Ultima vizită a fost: Acum este 27 Iun 2025, 21:53

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 169 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Album foto
MesajScris: 20 Iun 2006, 17:31 
Diva

Citat:
imi puteti spune si mie mai concret : cat vi s-a cerut pt filmat si fotografiat si ce vi s-a oferit pe suma respectiva?....

Eu am platit 12 mil pt foto si video si am asa:
-500 de foto pe cd din care 200 pe hartie (nu ne-au trebuit mai multe ca mai fac si prietenii foto si chiar sunt destule 500)
-25 foto cu efecte speciale
-video-200 min pe 3 seturi de dvd-uri cu montaj profesionist

Eu am ales o firma care se ocupa numai de ast, adica au fotografi profi si cameramani la fel.Si nu mi se pare scump.DAr i-am contractta demult prin aprilie, iara cum au amrit preturile...ca deh se apropie sezonul nuntilor.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Iun 2006, 14:00 
Nou Venit

Citat:

Eu am platit 12 mil pt foto si video si am asa:
-500 de foto pe cd din care 200 pe hartie (nu ne-au trebuit mai multe ca mai fac si prietenii foto si chiar sunt destule 500)
-25 foto cu efecte speciale
-video-200 min pe 3 seturi de dvd-uri cu montaj profesionist

Eu am ales o firma care se ocupa numai de ast, adica au fotografi profi si cameramani la fel.Si nu mi se pare scump.DAr i-am contractta demult prin aprilie, iara cum au amrit preturile...ca deh se apropie sezonul nuntilor.

Se poate un link...daca e firma?
Intradevar, nu e scump...doar ca pare oferta de en-gros...:(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Iun 2006, 01:54 
Diva

Citat:

Se poate un link...daca e firma?
Intradevar, nu e scump...doar ca pare oferta de en-gros...:(

Nu stiu in ce masura te ajuta ca e din cluj firma.Nu tot ce e scump e si bun,parerea mea.Mi-au placut cum lucreaza si i-am luat...ai pm de la mine.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Iul 2006, 19:24 
Senior

[quote

Spune-mi cum ti se par cei recomandati de mine Succes :wok:

mi-e mi se par frumoase pozele..adik sunt frumoase..dar cum afli un pret ceva..trebuie sa ii suni sau sa le dai mail? tu daca ai folosit cum ti s-au parut?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Iul 2006, 21:35 
Senior

Citat:

Sunt 2 tineri, cuplu, specializati pe foto, am comunicat foarte bine, atenti la detalii si ce-i mai important ca au facut din pozele de nunta ceva la care nu ma asteptam ;) iar preturile... pe masura calitatii. albumul este editie de lux, cu foi d-alea grose cum aveau parintii nostri albume, aduse de pe undeva din afara. si au mai multe modele, a durat cam 1 luna dar .... a meritat, de fapt cand i-am angajat am tinut neaparat sa ii vedem mai intai, stii cand auzi un pret este posibil sa-ti faci o parere gresita fara sa ai sansa sa vezi despre ce e vorba :mellow: trebuie luata legatura pe mail sau telefon si vazut ce fac. Poti kiar sa le spui ca i-am recomandat eu ;););) Ileana

succeees :wok: (mai vb):flowers:

mersi mult pt detalii!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Sep 2006, 13:58 
Veteran

Citat:

Sa stii ca numai tu observi greselile alea de orografie:D Eu numai intru sa lecorectez. Asta e! Scriem in viteza:D
iar mie imi vine sa plang pentru ca tampitul de fotograf mi-a facut numai 150 de poze:zoombie:noroc ca a filmat ceva mai mult:(

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 169 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]