Ultima vizită a fost: Acum este 28 Iun 2025, 00:47

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 289 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 15  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Prea liniste
MesajScris: 24 Sep 2006, 02:35 
Diva

Citat:

Da, ar fi bine sa fie si la mine asa. Si eu ziceam ca nu ma marit dar sunt convinsa ca le e greu mai ales ca noi avem o relatie foarte apropiata, insa nu vad un capat de tara din maritis, mai ales ca am un viitor sot extraordinar care ma intelege si ma sprijina in tot ceea ce vreau sa fac.

hai ca esti simpatica :D... cum de puteai fi asa categorica cu faza ca nu te mariti la varsta ta? :D
cred ca ar trebui sa ii faci sa vada relatia voastra prin ochii tai, sa il vada pe el asa cum il vezi tu, sa inteleaga ca prin casatoria ta ei castiga un copil in plus, nu-si pierd fata :flowers:... si, daca tot esti anul 4 de facultate (daca nu am inteles eu gresit :wacko:), stabiliti data nuntii mai prin toamna, ca sa-ti poti termina studiile :ok:...
eu nu am avut probleme cu parintii, dar nici nu ma asteptam sa am... nu mai sunt demult "fetita" lor, am o varsta :p, iar relatia noastra este mai degraba de prietenie decat de "diferenta de generatii"... mi-au respectat intotdeauna alegerile si au vazut ca (deocamdata) au fost bune :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Sep 2006, 13:06 
Diva

Citat:

Eu te inteleg pentru ca nici mama mea nu se astepta sa ma marit, desi noi (eu si Emil) stateam impreuna de ceva vreme cand am stabilit data nuntii....Chiar am avut niste discutii mai aprinse, dar pana la urma a ajuns sa-l iubeasca pe Emil ca pe noi si chiar s-a implicat foarte mult in pregatirea nuntii...Chiar nu ma asteptam...

Ideea e ca sunt multi parinti care vad maritisul ca pe un motiv de stagnare pe plan profesional (includ si studiile aici), dar trebuie sa-i faci sa inteleaga ca esti o persoana responsabila, care poate face fata mai multor provocari in acelasi timp. Si viitorul tau sot ar trebui sa petreaca mai mult timp in comapania lor si sa le arate cat de mult te iubeste si ca este capabil sa te sprijine orice ai face...

Si cum zicea Gina, ai putea sa stabilesti nunta in toamna, dupa licenta...Multe fete de aici au facut nunta imediat dupa licenta si cred ca le-a fost destul de greu, dar n-am auzit pe niciuna spunand ca n-ar mai proceda asa daca ar avea de ales....

Si ai rabdare:ok: Pana la urma totul se termina cu bine...Parintii tai te iubesc orice ai face si pana la urma o sa accepte decizia ta:lips:
Succes:wok::wok: Sa ne spui cum evolueaza lucrurile....:D

Nu ar fi singura care a spus ca nu se marita.Sunt anul 4 de facultate si mama tine mortis sa termin facultatea ori viitorul meu sot (:D ce bine suna) mi-a spus ca pot sa fac inca 10 facultati ca nu are nimik impotriva si ca ma sustine.Mai ales ca acum ma pregatesc sa dau un examen pt a pleca Bruxelles si asta ar insemna sa nu ne vedem o perioada dar stiu ca ma iubeste si eu pe el si vom trece peste toate.Insa dc ma intrebati acum 2 luni dc ma marit ma prapadeam de ras.Eu?sa ma marit? Hai sa fim seriosi si acum d-abea astept sa devin sotia lui.;)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Sep 2006, 16:20 
Diva

Citat:

hai ca esti simpatica :D... cum de puteai fi asa categorica cu faza ca nu te mariti la varsta ta? :D
cred ca ar trebui sa ii faci sa vada relatia voastra prin ochii tai, sa il vada pe el asa cum il vezi tu, sa inteleaga ca prin casatoria ta ei castiga un copil in plus, nu-si pierd fata :flowers:... si, daca tot esti anul 4 de facultate (daca nu am inteles eu gresit :wacko:), stabiliti data nuntii mai prin toamna, ca sa-ti poti termina studiile :ok:...
eu nu am avut probleme cu parintii, dar nici nu ma asteptam sa am... nu mai sunt demult "fetita" lor, am o varsta :p, iar relatia noastra este mai degraba de prietenie decat de "diferenta de generatii"... mi-au respectat intotdeauna alegerile si au vazut ca (deocamdata) au fost bune :D

asta pt ca esti tu fata isteata si nu le-ai facut probleme:) mie mi se pare ca parintii sunt f interesati de viata copiilor chiar si daca au 50 de ani(copii nu parintii:) ) iar referitor la casatorie mamele de fete mi se par disperate sa-si vada odraslele la casa lor:) pe mine nu m-au stresat ai mei cu subiectul asta insa imi aduc aminte ca pe sora mea o tot intrebau de planurile de maritis:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Oct 2006, 14:39 
Diva

Citat:

Sa stii ca depinde si de varsta...Pe mine mama nu m-a stresat...

sigur ca da. probabil si de cata vreme ai fost cu persoana respectiva..
ma rog, asta e senzatia mea..ca mamele sunt oarecum "usurate" cand isi vad fetele mirese:)

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Petrecerea burlacitelor
MesajScris: 02 Oct 2006, 14:44 
Diva

Buna fetelor!
Am si eu un subiect pe care vreau sa vad cum il "digerati" si ce parere aveti!
:ndance: Petrecerea burlacitelor! (X) Ati avut?! daca da - unde ati fost? ce ati facut?!
Personal am fost doar la o singura petrecere a burlacitelor! si mi-a placut mult! Miresica de atunci nu a stiut nimic! cele cateva fete care ne-am adunat i-am asigurat o seara minunata, cu bawling, cocteiluri fara alcool si tot felul de surprize placute - puse la cale de nasa ei si duse la indeplinire cu ajutorul barmanului - care intamplator, era tinerel si spre norocul nostru , s-a prins in toate jocurile inventate de ingenioasa nasica!
Si eu vreau o seara a fetelor, cum preluam de toate din afara, aceasta seara "petrecerea burlacitelor" prinde si la noi! ce parere aveti?!

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Re: Petrecerea burlacitelor
MesajScris: 02 Oct 2006, 14:57 
Diva

Citat:
Buna fetelor!
Am si eu un subiect pe care vreau sa vad cum il "digerati" si ce parere aveti!
:ndance: Petrecerea burlacitelor! (X) Ati avut?! daca da - unde ati fost? ce ati facut?!
Personal am fost doar la o singura petrecere a burlacitelor! si mi-a placut mult! Miresica de atunci nu a stiut nimic! cele cateva fete care ne-am adunat i-am asigurat o seara minunata, cu bawling, cocteiluri fara alcool si tot felul de surprize placute - puse la cale de nasa ei si duse la indeplinire cu ajutorul barmanului - care intamplator, era tinerel si spre norocul nostru , s-a prins in toate jocurile inventate de ingenioasa nasica!
Si eu vreau o seara a fetelor, cum preluam de toate din afara, aceasta seara "petrecerea burlacitelor" prinde si la noi! ce parere aveti?!

https://www.ghidulmiresei.ro/forum_displ ... =3522&st=0
am dezbatut si subiectul asta:) pe vremea cand eram burlacite:) ce vremuri....;)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Oct 2006, 15:10 
Diva

Citat:

https://www.ghidulmiresei.ro/forum_displ ... =3522&st=0
am dezbatut si subiectul asta:) pe vremea cand eram burlacite:) ce vremuri....;)

Multumesc! am pierdut discutia respectiva! eram curioasa! sambata am nunta! asa ca inca nu am avut petrecerea burlacitelor! de aici curiozitatea!:ok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Oct 2006, 15:25 
Diva

Citat:

Multumesc! am pierdut discutia respectiva! eram curioasa! sambata am nunta! asa ca inca nu am avut petrecerea burlacitelor! de aici curiozitatea!:ok:

pai sa te grabesti atunci:) have fun!

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 289 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 15  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]