu supar pe careva! ca esti sloboda la gura! eu sunt mai retinuta! :D

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 148 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]