Ultima vizită a fost: Acum este 26 Iun 2025, 21:38

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 148 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Mesaje Private suparatoare
MesajScris: 28 Sep 2006, 17:46 
Diva

Citat:

Fata si eu numa cu pile rezolv:-`:D
Altfel nu ma duce capul:D:wok:

:devil: daca altfel nu merge! bietii de viitori insuratei! pai de la ora 5 dimineata la coada?! (X)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Sep 2006, 17:50 
Diva

Citat:

Ma aprind repede:devil:
Si zodiacul chinezesc sunt Dragon de Foc:devil::D dar totusi sunt un om bun:):~*O:)

Zodie ok! in cel chinezesc sunt "bivol" - adica ala muncitor si rabdator! noroc ca ma salveaza zodiacul european, unde sunt "capricorn" - de aici mi se trage ca sunt ambitioasa si un pic prea orgolioasa ca sa-mi fie bine!:-`

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Sep 2006, 17:53 
Diva

Citat:
Mie imi plac de la tine 2 poze in care arati trasnet. Cui coafura pana la ureche... asa ceva de coafura a la Greta garbo, SUPER:wok:

Multumesc frumos! banuiesc ca de mine e vorba! sunt ok! acum am parul un pic mai lung! nu prea il suport, dar tine coafeza sa il am mai lung sa ma poata aranja miresica! :.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Sep 2006, 17:54 
Diva

Citat:

LOOOL DE acord. Bate palma!
Sunt capricorn:devil:

:ok: vezi?! nu degeaba te simpatizez!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Sep 2006, 17:57 
Diva

Citat:

sa nu ma acuze careva ca te "perii"! ma mentin pe pozitii dupa cum vezi! cand ceva nu e pe placul meu, nu fac comentarii in public! nu spun ca e cea mai buna politica, dar e mai sanatoasa!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Sep 2006, 18:36 
Diva

Citat:

Buna! eu am spus ca "gusturile nu se discuta" - tocmai pentru faptul ca ce imi place mie, altei persoane ii poate displace! asta e ideea! exact cum e si cu frumusetea! fiecare are o imagine despre aceasta! ce era considerat frumos in urma cu zeci de ani, nu mai este acum! ce le place unora, le displace altora! la asta se refera de fapt "gusturile nu se discuta" - nu lua ca atare expresia! adica se poate comanta/discuta! sau cum vrei sa spui! iar forumul pt asta este! :-`

:flowers: nu ma refeream la cea care a spus-o aici, pe site :D (oricum nu stiam ca tu ai spus, eu citesc mesajele, abia cand mi se pare ceva interesant - adica de dat o replica - ma uit exact cine a scris :~*), ci ma refeream la cel care a "inventat" "zicala" asta O:)... in fine, nu am de gand sa ma apuc aici de batut campii despre sensuri, etimologie si alte chestii plicticoase :~*, era doar o referire generala, la situatii lingvistice paradoxale (defect profesional, probabil :~*)... :flowers:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Sep 2006, 18:41 
Diva

Citat:

:flowers: nu ma refeream la cea care a spus-o aici, pe site :D (oricum nu stiam ca tu ai spus, eu citesc mesajele, abia cand mi se pare ceva interesant - adica de dat o replica - ma uit exact cine a scris :~*), ci ma refeream la cel care a "inventat" "zicala" asta O:)... in fine, nu am de gand sa ma apuc aici de batut campii despre sensuri, etimologie si alte chestii plicticoase :~*, era doar o referire generala, la situatii lingvistice paradoxale (defect profesional, probabil :~*)... :flowers:

in regula! iar ma repet! sunt capricorn si ca atare am mai mult orgoliu decat imi face bine! sunt prea bataioasa cateodata! de asta incerc sa ma temperez! :ok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Sep 2006, 18:42 
Diva

Citat:

lol Sunt in ceata, nu mai pricep nimic.:D
Doresc o elucidare va rog si un suc cu paiul:-`
Multumesc

iar elucidari??? :D :D :D... azi sunt pe post de salvator? :D gina to the rescue!!!! :p
de elucidat nu te elucidez, sac!... dar daca vrei un suc cu paiul, te invit :D :D :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Sep 2006, 18:45 
Diva

Citat:

:D si daca ai fi stiut ca eu am scris nu mai comentai?! esti o draguta! adica par asa sensibila si ai fi avut grija?! zambesc! la fel am comentat si eu comentariul tau! e in regula! pe bune! si putem divaga la nesfarsit! adevarat! prin urmare: capitol incheiat! :flowers:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Sep 2006, 01:54 
Nou Venit

Elanicol....imi place enorm cum gandesti:flowers:De-ar fi multa lume ca tine,cred ca am salva planeta asta de rautati:rocker:Mi-a placut cum ti-ai spus punctele tale de vedere!!:wok:Tine-o tot asa si nu apleca capul la rautati si invidii:wok:Pupici tuturor:lips:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Sep 2006, 03:35 
Diva

Citat:

si eu si eu...tot capricorn...da mie imi place zodia mea...desi e prea criticata...:flowers::flowers::flowers:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Sep 2006, 11:10 
Diva

Citat:

Elanicol....imi place enorm cum gandesti:flowers:De-ar fi multa lume ca tine,cred ca am salva planeta asta de rautati:rocker:Mi-a placut cum ti-ai spus punctele tale de vedere!!:wok:Tine-o tot asa si nu apleca capul la rautati si invidii:wok:Pupici tuturor:lips:

Ramoncita esti amabila! e pacat ca oamenii au inca impresia ca daca spun intotdeuna ceea ce simt fac cea mai buna alegere! daca esti mai temperat, mai diplomat, faci un bine si celor din jur si tie! a nu se intelege ca sunt de acord cu minciuna! chiar si acum in cercul meu de prieteni, la birou - sunt/mai precis eram - recunoscuta ca uneori mai dau cu bata in balta cum se spune ! adica (uneori)sunt deranjant de directa si sincera! norocul meu ca imi dau seama si incerc sa ma corectez! in ultimii ani am incercat sa domolesc "capricornul" din mine - sa nu mai fiu asa intransingenta! nu imi plec capul, dar imi sustin opiniile, am grija sa nu-i ranesc pe cei din jurul meu, le spun ce am de spus, desigur - dar caut cuvintele potrivite, zambesc! norocul meu ca imi dau seama si incerc sa ma corectez! consider ca am principii de viata sanatoase - (ma repet!)asa cred eu! fiecare cu punctul lui de vedere! si trebuie sa respectam ca sa fim respectati! :flowers: poate uitam prea des ca toleranta de orice fel, la orice nivel, ne ajuta sa avem o viata mai buna! (toleranta la orice nivel: personal sau global, intre indivizi/grupuri/natii/etc! nu poate face decat bine - :ok:).

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Sep 2006, 11:12 
Diva

Citat:

si eu si eu...tot capricorn...da mie imi place zodia mea...desi e prea criticata...:flowers::flowers::flowers:

:ok: Nici eu nu cred ca ar fi fost o zodie mai potrivita decat "capricorn" pentru mine! imi vine ca o manusa!
Chestia cu spiritul critic - adevarata! dar omul e facut si din bune si din rele! :devil: :,:wok:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 148 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]